Ћаци с леђа ударио ратног ветерана! Саво Манојловић објавио снимак

Živite u zabludi da vam je sve dozboljeno i da je strpljenje ostatka srbije beskonačno.
Bio zbor na raskrsnici kod mene. Prolaznici zviždali. Zaustvljena vozila trubila.
Ovaj nije "ostatak Srbije" već batinaš jedne strane. Prestani da bulazniš i priželjkuješ nasilje ljudima koji ne misle isto kao ti.

Živite u zabludi da vam je sve dozboljeno i da je strpljenje ostatka srbije beskonačno.
Bio zbor na raskrsnici kod mene. Prolaznici zviždali. Zaustvljena vozila trubila.
Gde je snimak tog zviždanja?
Pa vi i vaš vođa lažete i kad postoje snimci koji govore drugačije... :rotf:

Pogledajte prilog 1722403
Bivši rukometaš i član SNS-a Vlada Mandić bio je deo grupe koja se juče na protestu sukobila sa studentima i ratnim veteranima, objavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora SSP-a.

https://n1info.rs/vesti/video-mila-popovic-vlada-mandic-se-sukobio-sa-studentima-sutnuo-mladica/
„Vlada Mandić, prvi batinaš Srpske napredne stranke, šef grupe koja je napala studente i ratne veterane, a na snimku se vidi kako šutira mladića“, napisala je ona.

Mandić je bivši rukometaš i istaknuti član SNS, „čovek koji je na adresi svoje firme prijavio 154 fantomska birača, mahom funkcionere iz Republike Srpske“, dodala je.

Sa njegovih terasa su za vreme korone paljene baklje i skandirano protiv Dragana Đilasa, rekla je Popović.

„Njegov kum je Dane Šijan, jedan od vlasnika T&M Group Solutions, firme koja je obezbeđivala Arenu za vreme krađe izbora u decembru 2023. godine i dovozila lažne birače, a sada zarađuje milione na batinanjanju građana i navodnom obezbeđenju javnih objekata. To je SNS ‘pristojna Srbija’ – batinaši i otimači para Beograđana“, napisala je Mila Popović.
Мандићи...
Олош смрдљиви, ратнопрофитерски.
Проклетиња крвава

Ovaj nije "ostatak Srbije" već batinaš jedne strane. Prestani da bulazniš i priželjkuješ nasilje ljudima koji ne misle isto kao ti.
ja ne bulaznim već sam žrtva onih koji ne ispunjavaju radne obavezu. kojima deca znače manje od političkog pitanja na koje su se fokusirali.

ja ne bulaznim već sam žrtva onih koji ne ispunjavaju radne obavezu. kojima deca znače manje od političkog pitanja na koje su se fokusirali.
A ti si, kao, zabrinut za decu? Jeste, pokazuješ visok stepen empatije i plemenitosti, posebno kad počneš da pljuješ prosvetu i podržavajš nasilje koje se vrši nad njima.. ubedio si me.

Gde je snimak tog zviždanja?
Pa vi i vaš vođa lažete i kad postoje snimci koji govore drugačije... :rotf:
cenzura. moj drugar bio s protestantima pa snimio i pokazao mi.

kad je negde blokiran saobraćaj ljudi besne i okreću vozila. šta misliš neko krenuo negda a ti mu nedaš a on aplaudira.

A ti si, kao, zabrinut za decu? Jeste, pokazuješ visok stepen empatije i plemenitosti, posebno kad počneš da pljuješ prosvetu i podržavajš nasilje koje se vrši nad njima.. ubedio si me.
ti nisi za ovaj posao na krstarici. pa mora da trpimo.).

naravno da sam zabrinut. dvoje moje dece su su povredjena nezakonitom obustavom rada od strane nekih prosvetara. tako da dobro znam šta je snašlo drugu decu i roditelje.

moj stav o profesorima u obustavi jeste da trebaju dobiti otkaz s tim da u radnoj knjižici piše razlog raskida radnog odnosa.

Prvo je Mandić šutirao kurvanjski s leđa...

A onda je na veterana sa srpskom zastavom...jurnuo HAŠIM Aličić...vidi se evo na snimku:

...https://x.com/milabizjak/status/1918045037654397407

...

Твитераши Срби су јака екипа на Твитеру што се тиче информација тако да је госпођа Мила само покупила са твитера поједине њихове информације. Има још неколико ликова које су они на твитеру индентификовали. Има и других снимака који су занимљиви...

Ovo govedo, Hasim Aličić, poreklom iz BiH, napao je danas s' leđa veterana.
Aleksandar Vučić je danas doveo u Ćacilend i Bošnjake i šiptare da uz pesmu ispod šatre proslave 30 godina od zločina nad nedužnim Srpskim narodom u Hrvatskoj, u akciji "Bljesak".
https://x.com/DanijelaRankov4/status/1918057671069950365

Ovaj "gospodin" ima privatnu firmu koja je postala Vučićeva para-policija.
Ono što su Ernst Rem i SA bili Adolfu Hitleru, to je Vlada Mandić Aleksandru Vučiću.
On dakle i lično i preko svoje firme za obezbeđenje tuče aktiviste, političke neistomišljenike, uvozi birače iz BiH, pruža zaštitu, a za uzvrat mu gospodar daje priliku da se obogati.
Zbog toga ima 48 stanova u Beogradu..
Lično sam bio prisutan u BG Areni tokom decembarskih izbora 2023. godine, kada sam sa kolegama, kao član RIK-a pokušao da uđem i snimim nelegalni "sabirni centar" za glasanje..
Ispred pripadnici njegovog obezbeđenja spremni da biju i ubiju kako niko ne bi ušao, pojačani Goranom Grbovićem, direktorom Arene i još jednim "lojalistom"..
Odmah nakon toga, otišao sam u policiju, prijavio sve imenom i prezimenom, razume se, bez epiloga...
Pо padu kartela, ispitati Vladinu imovinu i procesuirati ga, kako dolikuje i sve oduzeti..
https://x.com/Solly_Attwell/status/1918014346598257035

...

ПРЕПОЗНАЈТЕ ГА: Ћаци с леђа ударио ратног ветерана! Саво Манојловић објавио снимак​

https://srbin.info/drustvo/prepozna...tnog-veterana-savo-manojlovic-objavio-snimak/

Vlada Mandic izgleda... :rtfm:

Nego ko je ovaj matori peško sa fejk Luj Viton majicom crnom...koji skupa s Mandicem napada veterane ?

...
prvo i prvo,

to lice koje on udara nogom NIJE VETERAN nego redar i nemoj lagati . u stvari ne lazes ti, nego si ti tastaturas , borac iz fotelje koji pojma nema kako izgledaju protesti ali si zato fajter za ''slobodu'' iz fotelje

to je REDAR sa zutim prslukom

tim redarima studentima pomazu veterani. oni su sa beretkama il isa maskiranim maramama kao onaj pored recimo...

daj se malo EDUKUJ UPUTI pre nego lupas gluposti kao i taj koji to komentarise

ne kazem da nisu BATINASI kao sto je ovaj rketen na slici sutali veterane ali u ovom slucaju TO NIJE TO!

ovde na fotki je udaren redar student... sgo je po meni opet NEDOPUSTIVO! a policija gleda nasilje i nista po obicaju jel...

prvo i prvo,

to lice koje on udara nogom NIJE VETERAN nego redar i nemoj lagati . u stvari ne lazes ti, nego si ti tastaturas , borac iz fotelje koji pojma nema kako izgledaju protesti ali si zato fajter za ''slobodu'' iz fotelje

tim redarima studentima pomazu veterani. oni su sa beretkama il isa maskiranim maramama kao onaj pored recimo...

ne kazem da nisu BATINASI kao sto je ovaj rketen na slici sutali veterane ali u ovom slucaju TO NIJE TO!

ovde na fotki je udaren redar student... sgo je po meni opet NEDOPUSTIVO! a policija gleda nasilje i nista po obicaju jel...
Zar je bitno dal je redar ili veteran ?
Ko mu daje pravo da nekog šutira a policija se pravi luda.
Uvesti vojnu huntu svim pandurima,žandarmima podeliti otkaze.
Pa ponovo konkurs i bezbednosna provera.

prvo i prvo,

Pod jedan budi pristojan!
Ne vređam te ne vredjaj me!

Pod dva ODGLEDAJ CELI SNIMAK !!!

Prvo je Mandic šutnuo redara s ledja, redara koji je s veteranima

A onda je HAŠIM Aličić, Mandicev kompanjon tu...napao VETERANA SA ZASTAVOM SRBIJE !!!

...

Back