kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 55.997
TURCIN NAPAO SRPSKOG VETERANA ?Твитераши Срби су јака екипа на Твитеру што се тиче информација тако да је госпођа Мила само покупила са твитера поједине њихове информације. Има још неколико ликова које су они на твитеру индентификовали. Има и других снимака који су занимљиви...
Ovo govedo, Hasim Aličić, poreklom iz BiH, napao je danas s' leđa veterana.
pa sunce ti je.bem da ti je.bem!
a ostali veterani sta ???
glledali ? dopustili da utekne ?
pa sto ne uhvatiste turcina sunce li mu ?!?!?!
uteko ko zec a...
ok ako je iznenada udario na kvarno i uteko... ali ako nije odma uteko onda su ovi vetrani sramota ...
nisam u bg ali ovde da me udari u ns neko i to jos pod unifromom ratnom nanu bi mu naninu...
na napad ste odgovorili SAMOODBRANOM potom civilno hapsenje i rpedaj djubre policiji...
znamda oni zele da izavou sukobe ali ne mora to prerasti u uskobe... to je individualni incident i napad na veterane pa kad ga nauce pameti nece vise turcin il siftar ni pomisliti doci ovamo da bije vetreane Srbije!
otprilike tako!Aleksandar Vučić je danas doveo u Ćacilend i Bošnjake i šiptare da uz pesmu ispod šatre proslave 30 godina od zločina nad nedužnim Srpskim narodom u Hrvatskoj, u akciji "Bljesak".
https://x.com/DanijelaRankov4/status/1918057671069950365
Ovaj "gospodin" ima privatnu firmu koja je postala Vučićeva para-policija.
Ono što su Ernst Rem i SA bili Adolfu Hitleru, to je Vlada Mandić Aleksandru Vučiću.
strasno!
pa STA RADE SRPSKI VETERANI KOJE VODI ONAJ SMRAD VUKELIC ? jaki mi pa veterani... veliki broj nije ni video prve linije a upisani su ko veterani jer su 99 te bili u rezervi u pripizdini daleko od kosara , po srbiji ili severu srbije...On dakle i lično i preko svoje firme za obezbeđenje tuče aktiviste, političke neistomišljenike,
kukavci!
kakva je ovo drzava narode gde se mandicu ovo dopusta ?
i posle se pitaju ko PUMPA ? pa rezim pumpa !
nedopustivo!uvozi birače iz BiH, pruža zaštitu, a za uzvrat mu gospodar daje priliku da se obogati.
Zbog toga ima 48 stanova u Beogradu..
Lično sam bio prisutan u BG Areni tokom decembarskih izbora 2023. godine, kada sam sa kolegama, kao član RIK-a pokušao da uđem i snimim nelegalni "sabirni centar" za glasanje..
Ispred pripadnici njegovog obezbeđenja spremni da biju i ubiju kako niko ne bi ušao, pojačani Goranom Grbovićem, direktorom Arene i još jednim "lojalistom"..
SVOJATANJE INSTITUCIJA! dokle narode ?Odmah nakon toga, otišao sam u policiju, prijavio sve imenom i prezimenom, razume se, bez epiloga...
na robiju decenijsku!Pо padu kartela, ispitati Vladinu imovinu i procesuirati ga, kako dolikuje i sve oduzeti..