CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Planirate li nešto za večeras? :D Ja sedim, boli stomak, okupana, mirišljava kod dragog. I svako za svojim računarom, i za svojom zanimacijom. Ušuškano veče. Razdražljiva sam, otuda svako bolje svoje neka dela. :D

Iako je pitanje postavljeno sinoć, odgovoriću za danas. :lol:

Planiram da mirujem, pijem čajeve, grickam plazmu, budem u pidžami, patofnicama i oversized džemperu.
Kao i da gledam neke crtaće, baš podetinjim kada mi se sloši i padne imnunitet.

- - - - - - - - - -

Megi, hajde d apijem čaj u ovo jutro. :)

Hajde!

tumblr_mjki3gdDiZ1qmd20go1_500_large.jpg

HAPPY SAINT PATRICK'S DAY!

8812-008-06-1047[1].gif

Ako imate gde i sa kim, popijte jedno zeleno pivo veceras! (Saznala sam da je to kod nas: Jelen + Blue Curacao :lol:)

Ja sam sinoc popila 3 (valjda) :mrgreen: Izasla u pub sa drustvom da slusamo neki irish band, posle caskali sa muzicarima bilo nam bas lepo!

Poslednja izmena:
Hehe, ja nisam ni znala da je to danas. :D

AndreaAds_24_large.jpg

- - - - - - - - - -

Coco, hvala na predlogu, ali ja sma mnogo bolesna, za mene samo čajevi. :)

- - - - - - - - - -

Predlažem da čujete ovu pesmu, prelepa je. Uživajte: https://www.youtube.com/watch?v=Hb241bBTwxg

Uh, ni za mene nema alkohola danas, isla sam sa izlozbe na izlozbu ovaj vikend, i ostajala medju poslednjima na koktelcicima :o :rumenka:

danas detox :D

Ooo pa lepo! Kad sam se probudila - obecala sam sebi da cu da izbegavam alkohol nekoliko dana, ali mi je sad javio decko da je uzeo prelep Chianti, taman sutra mu pravim spagete sa piletinom i gljivama.... taj Chianti ce nestati brzo nakon te vecere sigurna sam :D

Poslednja izmena:
Macka je zaslzuila bacanje kroz prozor jer me smarala ceo dan i mjaukala, nisam mogla da zivim od nje ..ali nisam je na kraju bacila jer sam meka srca

Hahahaha :D Razumem te skroz!!!

Sinoc je nas macor mjaukao celo vece isto, hteo da izadje. Ja mu otvorila vrata, on video da pada kisa, pa se vratio unutra odmah. Za pola sata opet isto... pa opet isto. Ponovio ovo 5x, pa sam ga na kraju da ne kazem sutnula - ipak nisam - ali malo "gurnula" napolje i zatvorila vrata. :lol: I nije mi bilo zao. Mislim stvarno mi isao na zivce. Dobro mi zivimo na Palicu, a ne u gradu tako da nije veliki problem, ako mu je hladno moze da se uvuce kod psa. Vratio se svakako u roku sat vr mjaukao da bi da se vrati unutra, ja mu otvorila vrata .... i on stoji, ali nece da udje!!! Zovem ga, samo me gleda. Zatvorim vrata i opet mjauce da ga pustim unutra. I onda pocnemo sve iznova. To su ti macke. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back