aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 5.813
Ne, ne, to je Nebojša Stefanović.
Ovome treba druga oznaka, glupo je zvati ga "Vlada". Kao da tepaš ponstrumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ne, to je Nebojša Stefanović.
Ovaj nije "ostatak Srbije" već batinaš jedne strane. Prestani da bulazniš i priželjkuješ nasilje ljudima koji ne misle isto kao ti.Živite u zabludi da vam je sve dozboljeno i da je strpljenje ostatka srbije beskonačno.
Bio zbor na raskrsnici kod mene. Prolaznici zviždali. Zaustvljena vozila trubila.
Gde je snimak tog zviždanja?Živite u zabludi da vam je sve dozboljeno i da je strpljenje ostatka srbije beskonačno.
Bio zbor na raskrsnici kod mene. Prolaznici zviždali. Zaustvljena vozila trubila.
Ako je šutnuo mladića od 50 kila, onda je u redu. Nije veteran! Je li tako?Šutnuo mladića?
Jutros bila tema da je šutnuo odlikovanog veterana, branioca srba,
učesnika svih ratova na Balkanu i nosioca spomenice![]()
Ko zna šta će biti u sledećoj temi o Vladi...
Мандићи...Pogledajte prilog 1722403
Bivši rukometaš i član SNS-a Vlada Mandić bio je deo grupe koja se juče na protestu sukobila sa studentima i ratnim veteranima, objavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora SSP-a.
https://n1info.rs/vesti/video-mila-popovic-vlada-mandic-se-sukobio-sa-studentima-sutnuo-mladica/
„Vlada Mandić, prvi batinaš Srpske napredne stranke, šef grupe koja je napala studente i ratne veterane, a na snimku se vidi kako šutira mladića“, napisala je ona.
Mandić je bivši rukometaš i istaknuti član SNS, „čovek koji je na adresi svoje firme prijavio 154 fantomska birača, mahom funkcionere iz Republike Srpske“, dodala je.
Sa njegovih terasa su za vreme korone paljene baklje i skandirano protiv Dragana Đilasa, rekla je Popović.
„Njegov kum je Dane Šijan, jedan od vlasnika T&M Group Solutions, firme koja je obezbeđivala Arenu za vreme krađe izbora u decembru 2023. godine i dovozila lažne birače, a sada zarađuje milione na batinanjanju građana i navodnom obezbeđenju javnih objekata. To je SNS ‘pristojna Srbija’ – batinaši i otimači para Beograđana“, napisala je Mila Popović.
ja ne bulaznim već sam žrtva onih koji ne ispunjavaju radne obavezu. kojima deca znače manje od političkog pitanja na koje su se fokusirali.Ovaj nije "ostatak Srbije" već batinaš jedne strane. Prestani da bulazniš i priželjkuješ nasilje ljudima koji ne misle isto kao ti.
A ti si, kao, zabrinut za decu? Jeste, pokazuješ visok stepen empatije i plemenitosti, posebno kad počneš da pljuješ prosvetu i podržavajš nasilje koje se vrši nad njima.. ubedio si me.ja ne bulaznim već sam žrtva onih koji ne ispunjavaju radne obavezu. kojima deca znače manje od političkog pitanja na koje su se fokusirali.
cenzura. moj drugar bio s protestantima pa snimio i pokazao mi.Gde je snimak tog zviždanja?
Pa vi i vaš vođa lažete i kad postoje snimci koji govore drugačije...![]()
Ako je šutnuo mladića od 50 kila, onda je u redu. Nije veteran! Je li tako?
ti nisi za ovaj posao na krstarici. pa mora da trpimo.).A ti si, kao, zabrinut za decu? Jeste, pokazuješ visok stepen empatije i plemenitosti, posebno kad počneš da pljuješ prosvetu i podržavajš nasilje koje se vrši nad njima.. ubedio si me.
Prvo je Mandić šutirao kurvanjski s leđa...
A onda je na veterana sa srpskom zastavom...jurnuo HAŠIM Aličić...vidi se evo na snimku:
...https://x.com/milabizjak/status/1918045037654397407
...
prvo i prvo,...
ПРЕПОЗНАЈТЕ ГА: Ћаци с леђа ударио ратног ветерана! Саво Манојловић објавио снимак
https://srbin.info/drustvo/prepozna...tnog-veterana-savo-manojlovic-objavio-snimak/
Vlada Mandic izgleda...
Nego ko je ovaj matori peško sa fejk Luj Viton majicom crnom...koji skupa s Mandicem napada veterane ?
...
Pa njiova djeca nisu bizgovi pa su ponislili da I ta djeca od mafijasa iz 90ih se kuktuvisala Ali avaj naravno da su isti Ili Jos gori nego roditelji lopovi imStari veerani nisu imali šanse protiv ovih mlađih nabildovanih bizgovčina ..... Šta su oni mislili ?
Zar je bitno dal je redar ili veteran ?prvo i prvo,
to lice koje on udara nogom NIJE VETERAN nego redar i nemoj lagati . u stvari ne lazes ti, nego si ti tastaturas , borac iz fotelje koji pojma nema kako izgledaju protesti ali si zato fajter za ''slobodu'' iz fotelje
to je REDAR sa zutim prslukom
tim redarima studentima pomazu veterani. oni su sa beretkama il isa maskiranim maramama kao onaj pored recimo...
daj se malo EDUKUJ UPUTI pre nego lupas gluposti kao i taj koji to komentarise
ne kazem da nisu BATINASI kao sto je ovaj rketen na slici sutali veterane ali u ovom slucaju TO NIJE TO!
ovde na fotki je udaren redar student... sgo je po meni opet NEDOPUSTIVO! a policija gleda nasilje i nista po obicaju jel...
prvo i prvo,
to lice koje on udara nogom NIJE VETERAN nego redar i nemoj lagati . u stvari ne lazes ti, nego si ti tastaturas , borac iz fotelje koji pojma nema kako izgledaju protesti ali si zato fajter za ''slobodu'' iz fotelje
to je REDAR sa zutim prslukom
tim redarima studentima pomazu veterani. oni su sa beretkama il isa maskiranim maramama kao onaj pored recimo...
daj se malo EDUKUJ UPUTI pre nego lupas gluposti kao i taj koji to komentarise
ne kazem da nisu BATINASI kao sto je ovaj rketen na slici sutali veterane ali u ovom slucaju TO NIJE TO!
ovde na fotki je udaren redar student... sgo je po meni opet NEDOPUSTIVO! a policija gleda nasilje i nista po obicaju jel...