pazi svi smo mi narkomani na ovaj ili onaj način, blagi ili ljuti... a ima li komša curu?Imam komšiju, blagi narkić, doziva psa na jedno 5-6 stranih jezika. Upravo.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi svi smo mi narkomani na ovaj ili onaj način, blagi ili ljuti... a ima li komša curu?Imam komšiju, blagi narkić, doziva psa na jedno 5-6 stranih jezika. Upravo.![]()
Ima 3 bivše žene, ne znam koja je od njih ljepša. Ali sve su bivše, sa svakom ima po dijete.pazi svi smo mi narkomani na ovaj ili onaj način, blagi ili ljuti... a ima li komša curu?
Znači ima tri bivše žene, ne zna se koja je lepša, troje dece, kuče, i tebe za komšinicu...Ima 3 bivše žene, ne znam koja je od njih ljepša. Ali sve su bivše, sa svakom ima po dijete.
gotovo da sam poželeo da ga upoznam!Svi koji spominju odmore![]()

Znači ima tri bivše žene, ne zna se koja je lepša, troje dece, kuče, i tebe za komšinicu...gotovo da sam poželeo da ga upoznam!

Balkan je najbolje mesto za život, posle Tibeta naravno... Ti živiš na trulom zapadu tamo izrabljuju ljude, da si pametan pa da se vratiš u Gurgusovac, bog da te vidi!Cak i j akoji planiram da idem na Balkan?![]()
Balkan je najbolje mesto za život, posle Tibeta naravno... Ti živiš na trulom zapadu tamo izrabljuju ljude, da si pametan pa da se vratiš u Gurgusovac, bog da te vidi!
Baš si vaspitan Saša... eto šta je truli zapad napravio od tebeNe jedi govna.
Ti pred spavanje da ponoviš MINIMUM 1000 X- FREE TIBET!Balkan je najbolje mesto za život, posle Tibeta naravno... Ti živiš na trulom zapadu tamo izrabljuju ljude, da si pametan pa da se vratiš u Gurgusovac, bog da te vidi!
Nema boljeg života neg kodnas, štatije?Ne jedi govna.
Tibet kinezima!Ti pred spavanje da ponoviš MINIMUM 1000 X- FREE TIBET!
Pa onda još 2000 X- Ebli me Tibetanci!
Da viš kako ce ti se otvori trece oko!

Ti 100000 puta da mantraš- Ebli me Kinezi!Tibet kinezima!![]()
Ma ok, ja to inače radim svako veče pred kuntanjeTi pred spavanje da ponoviš MINIMUM 1000 X- FREE TIBET!
Pa onda još 2000 X- Ebli me Tibetanci!
Da viš kako ce ti se otvori trece oko!

Mi imamo sreću da nastavljamo pravom linijom hrišćanstva, tako da nije teško odabrati ovde tradiciju. Ali ko smatra da je neka druga religija njemu bliža, nek izvoli. Ja smatram da svi mi idemo ka istom mestu, samo su nam putevi drugačiji.Valjda je Deki lokal patriJota i misli da svi moramo da robujemo tradiciji i da ne možemo da biramo religiju koju ćemo slediti, jer što bi razmišljali svojom glavom kad se "zna" sta treba a šta ne treba
Bode mu siroti Tibet oči
Kad mu se otvori trece, bice sve bolje
A što me i dalje prozivaš za Tibetance?Ma ok, ja to inače radim svako veče pred kuntanje![]()
E da te ne znam, sad bi ti reko - ma ebo ja teb... uh, neću.Ti 100000 puta da mantraš- Ebli me Kinezi!

K i n e z e, hvala.A što me i dalje prozivaš za Tibetance?
Ja uopšte nikad ni ne pričam o tibetanskoj religiji, baš nikad, ali zato rado pričam o tom divnom narodu kome preti izumiranje i asimilacija sa Kinezima i o njihovim najčešce svetovnim obicajimaMi imamo sreću da nastavljamo pravom linijom hrišćanstva, tako da nije teško odabrati ovde tradiciju. Ali ko smatra da je neka druga religija njemu bliža, nek izvoli. Ja smatram da svi mi idemo ka istom mestu, samo su nam putevi drugačiji.
Znači od večeras dve reči, a to su Tibet i Gurgusovac više ne pominjem, šlus!A što me i dalje prozivaš za Tibetance?
Znači da si preteraoZnači od večeras dve reči, a to su Tibet i Gurgusovac više ne pominjem, šlus!
Nisam imao nameru da te provociram ali ako jesam bilo je bez namere, i ja ti se najiskrenije izvinjavamZnači da si preterao
Ne mogu ti zabraniti ali te mogu zamoliti
Do tvoje kulture i uviđavnosti je šta ćeš odabrati

10000000 X pred spavanje:" Ebli me Tibetanci u Gurgusovcu!"Sad još i Saša da mi oprosti i ja sam na konju....