Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema boljeg života neg kodnas, štatije?
Evo sad u mađaroniji, posle 17h sve mrtvo, nigde nikoga, sve pozatvaraju. Jbt, tržne centre zaključavaju u 19h, a kao rade do 22h?
E sad, jeste sve urednije, čistije... vouzim kroz ta njihova sela, sve kuće sređene, nigde starog crepa ili oronulog i napuštenog ambara, nigde smeća, pred većinom sela policija sa radarom. Kad ih nema, svejedno mađari usporavaju na 40-50 km/h.
Uđem u Hrvatsku, eto trošnih kuća i raspalih crepova po kućama. Idem dalje, uđem u Srbiju, isto ima starih kuća, ali još i malo više smeća po travi okolo.
Nema nama gorih naprijatelja od samih naših ljudi. Na žalost.

Valjda je Deki lokal patriJota i misli da svi moramo da robujemo tradiciji i da ne možemo da biramo religiju koju ćemo slediti, jer što bi razmišljali svojom glavom kad se "zna" sta treba a šta ne treba
Bode mu siroti Tibet oči
Kad mu se otvori trece, bice sve bolje
Mi imamo sreću da nastavljamo pravom linijom hrišćanstva, tako da nije teško odabrati ovde tradiciju. Ali ko smatra da je neka druga religija njemu bliža, nek izvoli. Ja smatram da svi mi idemo ka istom mestu, samo su nam putevi drugačiji.

Mi imamo sreću da nastavljamo pravom linijom hrišćanstva, tako da nije teško odabrati ovde tradiciju. Ali ko smatra da je neka druga religija njemu bliža, nek izvoli. Ja smatram da svi mi idemo ka istom mestu, samo su nam putevi drugačiji.
Ja uopšte nikad ni ne pričam o tibetanskoj religiji, baš nikad, ali zato rado pričam o tom divnom narodu kome preti izumiranje i asimilacija sa Kinezima i o njihovim najčešce svetovnim obicajima
Dakle sebe vidim kao emisara njihove kulture a nikako ali nikako religije

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back