Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da je potreban trenutak... Riverside će biti megabend kalibra PF za desetak godina... čudan miks grubog, muškog proga sa primesama metala a sa druge strane emotivne teme i pesme, Marius Duda i njegov glas su posebna priča, i uopšte nečin na koji peva
Još uvek ništa ne znam za Riverside, o tome ću kada ih budem detaljnije preslušala, mada u tvoju procenu ne sumnjam. Ali za Karmakanic verujem da će dostići veliki uspeh.

. :zplez: Kada je nešto vredno pažnje, prepuštam se u potpunosti. :aha:

Ti si genije kad možeš tako prepisujući da naučiš...
Hehe. Takve Dirty Little Secret i metode učenja nikom ne odajem. :zplez:

Ukapirano, ne brini.
Ne znam ja. Moram za svaki slučaj. Što je sigurno, sigurno je.

Ehhh... ali kakve sposobnosti imaš sve ne bi ni bilo čudno.
Ja sam, srećo moja, antitalenat za pevanje, crtanje i slikanje. :rumenka:

Nisam stigla. :rumenka: Evo sada slušam. Sviđa mi se. Ček da pustim još jednom. Ma ovo si mi već puštao, možda ne ovu pesmu baš, ali sam upamtila ovog izvođača. Dobro je, dobro, mnogo je dobro, sviđa mi se, mnogo mi se sviđa.

Hehe. Takve Dirty Little Secret i metode učenja nikom ne odajem.

:rotf:

Ja sam, srećo moja, antitalenat za pevanje, crtanje i slikanje.

Neotkriveni su tvoji talenti... ko zna

Ma ovo si mi već puštao,

Nisam, sinoć sam saznao za ovaj album... imače Parow Stelar jesam puštao

-----------------------------------------------------------------------------------

Raspali me sa Riverside od jutros... i gotovo je za danas... neću ga ispuštati dok se ne onesvestim...

Pazi ovo... i tekst...nisam siguran da sam ga transkribovao potpuno ispravno...

Poslednja izmena:
wq22.jpg

Znam, znam, sve znam. :zcepanje: Nisam zaboravila one fazone za Secret. :zcepanje:

Nisam, sinoć sam saznao za ovaj album... imače Parow Stelar jesam puštao
Mislila sam na izvođača, ne na ovaj album.

Raspali me sa Riverside od jutros... i gotovo je za danas... neću ga ispuštati dok se ne onesvestim...
Samo izvoli. :zplez: Second Life Syndrome

Pazi ovo... i tekst...nisam siguran da sam ga transkribovao potpuno ispravno...
Ah! I pesma i tekst ubijaju u pojam, pozitivno, naravno! :heart:

Barabo! Tačno znaš da sam slaba na gudačke instrumente! Posebno na ovakvu kombinaciju!

Slaba si na mnogo toga pa nije teško pogoditi...

Poslaću ti mojih 5-6 pari pokvarenih i podrndanih, pa napravi još koji par.

I 50-60 mojih pa mogu radnju otvoriti... a moram da napravim slušalice sa 4 naušnice na kratkim kablićima zbog intimizacije i slušanja u paru... mogu i da patentiram taj izum ako već nije... hehehe

Karenčice srećice ovo sam sinoć puštao, ne znam da li si preslušala, ali ako nisi baci svoju nepogrešivu percepciju na neobičnosti ovog benda...

Uh, molim te, skreni mi pažnju tako ponekad, ako ti nije problem i ako te ne mrzi. Zaista ne stignem uvek sve da preslušam.
Vrlo neobično! :heart: Big Like za ritam!

gde je čudesna? odavno nije dolazila da nas pozdravi nestane... sada je samo nestala
Stvarno je nešto nema. Ni Ginger. :think:

I tebi koleginice :zag:

Onda bolje da i ne kažem kad sam ja ustala. :rumenka:
Ma šta ima veze kad si ustala, bitno da si ti meni navratila ovde. Jao, ja kod tebe nikako da stignem. Ovde kada dođem, pritisne me Spartanac, a i raduckam tamo nešto na Jeziku.

Molim te, daj mi malo tvoje muzike. Nešto mi došlo, ali hoću da mi ti odabereš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back