Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Jao! Sećaš li se koliko sam odlepila na njega?!
Ovo si mi pustio - klikni na smajli. Sećam se kao da je bilo juče
Opasna stvar... ludilo... e to je dobar džezz fank ...ludilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao! Sećaš li se koliko sam odlepila na njega?!
Ovo si mi pustio - klikni na smajli. Sećam se kao da je bilo juče
Ha! Isto mislimo. A htedoh da postavim tu pesmu, ali ti si rekao da ne preterujem sa Riverside.Reality dream.
Znam da nisi ni sumnjao u mene. Jesi li video komentare na blogu? Ostavila sam ti dva komentara, muzička.Pa jeste, i to što kažeš... nego vidim dobro ti ide Riverside...
Vidi ovako, odlaganje nije loša solucija. Više se uželiš.samo ne znam kad ću to uraditi... sve nešto odlažem
Aha! Ajde, oboje smo pametni, podjednako. I lepi i duhoviti. Kakvi smo, jbt! Narcisoidni!Laskavice... a realno ti si pametnija...
E tu je već sve gotovo... zakasnila si... uobražen sam odavno...

Samo nemoj obući one tufnaste koje najviše volim.Nije otrovna Aanakonda ni ova naša ni ona prava... al su zaebane... kad ščepa polomi ti kosti, uguši te i proguta sa gaćama i cipelama

Pa, računam da ćeš me lečiti.Prehladićeš.
Oklop, školjka, ljuštura, sve su to metafore. Ko bre greši? Ajde ponovi to još jednom!Što te volim tako samouverenu čak i kad grešiš. Divlja i samoverujuća, neukroćena totalno... shell znači oklop ali i školjka, ljuštura neka ... čak je i na omotnici tog albuma nacrtan morski mekušac (nešto između puža i školjke) mislim da se zove Nautilus. Velvet Lined Shell bi moglo da se prevede kao somotasto iscrtana (išpartana) ljuštura... Volim kad si takva.

Opasna stvar... ludilo... e to je dobar džezz fank ...ludilo
Podseti me na onu 69 situaciju na tvom blogu.Jao, pobogu, kako sam dana pokvarena.
![]()
Gitarista, onaj virtuoz je mmm...Opasna stvar... ludilo... e to je dobar džezz fank ...ludilo

Jesi li video komentare na blogu? Ostavila sam ti dva komentara, muzička.
Samo nemoj obući one tufnaste koje najviše volim.
Oklop, školjka, ljuštura, sve su to metafore. Ko bre greši? Ajde ponovi to još jednom!
Nikada do sada mi nije bilo potrebno ovoliko kofi hladne vode.
Možeš svirati na meni danonoćno, i to bez struje!
Ja sam totalno prolupala! 
aaaaaaaaaaaa ovo me je vratilo ali samo na trenutakJao! Odlična ideja! Jadničak! Neće mu biti lako. I ko ga je terao da se kači sa nama? Hej, a mogle bi da ga, pa onda lagano
, zatim oštro, bez najave
. To će ga prizvati pameti, valjda!

Zlajo imaj milosti, bilo nam je dosadno !!I to što kažeš!Ma, Zlaja je dobar, tolerantan i fleksibilan, valjda će nam oprostiti, ako ne u ovom, onda u nekom narednom životu.
![]()

E, tu smo dakle! Vidi ovako, vidiš li kako nam sada Zlaja fali? Misliš li da i ti isto tako nisi falila dok nisi dolazila?! M? Jao, jao! Ljudi bre, vi nikako da me shvatite ozbiljno. Navikla sam se na vas i nije lako kada vas nema.![]()

Meni nije ni malo smiješno kad moram učiti, znaš.Umalo nisam pala sa stolice!![]()
Ne mogu da prestanem da se smejem!Gotovo, već me boli stomak!
![]()

Ode Bonsai a taman sam pročačkao neki house za nju
) da se bačim na Karmelitine linkove, i na ovaj house zvuk, pa javljam utiske. Gitarista, onaj virtuoz je mmm...
Prosto da ga pojedeš!
![]()
Mrnjauuuu...
Nikada do sada mi nije bilo potrebno ovoliko kofi hladne vode.![]()

Imam ja svoje načine.aaaaaaaaaaaa ovo me je vratilo ali samo na trenutak
odlepitis totalis

Radimo kao tim, kolegijalnost je na nivou. Stranke obrađujemo efikasno i detaljno.Ma, čitaš mi misli..
![]()

Zlajo, a bile smo dobre ovih dana!Zlajo imaj milosti, bilo nam je dosadno !!![]()

E, a sada je vreme da uzvratim.Ok, ok, neću ti to više raditi!
![]()

Znam. Ajde da ti pomognem. Ti uči parne stranice, a ja ću neparne.Meni nije ni malo smiješno kad moram učiti, znaš.
![]()

A nama palačinke?! Ja sam gladna, slabo sam jela danas. Niste mi dali.Evo, sad ću uz palačinke () da se bačim na Karmelitine linkove, i na ovaj house zvuk, pa javljam utiske.
![]()

A? Jesi vidla?!![]()
![]()
Mogla bih ja počet' slušati taj rock, ako će na svirkama biti takvih.
![]()
Da počneš, nego šta. Spartaaaanaaaaac! Još jedna je pala! Vidiš kako umem i ja ljude da navučem na muziku. 
Ne moraš samo zbog ovoga. Ali evo o čemu se radi Pregame by Freeplay Music.
Ček da nađem nešto na YT-u.
Jao! Našla sam ti nešto strava! Pazi ovako, obrati pažnju! U pitanju je Bahova tokata, znači jedna od meni omiljenih kompozicija klasične muzike, obožavam je u skoro svakoj obradi i varijanti.A za tebe u ovim varijantama:
Vanesa je malo nežnija u izvođenju od Dejvida, koji je energičniji!Ne znam koja mi je lepša i draža!
Njih dvoje su obradili dosta poznatih kompozicija klasične muzike, na dva različita, ali moderna načina. Skoro sam gledala neki Dejvidov intervju, kaže da na taj način želi mlađoj populaciji da približi klasičnu muziku, da je zavole, ja bih rekla da je lakše svare.

Laki,mislim da se nismo razumeli,moja greska verovatno,Riverside,jesam danas otkrila i no coment.Naravno da treba vremena da se njihova muzika slusa vise od jednog dana.
A pisala sam i o grupi Scanch i za njih sa pitala da li neko zna neku slicnu grupu sa njihovog podrucja.
Hm, to je neka opasna dijagnoza, mis'im taj odlepitis totalis, doktore?! Možete li vi malo detaljnije da me pogledate?
A? Jesi vidla?! Da počneš, nego šta. Spartaaaanaaaaac! Još jedna je pala! Vidiš kako umem i ja ljude da navučem na muziku.
Jao, što češće da pišeš ovo kao što je počet', ja stvarno volim te male razlike u našem jeziku.

Kada sam čula tekst, odlepila sam i pomislila to je to.Vido i odgovorio, tnx pravi su nema šta pogotovo onaj sa senkama
Nemoj!e baš te hoću
Te bih ja da ti cepam!
Iako znam da nisam u pravu, ne dam na sebe.neću ništa da kažem srećo moja... sve si u pravu...
NIje tačno, tek sam počela. Sada moram da smislim taktiku kojom ćemo Danijela, Banzaj i ja, oteti. Banzaj, delićemo ga, ako se slažeš.gotova si
Ali, sada pošto ti moraš učit', ja ću ga paziti i maziti i zvaću ga Đole. A nisam za dž toliko platila te tutke da te masiraju.moram sada da se malo izgubim... ALI...

Kaži da smo kod tebe, učimo, jbg, ono ja ću učiti na Đoletu, a ti kaži kako sam naprasno dobila neki opasan virus i da u kupatilu bacam pegle i da neću skoro ispeglati. 
A nisam za dž toliko platila te tutke da te masiraju.
Dok ti one, srećo, odvraćaju pažnju, ja mogu da ludujem!
Banzaj, pokrivaj me, mnogo je ljubomoran! Kaži da smo kod tebe, učimo, jbg, ono ja ću učiti na Đoletu, a ti kaži kako sam naprasno dobila neki opasan virus i da u kupatilu bacam pegle i da neću skoro ispeglati.
Ludilo brate... sad će ceo LjiS da se sjati ovde...Iako znam da nisam u pravu, ne dam na sebe.
Nemoj! Te bih ja da ti cepam!
@Lakonski
Što sa hausa tiče....pa onako, blago je, pozadinska muzika, ne poziva na ples
Hej hej, imam ja jednu za tebe...onako, mračna je, ali je volim
Jao!Karen može li nešto vako, nije Danijel ali sad šta je tu je. Danijel je Švajcarac, malo je daleko, a ovaj ovde je Srbin...
![]()
Ovaj plavušan?!
Uh! Što je vrućina, što me sramota!
Jao, vidi ga kako sexy drži gitaru!

Jao! Ovaj plavušan?! Uh! Što je vrućina, što me sramota! Jao, vidi ga kako sexy drži gitaru!
Ako ume na meni da odsvira Love Song, može! Danijele, srećo, izvini, ali ja sam se zaljubila.
Ovaj drugi instrument mi se više dopada, nekako ima zeznutiji naziv, mora da je bolji.Car, ali carica.... mogu srećo mogu, pregledaću te stetoskopom i kojimojskopom
Sutra renoviramo kafanu, proširujemo samo radi što živopisnijeg i većeg harema.Vidiiiiiiiiiim, čujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, harem se širi i širi. Welcome to the machine

Ludilo brate... sad će ceo LjiS da se sjati ovde...
Znam.Zato te i volim SPARTANKO!
I ja tebe! 
Toooooooooooooooooo! Obožavam da cepam tufnaste!Cepaj, kupio ja 10 komada, tražio 5 para... dobio 10 komada... plaćeno 10 komada

Moramo obnoviti gradivo o zavođenju prodavačica. 
Ovaj drugi instrument mi se više dopada, nekako ima zeznutiji naziv, mora da je bolji.
odlepitis totalis... samo budi uvek ovakva... a zaebano ime ima taj instrument stvarno
živa bila rokerkoSutra renoviramo kafanu, proširujemo samo radi što živopisnijeg i većeg harema.
Razjebasmo Danijela... Danijele izvini... more ko te ebe... hehe

Ajde bre ne zanovetaj, od uzbuđenja ne mogu naći nešto komplikovanije. Uh! Strašnog li macana!Prosta bre ta posmica Love Song

Znam. I ja tebe!
Uh, nisi uspeo da šarmiraš prodavačicu da platiš samo pet? Moramo obnoviti gradivo o zavođenju prodavačica.

..i dosad se stranke nisu žalile.Radimo kao tim, kolegijalnost je na nivou. Stranke obrađujemo efikasno i detaljno.![]()

Hahaha ma batalila sam knjigu.Znam. Ajde da ti pomognem. Ti uči parne stranice, a ja ću neparne.![]()

A nama palačinke?! Ja sam gladna, slabo sam jela danas. Niste mi dali.![]()

A? Jesi vidla?!Da počneš, nego šta. Spartaaaanaaaaac! Još jedna je pala! Vidiš kako umem i ja ljude da navučem na muziku.
Vidiiiiiiiiiim, čujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, harem se širi i širi. Welcome to the machine

Jao, što češće da pišeš ovo kao što je počet', ja stvarno volim te male razlike u našem jeziku.![]()

NIje tačno, tek sam počela. Sada moram da smislim taktiku kojom ćemo Danijela, Banzaj i ja, oteti. Banzaj, delićemo ga, ako se slažeš.Ali, sada pošto ti moraš učit', ja ću ga paziti i maziti i zvaću ga Đole.

A nisam za dž toliko platila te tutke da te masiraju.
Dok ti one, srećo, odvraćaju pažnju, ja mogu da ludujem!
Banzaj, pokrivaj me, mnogo je ljubomoran!Kaži da smo kod tebe, učimo, jbg, ono ja ću učiti na Đoletu, a ti kaži kako sam naprasno dobila neki opasan virus i da u kupatilu bacam pegle i da neću skoro ispeglati.
![]()
Halo Spartanac, ti si?....aha super kako si šta ima?.......ma i kod mene sve tako....dobro sam i ja....nego..htjedoh reći, pozdravlja te Karen, učile smo, pa je sad u kupatilu i baca pegle..i neće skoro ispeglati..ma znam, sve znam....slažem se....pa eto drago mi je da razumiješ....ajde, ajde, pa se čujemo....pozdravi i ti svoje....ćao!