Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
'oću da mi neko nešto pusti i obori me s nogu 
Odavno ne čuh pjesmu koju bih danima samo riplejovala

Odavno ne čuh pjesmu koju bih danima samo riplejovala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da su te pretekli. Ček da izguglam.
Ja ću ti biti redovna mušterija.
Uh, molim te, skreni mi pažnju tako ponekad, ako ti nije problem i ako te ne mrzi. Zaista ne stignem uvek sve da preslušam.
Vrlo neobično! Big Like za ritam!
Ima ovo:
Ovde kada dođem, pritisne me Spartanac, a i raduckam tamo nešto na Jeziku.
Jao, srećo moja, nadrljao si, kada te dve moderatorke ispraše!Spartanac je za sve kriv.![]()
Hmm...
Ja trenutno ovo slušam:

Evo odmah!'oću da mi neko nešto pusti i obori me s nogu
Odavno ne čuh pjesmu koju bih danima samo riplejovala![]()
PU! Gugle sve zna.
![]()

Divan si!Pokloniću ti jedne sa 4 naušnice, lemljene...

Dobro, dobro, platiću ti maserku-tutku.Pa skrećem, evo vrat mi se iskrivio od cimanja glavom...
Uh, vezivanje. Vučeš me za jezik!To je adapter, završava posao kao i ona moja ideja... dobra stvar za vezivanje...
Ne, ne, bolje da ćutim. Karen, saberi se. Budi mirna, dobra, fina, kulturna, te perverzije više da ti ne padaju na pamet!Tvoj i moj horoskop su jedno te isto, tako da samo izvoli, raspali.Karen moram da te zapostavim na pola sata... moram da odgovorim na pp jedne meni vrlo drage osobe, a odgovor zahteva mozganje... šta ćeš... takav ti je horoskop...

You Will Be Back, znam ja, mnogo brže no što si otišao. Nećeš izdržati.Evo sklanjam se... samo ti radi profesorka...

Uh, Banzaj, svaka ti čast za spot!Pazi spot:
![]()
Zlaja, Spartanac i ja!![]()

I je li ovo jedna od onih majici koje ne smeš da oblačiš kada ideš na upoznavanje a matorcima? 
Fin čovek, kud se nađe između nas dvoje?! Pokvarićemo čoveka totalno! 
Jao, srećo moja, nadrljao si, kada te dve moderatorke ispraše!

Hahah ma nema na čemu, drago mi je da ti se sviđaju...JBT!!!!! Ovaj spot obavezno svi da pogledate! Black & WhiteUh, muzika je ludilo!
![]()
Hej, dugujem ti debelo za ove dve pesme!![]()
Pazi spot:
![]()
Zlaja, Spartanac i ja!![]()

Jao, srećo moja, nadrljao si, kada te dve moderatorke ispraše!
Zlaja, Spartanac i ja!
aaaaa vidi ekipe, znači Zlaja trubač a ja derpe ali i scarface... dobro znama ja svašta da glumim...Dobro, dobro, platiću ti maserku-tutku.
Uh, vezivanje. Vučeš me za jezik! Ne, ne, bolje da ćutim. Karen, saberi se. Budi mirna, dobra, fina, kulturna, te perverzije više da ti ne padaju na pamet!
Tvoj i moj horoskop su jedno te isto, tako da samo izvoli, raspali.
Ima nešto približno, ali oni su prilično jedinstveni.... polako, svari prvo Riverside... nije to mali zalogaj...
Kao sto rekoh svideli su mi se na prvo slusanje nema tu sta da se svari. Osim Scancha slusam i UnicornPusti mi slobodno tu jedinstvenu grupu
Spartanac, ajde priznaj koja te je ovo ogrebla? I je li ovo jedna od onih majici koje ne smeš da oblačiš kada ideš na upoznavanje a matorcima?
A vidi Zlaju kako barata sa trubom! Fin čovek, kud se nađe između nas dvoje?! Pokvarićemo čoveka totalno!

Evo odmah!
Molim te, reci mi da ti radi Shark! Našla sam ti tamo odličnu stvar, nema je na YT-u.
http://grooveshark.com/#!/s/Pregame/31zi15?src=5

E, tu si se debelo zayebo, zato si i nadrljao! Nećemo te banovati, banovanje bi ti donelo spas! A ovako... pa... khm...Banujte me što trajnije to bolje.
Što bre derpe?! Baš si sladak!aaaaa vidi ekipe, znači Zlaja trubač a ja derpe ali i scarface... dobro znama ja svašta da glumim...
Zlaja ne nosi ovakve majice i njega žene ne grebu po licu. On je čovek gospodin, a ne kao ti i ja, barabe.Jesi, i to dve.Kakvo olakšanje... a zaslužio sam zar ne... mada i ti ne masiraš lošeopaaaaaaaaaaaaaaa
Uh, ja?! Pa, ako budeš bio dobar, dogovorićemo se. Ali, do tada ima još dosta, moraš mi još dosta muzike otkriti, naplaćujem isključivo u pesmama!Dobro, dobro. Evo, kofa hladne vode ide na glavu, ako je samo za muziku. Uh, baš mi nije dobro. Nešto postaje vruće u ovoj kafani. Dajte malo otvorite prozor.To bre samo za slušanje muzike, mnogo je lepše uz intimizaciju.... nemoj reći da nije...
Strašno da strašnije ne može biti, ali isto tako ni zanimljivije.Strašno povezano... komplikovano i zamršeno... ali znaš kako je Aleksandar rešio Gordijev čvor?
Kako? Neću da guglam. Mis'im, posle one tvoje slike!
Kuku! Od sada, kada god budem guglala nešto, ono će mi biti pred očima! 
Laskavac prve klase!Karenčica mila

Nedostaje mi Zlaja!Zlaja pokazuje svoje novo lice... a da je najebo-najebo je nema sumnje... jedino može da ga spasi Aanakonda, ona je tu kao neki urbani kul lik KLIK!. Ogrebali me Karen, ogrebali kad nemam oklop više... sve je moguće sada...
Puno! Zlajo, imaš li dušu?! Dođi nam! 
I ona mi nedostaje! Važi! Čvrsto ga drži, znaš da se migolji i da je mnogo nevaljao. Posle ćemo da ga, ček da ti šapnem na uvoTi ga drži za noge, ja ću ruke! Da ne pobjegne..![]()
, jesi li razumela? 
Stvarno si me oduševila ovog puta!Hahah ma nema na čemu, drago mi je da ti se sviđaju...![]()
Zlajo je sa kikicama!![]()

Može. A nakon toga ćemo da ga :šapće: slažeš se?Važi! Čvrsto ga drži, znaš da se migolji i da je mnogo nevaljao. Posle ćemo da ga, ček da ti šapnem na uvo, jesi li razumela?
![]()

Stvarno si me oduševila ovog puta!

Ma neka, jednom se živi!
Ubiće nas!

Ne moraš samo zbog ovoga. Ali evo o čemu se radi Pregame by Freeplay Music.Probaću sad da skinem aplikaciju shark-a...samo mi reci kako se zove pjesma i čija je?![]()
A za tebe u ovim varijantama:
Ne znam koja mi je lepša i draža! 

Ne moraš samo zbog ovoga. Ali evo o čemu se radi Pregame by Freeplay Music.
Ček da nađem nešto na YT-u.
Jao! Našla sam ti nešto strava! Pazi ovako, obrati pažnju! U pitanju je Bahova tokata, znači jedna od meni omiljenih kompozicija klasične muzike, obožavam je u skoro svakoj obradi i varijanti.A za tebe u ovim varijantama:
Vanesa je malo nežnija u izvođenju od Dejvida, koji je energičniji!Ne znam koja mi je lepša i draža!
Njih dvoje su obradili dosta poznatih kompozicija klasične muzike, na dva različita, ali moderna načina. Skoro sam gledala neki Dejvidov intervju, kaže da na taj način želi mlađoj populaciji da približi klasičnu muziku, da je zavole, ja bih rekla da je lakše svare.

Jao! Odlična ideja! Jadničak! Neće mu biti lako. I ko ga je terao da se kači sa nama? Hej, a mogle bi da gaMože. A nakon toga ćemo da ga :šapće: slažeš se?![]()
, pa onda lagano
, zatim oštro, bez najave
. To će ga prizvati pameti, valjda!I to što kažeš!Ma neka, jednom se živi!![]()
Ma, Zlaja je dobar, tolerantan i fleksibilan, valjda će nam oprostiti, ako ne u ovom, onda u nekom narednom životu. 
E, tu smo dakle! Vidi ovako, vidiš li kako nam sada Zlaja fali? Misliš li da i ti isto tako nisi falila dok nisi dolazila?! M? Jao, jao! Ljudi bre, vi nikako da me shvatite ozbiljno. Navikla sam se na vas i nije lako kada vas nema.Ali, stvarno me je zabrinuo. Posljednje što je na Krsti rekao bilo je "Odoh do rijeke, možda bude fotki"..i otad se ne javlja![]()

Umalo nisam pala sa stolice!Hej, zadržavate me, otišla sam učit'!![]()
Gotovo, već me boli stomak! 
E, tu si se debelo zayebo, zato si i nadrljao! Nećemo te banovati, banovanje bi ti donelo spas! A ovako... pa... khm...
naći ću već neki način... tabeeeeeeeeee umoduj me ponovo da se samobanujem....Što bre derpe?! Baš si sladak! Zlaja ne nosi ovakve majice i njega žene ne grebu po licu. On je čovek gospodin, a ne kao ti i ja, barabe.
Jesi, i to dve. Uh, ja?! Pa, ako budeš bio dobar, dogovorićemo se. Ali, do tada ima još dosta, moraš mi još dosta muzike otkriti, naplaćujem isključivo u pesmama!
Dobro, dobro. Evo, kofa hladne vode ide na glavu, ako je samo za muziku. Uh, baš mi nije dobro. Nešto postaje vruće u ovoj kafani. Dajte malo otvorite prozor.
Strašno da strašnije ne može biti, ali isto tako ni zanimljivije. Kako? Neću da guglam. Mis'im, posle one tvoje slike! Kuku! Od sada, kada god budem guglala nešto, ono će mi biti pred očima!
Laskavac prve klase!

Nedostaje mi Zlaja! Puno! Zlajo, imaš li dušu?! Dođi nam!
Moja draga Ana! I ona mi nedostaje!
Pa, lepo da čovek uzme da prebije tog ko ti je skinuo oklop!
Važi! Čvrsto ga drži, znaš da se migolji i da je mnogo nevaljao. Posle ćemo da ga, ček da ti šapnem na uvo , jesi li razumela?
Samo sanjaj!naći ću već neki način... tabeeeeeeeeee umoduj me ponovo da se samobanujem....

Ne idemo mi uz taj fazon, fini, ovo, ono, prinčevi, princeze i tako to. Mi smo rođeni da živimo Through The Other SideBarabe kažeš, a gde je princeza... a da, mi smo gejevi...
Volim kada neko zna koliko vredim.Šaljem linkove, username, pass, sve bacam na jednu kartu...

ne pomaže tu voda... ima problem jedan kod takvog slušanja muzike... intimnog mislim... umrse se kablovi... počnu da ispadaju naušnice... ne znaš gde ćeš pre... da li da se otpetljavaš ili zapetljavaš... i onda na kraju kaže ma bem ti sluške i muziku...

Kako te volim kada si mi tako pametan.Pa bilo je to na početku persijske kampanje, današnja Turska, nisam siguran ali mislim da je u pitanju današnji grad Smirna ili Efes ili neko manje mesto u blizini.... E, tu dođe Aco (Aleksandar) Veliki i sazna lokalnu legendu kako je pre mnogo godina neki lik zamrsio čvor koji niko da sada nije otpetljao... izvadi Aco mač i cap... nema više čvora... Još im reko, a bre ljudi pa pvo je bilo tako lako što ste se utripovali...

Nemoj samo da se uobraziš.
Doći će ona i sve će nas zapaliti svojim otrovima!Stvarno nedostaju danas, AAaaaaaaaaaaaaaaki tu li si? Ma ebava se ona na LjiS sva se potpalila...
Totalno naked?!Opasan bravar je u pitanju... hirurg za spartanske oklope... ima vanzemaljske alate... ništa ne osetiš dok te operiše... dok se opasuljiš - naked.. preslušao sam školjku
Još jedna kofa hladne vode!
I, kako ti se sviđa školjka? I nije školjka, nego oklop. Shell je i oklop!Mani se tog banovanja, od toga nema ništa. Pristo ili ne, to je ono što te čeka.Naebo sam... ali ako ćete posle toga da me banujete - pristajem....
e setih se ove obrade, jako zanimljiva,- klikni na smajli. Sećam se kao da je bilo juče.
Samo sanjaj!
Ne idemo mi uz taj fazon, fini, ovo, ono, prinčevi, princeze i tako to. Mi smo rođeni da živimo Through The Other Side
Volim kada neko zna koliko vredim.
Kako te volim kada si mi tako pametan.
Nemoj samo da se uobraziš.
Doći će ona i sve će nas zapaliti svojim otrovima!
Totalno naked?! Još jedna kofa hladne vode!
I, kako ti se sviđa školjka? I nije školjka, nego oklop. Shell je i oklop!