Ћаци с леђа ударио ратног ветерана! Саво Манојловић објавио снимак

Svi koji su protiv
Могли би за почетак да престанемо да вређамо Жељне учења а и ова фотографија не показује суштински ништа. :hvala:
nepismene srbije su ćaciji, video nema veze sa tekstom, pa dokazuje nepismenost i snimatelja, srbian.info i onoga ko prenosi lažne informacije...Jasno je zašto neprijatelji ništa ne mogu da urade u obojenoj revoluciji i njihove pare delite svojim nezaposlenim lenštinama i nepismenim rodjacima jer niko pristojan neće ni za 300 e sa da glumi budalu...namešten snimak gde veterani idu da mire narod, a gamad prisvaja njihov pristojan gest....

I za njih i za ove što ometaju građane stalnim blokadama.Sve u bajbok.Dosta je bilo proser**anja.Gledam danas neki snimak,studenti se razgibavaju na ulici a saobraćaj stoji.Nisu mi jasni ovi za volanom,za uši i mrš na trotoar pa neka spava tamo ako hoće.Dokle više izigravanja retardiranih?
To možeš tako u svojoj kući ali kada izađeš na ulicu kulturno da se ponašaš.

Nova.rs :rotf::rotf:
Koliko do sada nebuloza sa ovog medija.. dovoljno se osvrnuti na neke prošle pisane po forumu, koje veze nemaju sa životom a kamoli sa istinom.
Ти се наравно информишеш свињформером и Пинком ;)
I to pazi...
Znamo da je onda onog policajca kraj Loznice ubio neki Albanac...
A ovaj Hašim iz Švice sa snimka je kao bio neki sudija u Fudbalskom Savezu...region Krupanj Loznica...

Znamo da "našim" fudbalom u formi "menadzera" izmedjuostalih hara i onaj Albanac Ramadani beše, kao i onaj Albanski narko bos koji je poyebao pola SNS estrade...kako beše se zove...Ćazim Osmani

Sa ovim kontroverznim Albancem bile su najlepše Srpkinje: „Sama se sebi gadim što sam ikada spavala sa tobom“​

https://nova.rs/zabava/showbiz/sa-o...se-sebi-gadim-sto-sam-ikada-spavala-sa-tobom/

Dakle to ti je sve isto SNS-ALBANSKO NARKO SEKTASKO JATO !!!

Zato nije čudo da HAŠIM iz ŠVICE šutira srpske ratne veterane...u sred Beograda...

Eto šta je Srbija na čelu sa AVtihristom dozvolila...
A da stvar bude satanisticki uvrnuto bolesnija, svo vreme sa zvucnika pred Skupstinom se ori Baja Mala Min.dza sa pesmom "Ne volim te Alija zato što si baljja..."

Znaci to se ori na mestu gde istovremeno Hašim iz Švice šutira srpske ratne vojne veterane...

...
Ја сам већ одавно говорио о томе да је Вучков Радојичић главна фаца у раду са Шиптарским клановима.

I za njih i za ove što ometaju građane stalnim blokadama.Sve u bajbok.Dosta je bilo proser**anja.Gledam danas neki snimak,studenti se razgibavaju na ulici a saobraćaj stoji.Nisu mi jasni ovi za volanom,za uši i mrš na trotoar pa neka spava tamo ako hoće.Dokle više izigravanja retardiranih?
Kreni prvi, junoša, budi primer.

Ko ti rekao za obojenu revoluciju biseru?
Ajde šapni nam?
Ja kada sam branio tvoju i moju Srbiju ti si ladio muuda u kadi posle onanisanja.
1000009306.jpg

bahata banda...

nedavno je u ns uhapsen jer je tukao ucesnika u saobracaju i policiju napao palicom za golfcuveni advokat rezimski aleksic...
policiju je psovao vredjao pretio otkazima... BIO POD SPIDOM sto je potvrdjeno na testu...

evo neki dan aktivistkinja sns kazep oliciji PUSITE MI ******...

VIDI VIDEO!

od 1.37 ...

Tu smo da moramo da shvatimo da ne smeš nikoga šutirati u leđa. Krivično je delo. ako to još uradiš pred policijom, koja na to žmuri, jasno ti je da imaš ozbiljan problem u državi
znaci onaj "blokader" koji je sa ledja ugvatio pandura oko vrata i pokusao da obori na zemlju kada se komesali oko drida,isto bi trebao da odgovara?

Који дебил гледа информер?
da se ne plasis da ce te regrutovati samim gledanjem? :hahaha1:

naravno da se gleda i informer i N1 i nova
podjednako se prati dzubre pozicionarsko i opozicionarsko. sta je problem?

da se ne plasis da ce te regrutovati samim gledanjem? :hahaha1:

naravno da se gleda i informer i N1 i nova
podjednako se prati dzubre pozicionarsko i opozicionarsko. sta je problem?
Не, него убија мождане ћелије и здрав разум.

1000009209.jpg

Kreni prvi, junoša, budi primer.
Vidi,neko će morati da reaguje,ako ne zbog vaše bahatosti i bezobrazluka,a ono da se udovolji vašim željama i da konačno počnemo da imamo iste standarde kao zapadne zemlje.A tamo nema izmotavanja,za uši i sklanjaju.

Нису они дошли на скуп ових других већ су мирно у колони пролазили неким својим путем без икакве провокације, осим ако ти није застава Србије и беретка ветерана провокација. Могуће да су ишли да се споје са већом групом ветерана, гдје се та гупа налазила и зашто су ишли туда не знам.

Колико сам видео намера је била изазивање.

п.с. А униформе.. Да се ми то за некав међусобни рат не спремамо можда?!

Polako. Trenutno studenti imaju 60% podrske,SNS ispod 35% ,SPS ni 3%,ostali nista.
Nema sanse da Vucic sad raspise izbore,sto traze neki fakulteti.
Ja imam svoje metode razmisljanja, malo su vise naucni , ebiga nisam ja za dz bio zamorce na programiima nauka, ne tehnika,nego bas nauka...
Ali ne vidim da su resenje izbori, kad je ovakvo stanje...

Zasto..
Zato sto se moze potegnuti Rumunski princip, mislim na sadasnju Rumuniju, tj moc cini sve, a ostali mogu da placu.

Nije ovde demokratija nestala, ona postoji , ali u seljackom drustvu , a demokratija u seljackom drustvu ne lici na demokratiju , ona je karikatura demokratije, opravdanje zasto dahija cini svoj shenluk....
Naravno mnogo hocu , to mi se treba reci u brk, ja bih posle 40 godina, ukidanja i ubijanja gradjanske svesti u Srbiji da trazim da se razvija gradjansko i to da ga razvijaju studenti koji imaju roditelje seljake, svejedno gde zive, drustvo seljacko , vlast seljacku , institucije seljacke, vazi samo pravilo da je strogo zabranjeno nositi tigar opanke...nekad su bili Borovo opanci, konkurencija, ali dobri su ovi Tigar...

Zamislite kako je meni....Ne hvatam se za politikologije, nego prakticno vodim svaku instituciju ili firmu koju vodim, balansiram izmedju demokratije i funkcionalne operative, i stalno gledam zudnju od prvog do poslednjeg clana da primeni ono iz detinjstva sto je vidjao u svom selu , svojoj porodeici, a to je nepostojanje pravila, postovanja , apsolutna moc avlije, sta se radi unutra je stvar domacina, moze i svoju decu da ubija, on ih je stvorio , ekonomska totalna neracionalnost, neprakticnost i ogromni skartovi, nemar. , nedisciplina, i to ne da ja trazim poslusnost nego ispostuj svoju profesiju , makar bio i nocni cuvar , ne mora rigorozno , daj samo da ima smisla ....

Ali

Srbi sa ovog podnevlja su pregazeni , vise ne znaju sta im ima smisla, pustili su da im smisao kroje Srbi iz Knina, Srbi iz Hrvatske, Srbi iz bosne, Srbi sa /Kosova...Slobina degradacija i buckuris....A to ne sme tako , moze kulturno da svaka srpska grupa bude svoja , niko to nece uzeti za zlo, sta fali i okretanju tepsije i pevanju uz to, mislim to je meni cudno ali nekome durska dvojka nije merak elegija...zato imamo sevdalinke..

Zivim u drustvu gde su masovno namestene ili kupljene diplome a opet svi se strogo trze da posao i poziciju mora da radi onaj ko ima formalno obrazovanje...to je meni apsurd...narocito kad vidim ko me zameni u firmi kad se potegnu veze....obicno je neko sa svezom diplomicom necega, iz istog kraja, obicno periferija Srbije, totalno pogubljen, sa impulsivnim reakcijama, koji trckara po ceo dan , i cak bude i stariji od mene , ali ja nikad ne moram da trckaram, cak i kad zurim da resim neki problem sa nekim kad idemo kao grupa, ne trckaram...
Ljudi strasno mrze u Srbiji to kad si talentovan i umesan, najvise dok te ne upoznaju , zatim malo manje kad vide kako radis posao, onda jos manje kad vide da mozes da im progledas kroz prste sto nisu idealni radnici , a ko ocekuje idealne, samo nesigurni u sebe, i tako polako slabi taj antagonizam karijere...

Isto to vazi i za izbore...
U rvom trenutku ce svi biti antagonisticki astrojeni prema novim politickim faktorima , izborima, clanovima, lako ih je zatalasati , jer nemaju misljenje, mozak, Srbin, to ni /AI ne moze da proguta, nego razmisljaju emotivno , prestraseno , preko uticaja i moci ...

Zato mislim da nisu resenje izbori nego totalno mrvljenje svake ideje lupanja sakom o sto koju je uveo Vucic i prihvatio narod..
Narodna zelja za silnim diktaturama, koja postoji ovog trenutka, svako bi bio diktator, mora da se smrvi...
Nemamo gradjane, ali moramo pod hitno da pravimo nesto sto ce biti kolektiv, tolerantno i sa jasnom vizijom saucesnistva koje nije saucesnistvo u korupciji i takav nacin kolektiviteta...

Ne zaboravite to , identitet Srba danas je kolektivitet koji je izzgradjen u korupciji ....to je zastita od strahova, evo meni mog dnevnika 2 da me malo laze kako je sve lepo , a kome nije, nije znao da se snadje u korupciji...
Takav nakaradan nacin kreiranja kolektiviteta kroz korupciju koja postaje nacin zivota, ne moze da postoji bez velike destrukcije..
Zasto ?
Zato sto je obavezna veza , beton, negativna selekcija....
Sama korupcija je moguca, protekcija, nepotizam, sve je to moguce ali ako se negativna selekcija drzi pod kontrolom...
Srbija na vodi, sta je drugo nego omogucavanje da svako radi posao koji voli , da sankerise, da animira, da se prostituise, da /DJ, da radi u industriji zabave, da radi na poslu 6h , a ostalo da mu je push pauza, odmaranje za posao ili odmaranje pred odlazak kuci....

Srbija ima trenutno potencijala za Srbiju na vodi , zemlju u kojoj glupi lenji imaju sanse za nevidjeno dobar zivot...
Ali mora da postoji i tu neki red, i mora da postoji neki kriminal, na tacno odredjenim mestima, i neki vid zaknoa u smislu zakona i u smislu obicaja..
I mora da postoji 3 prema 1 slobodnih radnih mesta....da ima mnogo vise slobodnih radnih mesta nego sto ima ponude na trzistu rada..

Neće biti najveći posao skinuti režim nego raskrstiti sa ovom radikalsko-patrijotskom bagrom, životinjama na dve noge koje su umislile da imaju pravo da određuju ko je veći a ko manji Srbin, ukloniti ih sa ulica i poslati u istoriju.

Mentalni sklop koji dovede do toga da šutneš ratnog veterana i da ga nazivaš ustašom nije nastao preko noći. To je gajeno decenijama i učeno tako. Da ne zalazim sada u to iz kojih krajeva obično takva stoka dolazi. I ako se to bolesno tkivo ne odstrani odlučno, poješće celo telo.

Ili oni ili mi.

Gore citirani post je klasičan govor mržnje. Na drugoj temi neko napisa da čitaoce informera treba zatući toljagom po glavi. Na ovoj temi se predlaže bacanje u septičke jame i kojekakva druga rešenja “odstranjivanja bolesnog tkiva” po modelu blokaderske revolucije. Najzanimljvije je da po oceni uvaženog člana foruma koji dobija masu lajkova za gadariju koju je ispisao, ti koje treba odstraniti kao bolesno tkivo, tačnije zatući toljagom i baciti u septičke jame, potiču iz tako nekih krajeva, ali on jelte neće sada da ulazi u tematiku iz kojih krajeva. Mučno je ovo čitati čak i na nekakvom bezveznom anonimnom forumu.

Gore citirani post je klasičan govor mržnje. Na drugoj temi neko napisa da čitaoce informera treba zatući toljagom po glavi. Na ovoj temi se predlaže bacanje u septičke jame i kojekakva druga rešenja “odstranjivanja bolesnog tkiva” po modelu blokaderske revolucije. Najzanimljvije je da po oceni uvaženog člana foruma koji dobija masu lajkova za gadariju koju je ispisao, ti koje treba odstraniti kao bolesno tkivo, tačnije zatući toljagom i baciti u septičke jame, potiču iz tako nekih krajeva, ali on jelte neće sada da ulazi u tematiku iz kojih krajeva. Mučno je ovo čitati čak i na nekakvom bezveznom anonimnom forumu.
A što vi iz tijeh krajeva ne volite nas odavde? Šta smo vam skrivili? Zašto nas šutirate s leđa?

Изгледа да си се пронашао у његовим речима. Колика дневница? Јесте тражили повишицу? Маске и тољаге вам више неће помоћи много; батинаши ће да осете ту исту батину коју су користили 13 година. Него шта има преко? Хоће ли бити неког рата?

Back