Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, ja imam problem, ne mogu da se kontrolišem, počnem tako da lupetam, ili što bi Saša reko da 'jedem govna' pa ne umem da stanem...
ali srećom tu ste vi da me iskorigujete, hvala Bogu pa vas imam...
Dušo, svi mi jedemo gomna!
Samo ima raznih vrsta gomana, treba malo obogatiti jelovnik!
I ne prežderavati se naravno

Tako je Agi... hvala ti što me razumeš :heart:
7317ee78a53320e12db9beba714dc30e.jpg

Nema boljeg života neg kodnas, štatije?
Evo sad u mađaroniji, posle 17h sve mrtvo, nigde nikoga, sve pozatvaraju. Jbt, tržne centre zaključavaju u 19h, a kao rade do 22h?
E sad, jeste sve urednije, čistije... vouzim kroz ta njihova sela, sve kuće sređene, nigde starog crepa ili oronulog i napuštenog ambara, nigde smeća, pred većinom sela policija sa radarom. Kad ih nema, svejedno mađari usporavaju na 40-50 km/h.
Uđem u Hrvatsku, eto trošnih kuća i raspalih crepova po kućama. Idem dalje, uđem u Srbiju, isto ima starih kuća, ali još i malo više smeća po travi okolo.
Nema nama gorih naprijatelja od samih naših ljudi. Na žalost.

Drugar se ovde ozenio pre 2 dana, dosao mu kum iz Srbije i covek ne veruje kolike su razlike. Najvise se iznenadio sto je ovde pivo daleko jeftinije nego kod njega, sve cisto i uredno i mozes samo Srbe i Ukraince da vidis kako prave gluposti.
Sve je mirno uvece i postuje se kucni red, da sada ukljucim ves masinu policija bi mi dosla na vrata i napisala kaznu u roku od par minuta. Jos ovde nema vrdanja oko placanja, hoce i na bankomat da te odvedu da podignes pare.

Pa ne znam šta sam to tako strašno rekao, i on je pomalo labilan čini mi se, čas me mazi i ljubi čas me 'rani govnima... prilično neobično, priznaćeš?

Zajebi me sa vracanje u Gurgusovac, nema gde da se vratim i jedva sam cekao da odem sto dalje. Mogu na odmor par dana dok vidim familiju i staro drustvo i to je, nemam gde da se vratim na duze od 15 dana niti mogu da nadjem neki posao i stan dole. One 2 firme sto su jedva radile kada sam otisao su pred propadanjem, otpustaju ljude i kasne plate koje su ionako male a prekovremeno se ne placa.
Dole mogu samo da se obesim ili da pucam sebi u glavu.

uđem u Srbiju, isto ima starih kuća, ali još i malo više smeća po travi okolo.
Нема се пара а и подељена су власништва,туђе (оно што није у потпуном власништву једне особе) се не обнавља јер те паре не могу да се врате ~ буквално оно што мора једино јер остали одбијају да дају паре најчешће.
Nema nama gorih naprijatelja od samih naših ljudi. Na žalost.
По закону имовина се дели на више делова пишу надлежни а у пракси онај или она који боље уђу у брак понижавају оне друге јер су остали да живе у имовини.
Уз то,одбијају да учествују у трошковима а одбијају да се одрекну некретнине (иако често и не долазе уопште) те поједноставе живот некоме ко би то можда да прода и купи друго.

Poslednja izmena:
Zajebi me sa vracanje u Gurgusovac, nema gde da se vratim i jedva sam cekao da odem sto dalje. Mogu na odmor par dana dok vidim familiju i staro drustvo i to je, nemam gde da se vratim na duze od 15 dana niti mogu da nadjem neki posao i stan dole. One 2 firme sto su jedva radile kada sam otisao su pred propadanjem, otpustaju ljude i kasne plate koje su ionako male a prekovremeno se ne placa.
Остали окрузи ту су исти и исто је све,фирми нема пара нема посла нема потпуно тачно једино што многи
Dole mogu samo da se obesim ili da pucam sebi u glavu.
уместо овога далеко било пију или далеко било оду психички {мада има и наведених примера у пракси}.
(Најчешће јер их неко ко је радио далеко одатле или није радио радила уопште ту психички злостављају одговарајући на било шта реченицом ништа не радиш и силним увредама на ту тему стално.)
Они из Београда што помажу у психичком здрављу и кажу да иду по Србији најчешће не залазе у те крајеве(Зајечар,Бор,Поморавље,Браничево).
Такође не прихватају оне без здравствене картице а таквих има највише.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back