Ћаци с леђа ударио ратног ветерана! Саво Манојловић објавио снимак

Твитераши Срби су јака екипа на Твитеру што се тиче информација тако да је госпођа Мила само покупила са твитера поједине њихове информације. Има још неколико ликова које су они на твитеру индентификовали. Има и других снимака који су занимљиви...

Ovo govedo, Hasim Aličić, poreklom iz BiH, napao je danas s' leđa veterana.
TURCIN NAPAO SRPSKOG VETERANA ?

pa sunce ti je.bem da ti je.bem!

a ostali veterani sta ???
glledali ? dopustili da utekne ?

pa sto ne uhvatiste turcina sunce li mu ?!?!?!

uteko ko zec a...

ok ako je iznenada udario na kvarno i uteko... ali ako nije odma uteko onda su ovi vetrani sramota ...
nisam u bg ali ovde da me udari u ns neko i to jos pod unifromom ratnom nanu bi mu naninu...

na napad ste odgovorili SAMOODBRANOM potom civilno hapsenje i rpedaj djubre policiji...

znamda oni zele da izavou sukobe ali ne mora to prerasti u uskobe... to je individualni incident i napad na veterane pa kad ga nauce pameti nece vise turcin il siftar ni pomisliti doci ovamo da bije vetreane Srbije!
Aleksandar Vučić je danas doveo u Ćacilend i Bošnjake i šiptare da uz pesmu ispod šatre proslave 30 godina od zločina nad nedužnim Srpskim narodom u Hrvatskoj, u akciji "Bljesak".
https://x.com/DanijelaRankov4/status/1918057671069950365

Ovaj "gospodin" ima privatnu firmu koja je postala Vučićeva para-policija.
Ono što su Ernst Rem i SA bili Adolfu Hitleru, to je Vlada Mandić Aleksandru Vučiću.
otprilike tako!

strasno!

On dakle i lično i preko svoje firme za obezbeđenje tuče aktiviste, političke neistomišljenike,
pa STA RADE SRPSKI VETERANI KOJE VODI ONAJ SMRAD VUKELIC ? jaki mi pa veterani... veliki broj nije ni video prve linije a upisani su ko veterani jer su 99 te bili u rezervi u pripizdini daleko od kosara , po srbiji ili severu srbije...

kukavci!

kakva je ovo drzava narode gde se mandicu ovo dopusta ?

i posle se pitaju ko PUMPA ? pa rezim pumpa !
uvozi birače iz BiH, pruža zaštitu, a za uzvrat mu gospodar daje priliku da se obogati.
Zbog toga ima 48 stanova u Beogradu..
Lično sam bio prisutan u BG Areni tokom decembarskih izbora 2023. godine, kada sam sa kolegama, kao član RIK-a pokušao da uđem i snimim nelegalni "sabirni centar" za glasanje..
Ispred pripadnici njegovog obezbeđenja spremni da biju i ubiju kako niko ne bi ušao, pojačani Goranom Grbovićem, direktorom Arene i još jednim "lojalistom"..
nedopustivo!

Odmah nakon toga, otišao sam u policiju, prijavio sve imenom i prezimenom, razume se, bez epiloga...
SVOJATANJE INSTITUCIJA! dokle narode ?
Pо padu kartela, ispitati Vladinu imovinu i procesuirati ga, kako dolikuje i sve oduzeti..
na robiju decenijsku!

Pod jedan budi pristojan!
Ne vređam te ne vredjaj me!

Pod dva ODGLEDAJ CELI SNIMAK !!!
ti si postavio FOTKU gde neki dripac batinas udara REDARA STUDENTA koji nose ZUTE PRSLUKE!

DAKLE PAZI STA POSTAVLJAS !
Prvo je Mandic šutnuo redara s ledja, redara koji je s veteranima

A onda je HAŠIM Aličić, Mandicev kompanjon tu...napao VETERANA SA ZASTAVOM SRBIJE !!!
pa sta rade ostali veterani ? cemu sluze tu ?

jaki mi veterani... uglavnom laznjaci koj isu bili daleko od vatrenih polozaja po pripizdini tokom 99te daleko od kosova i kosara...

rek osam da su to vukeliceve kese i foliranti... eto i dokza... suta ih ko stigne... oni nekog cuvaju!

kad je bilo ono cudo ili zvucni top sta vec znas gde su bili veterani ti ?
OTISLI SAT RANIJE DA ZAJEDNO VECERAJU U NEKU HALU!

oni mi nekog cuvaju...

mali broj nas je medju veteranima koj ismo bili po vatrenim polozajima

e sad ti vidi da mene ili nekog mog saborca koji je krvario gace godinama po vatrenim linijama dodjes i udaris ...

pa nece me sad u miru niko tuci !

ti si postavio FOTKU gde neki dripac batinas udara REDARA STUDENTA koji nose ZUTE PRSLUKE!

DAKLE PAZI STA POSTAVLJAS !

pa sta rade ostali veterani ? cemu sluze tu ?

jaki mi veterani... uglavnom laznjaci koj isu bili daleko od vatrenih polozaja po pripizdini tokom 99te daleko od kosova i kosara...

rek osam da su to vukeliceve kese i foliranti... eto i dokza... suta ih ko stigne... oni nekog cuvaju!

kad je bilo ono cudo ili zvucni top sta vec znas gde su bili veterani ti ?
OTISLI SAT RANIJE DA ZAJEDNO VECERAJU U NEKU HALU!

oni mi nekog cuvaju...

mali broj nas je medju veteranima koj ismo bili po vatrenim polozajima

e sad ti vidi da mene ili nekog mog saborca koji je krvario gace godinama po vatrenim linijama dodjes i udaris ...

pa nece me sad u miru niko tuci !

Pa veterani su i stali u odbranu svog saborca...i to se vidi na snimku...cim su postali svesni napada...posto je napad bio tipicno kukavicki s ledja na kraju kolone im...

A onda je uletilo par pripadnika IJPolicije da kao razdvoji, a doticni Mandic je odjednom kao glumio mirotvorca, kao i on smiruje a prvi je pokrenuo napad...

...

Pa veterani su i stali u odbranu svog saborca...i to se vidi na snimku...
cekaj malo.
ja na tom snimku vidim da kada prilazi stroj ratnih veterana koji krece ka svom odredistu koje je isplanrian osa studnetima u blokadi, neko je prisao sa TANJIROM PRASETINE .
na snimku ne cujem dal je taj sto je nudio prasetinu veteranima provocirao ensto ruzno govorio, reko bih da nije vec prisao sa prasetinom ?

ok stroj nece stati da jede, jer to stroj ne cini! zna se kada se jede...

ali nije morao tako da ga ODGURNE ZAR NE ?!?!?

AJ BUDI MALO REALAN... taj koji prevodi stroj mogao je to kulturno da kaze :
''gospodine hvala lepo ali u stroj use ne jede, idemo na svoje mesto, uglavnom veliko vam hvala!''

al ne on ga je cusnuo odgurnuo.

jbg to moze da ih je uvredilo i da su zato reagovali , sto opet ne bi smeli na taj nacin

ali ovaj koji ej predvodio stroj je neka plajevina koja ocito ne zna ponasanje onoga ko predvodi stroj i da ovaj put stroj rpedvodi medju civilima i da civili nisu upoznati sa pravilima i time da se stroju ne nudi hrana tek tako dok je u pokretu...

jbg taj majmun na pocetku stroja koji je onog odgurnuo SNOSI VELIKU KRIVICU ZA SVE STO JE PSOLE USLEDILO

a ovi batinasi mandicevi i ostali su ZLO I SRAMOTA SRBIJE

samo ruku na srce ovde je kriv i ova palejvina koja je predvodila stroj.

da sam ja predvodio stroj ja bih lepo zadao komandu STOJ! stroj bi stao. potom bi na kratko objansio da ne ide to sa hranom i jedenjem tek tako kada je stroj u pitanju. a potom bi zadao komandu a nastavak strojevog koraka...

i kraj price.

ali ti to ne znas ne poznajes materiju jbg... ti ovde vidis samo napad ovih bitangi posle...

ne vidis kolko je usro ovaj sto je ovog s prasetinom odgurno ko psa

nije smeo da odgurne tog s prasetinom ... morao je to na ljudski nacin resiti jer ovde je ovaj rpasetinu doneo dobronamerno...

bar tako izgleda. jbg doneo je... ok neces jesti dok si u stroju ali neces ga tek tako odgurnuti s prasetinom ko slepca...

jbg u tim veteraniam je raznih palejvina koje cim im das makar majicu pomisle da su neko... veliki broj je onih koji nisu videli prve vatrene polozaje...i borbenu liniju...
ali su upisani ko veterani 99te jer su recimo po pripizdini sirom srbije bili u rezervi...

e od takvih veterana i toboz boraca mozes svasta ocekivati pa i ovakav slucaj da odgurne ovog s prasetinom kao psa...

nije smeo da odgurne tog s prasetinom ... morao je to na ljudski nacin resiti jer ovde je ovaj rpasetinu doneo dobronamerno...

bar tako izgleda. jbg doneo je... ok neces jesti dok si u stroju ali neces ga tek tako odgurnuti s prasetinom ko slepca...

jbg u tim veteraniam je raznih palejvina koje cim im das makar majicu pomisle da su neko... veliki broj je onih koji nisu videli prve vatrene polozaje...i borbenu liniju...
ali su upisani ko veterani 99te jer su recimo po pripizdini sirom srbije bili u rezervi...

e od takvih veterana i toboz boraca mozes svasta ocekivati pa i ovakav slucaj da odgurne ovog s prasetinom kao psa...

Znaci HAŠIM Aličić je branio prasetinu?

E ajde dobro da tom cirkusu ispred Skupstine dodamo i tu notu...

....

TURCIN NAPAO SRPSKOG VETERANA ?

pa sunce ti je.bem da ti je.bem!

pa sto ne uhvatiste turcina sunce li mu ?!?!?!

uteko ko zec a...

ok ako je iznenada udario na kvarno i uteko... ali ako nije odma uteko onda su ovi vetrani sramota ...
nisam u bg ali ovde da me udari u ns neko i to jos pod unifromom ratnom nanu bi mu naninu...

na napad ste odgovorili SAMOODBRANOM potom civilno hapsenje i rpedaj djubre policiji...

znamda oni zele da izavou sukobe ali ne mora to prerasti u uskobe... to je individualni incident i napad na veterane pa kad ga nauce pameti nece vise turcin il siftar ni pomisliti doci ovamo da bije vetreane Srbije!

otprilike tako!

strasno!

pa STA RADE SRPSKI VETERANI KOJE VODI ONAJ SMRAD VUKELIC ? jaki mi pa veterani... veliki broj nije ni video prve linije a upisani su ko veterani jer su 99 te bili u rezervi u pripizdini daleko od kosara , po srbiji ili severu srbije...

kukavci!

kakva je ovo drzava narode gde se mandicu ovo dopusta ?

i posle se pitaju ko PUMPA ? pa rezim pumpa !

nedopustivo!

SVOJATANJE INSTITUCIJA! dokle narode ?

na robiju decenijsku!

Док је била фрка на челу те мање колоне ветерана када се између њих убацила полиција на крају колоне је ударен ветеран, који прича о томе на видеу који сам поставио са текстом...
Дошло је до напада на ветеране !!!
Један од становника Ћациленда залетео се и ударио ветерана.🤬
https://forum.krstarica.com/threads...nojlovic-objavio-snimak.1028738/post-50910520

Ево нека ти Жељко који ти је драг каже:)...

NE PRIČAJU PUNO, ALI RUSI SVE ZNAJU I PRATE
Hilandar nam je ispred Brisela
BUNT NARODA: DA OKONČAMO ERU ZLA
IMAMO SPISKOVE BATINAŠA! Horde su bile spremne: U trenu je nestalo svetlo, A ONDA... Željko Vukelić
ZAŠTITNICI STUDENATA
Veterani će biti tu i kad se promeni vlast
Ambasador Skot je izdao naredbu: Policija je došla u pola devet uveče i zatvorila kamp
** Dragi naši, zapratite kanal Pravi odgovor, hvala **
Željko Vukelić je ratni veteran i ratni vojni invalid iz Udruženja učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije. Govorio je o zaštiti studenata i ulozi veterana u tome, a govorio je i o događaju od 15. marta. Takođe, otkrio je detalje kako je na zahtev ambasadora Skota, a nakon priloga RT zatvoren kamp za mlade nakon samo devet dana vojno-policijske obuke. Ipak, danas su većina te dece obukla uniforme što vojske što policije.
Novinar i voditelj Nikša Bulatović

IMAMO SPISKOVE BATINAŠA! Horde su bile spremne: U trenu je nestalo svetlo, A ONDA... Željko Vukelić 29.04.2025 Pravi odgovor

Znaci HAŠIM Aličić je branio prasetinu?
AJDE BUDI POSTEN I REALAN
da li je predvodnik stroja ODGURNUO NA DRZAK NACIN MALTENE KO PSA OVOG KOJI JE IZASAO PRED NJIH SA TANJIROM PRASETINE ? NIEJ IZASAO PRED NJIH SA PALICOM RECIMO...

dakle jel ga odgurnuo drsko ?

e onda ti je usledila njihova reakcija i to je to

a taj turcin je to jedva docekao DA udara srbe... turcin ne bi nosio prasetinu... ali jedan od ljudi tamo je ocito izasao da ih ponudi videvsi ih . jbg ne zna on da se to tako ne nosi rped stroj koji je u pokretu... ali mu mozes obajsniti ljudski!

medjutim priznaj kako je pocelo

Док је била фрка на челу те мање колоне ветерана када се између њих убацила полиција на крају колоне је ударен ветеран, који прича о томе на видеу који сам поставио са текстом...
Дошло је до напада на ветеране !!!
Један од становника Ћациленда залетео се и ударио ветерана.🤬

Ево нека ти Жељко који ти је драг каже:)...

NE PRIČAJU PUNO, ALI RUSI SVE ZNAJU I PRATE
Hilandar nam je ispred Brisela
BUNT NARODA: DA OKONČAMO ERU ZLA
IMAMO SPISKOVE BATINAŠA! Horde su bile spremne: U trenu je nestalo svetlo, A ONDA... Željko Vukelić
ZAŠTITNICI STUDENATA
Veterani će biti tu i kad se promeni vlast
Ambasador Skot je izdao naredbu: Policija je došla u pola devet uveče i zatvorila kamp
** Dragi naši, zapratite kanal Pravi odgovor, hvala **
Željko Vukelić je ratni veteran i ratni vojni invalid iz Udruženja učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije. Govorio je o zaštiti studenata i ulozi veterana u tome, a govorio je i o događaju od 15. marta. Takođe, otkrio je detalje kako je na zahtev ambasadora Skota, a nakon priloga RT zatvoren kamp za mlade nakon samo devet dana vojno-policijske obuke. Ipak, danas su većina te dece obukla uniforme što vojske što policije.
Novinar i voditelj Nikša Bulatović

IMAMO SPISKOVE BATINAŠA! Horde su bile spremne: U trenu je nestalo svetlo, A ONDA... Željko Vukelić 29.04.2025 Pravi odgovor

zeljko je prevarant i onaj koj iej pokusao da pozove hrvatske veterane u srbiju na druzenje da piju jedu ... pa ga ustase odbile...

onaj koji je na prevaru od veterana napravio stranku i koji ej prosle godine u ns pred drugi krug podrzao opoziciju tj one koji su se mesec dana pred drugi krug udruzili sa MIRANOM POGACEREM BRAJANOM BRKOVICEM ANOM LALIC , saradnicima dinka gruhonjica...

dakle isto pasce ko i oni

nejga mi vise ne pominji!

ti si role drugaciji od ove plaejvine koji je otvorio temu... aj stavi ruku na srce i priznaj mi jedno:

da li je predvodnik stroja veterana pogresio kada je onako DRSKO ODGURNUO TJ CUSNUO ONOG KOJI JE IZASAO PRED NJIH SA TANJIROM PRASETINE ?

jel mogao da zada komandu STOJ !
jel mogao da mu tad pojasni da se u stroj uen jede da stroj ide na svoje mjesto...

mogao je ali nije nego ga je odrugnuo drsko i usledila je reakcija onih pored...

AJDE BUDI POSTEN I REALAN
da li je predvodnik stroja ODGURNUO NA DRZAK NACIN MALTENE KO PSA OVOG KOJI JE IZASAO PRED NJIH SA TANJIROM PRASETINE ? NIEJ IZASAO PRED NJIH SA PALICOM RECIMO...

dakle jel ga odgurnuo drsko ?

e onda ti je usledila njihova reakcija i to je to

a taj turcin je to jedva docekao DA udara srbe... turcin ne bi nosio prasetinu... ali jedan od ljudi tamo je ocito izasao da ih ponudi videvsi ih . jbg ne zna on da se to tako ne nosi rped stroj koji je u pokretu... ali mu mozes obajsniti ljudski!

medjutim priznaj kako je pocelo

1)
Taj celi SNS cirkus je tu nelegalno vec 2 meseca blokira centar glavnoga grada 00-24h

Dakle centar glanog grada je pod okupacijom i fakticki odcepljen iz Ustavnog poretka zemlje Srbije...koju su ti veterani zivotima i delovima tela branili...

Veruj mi...mene iznenadjuje da je (ako je) samo odgurno prasetinu...a da im je nije u facu nabio...i Hašimu i Mandiću !!! A i to bi bilo premalo...za svo zlo kojemu sluze...

...

zeljko je prevarant i onaj koj iej pokusao da pozove hrvatske veterane u srbiju na druzenje da piju jedu ... pa ga ustase odbile...

onaj koji je na prevaru od veterana napravio stranku i koji ej prosle godine u ns pred drugi krug podrzao opoziciju tj one koji su se mesec dana pred drugi krug udruzili sa MIRANOM POGACEREM BRAJANOM BRKOVICEM ANOM LALIC , saradnicima dinka gruhonjica...

dakle isto pasce ko i oni

nejga mi vise ne pominji!

ti si role drugaciji od ove plaejvine koji je otvorio temu... aj stavi ruku na srce i priznaj mi jedno:

da li je predvodnik stroja veterana pogresio kada je onako DRSKO ODGURNUO TJ CUSNUO ONOG KOJI JE IZASAO PRED NJIH SA TANJIROM PRASETINE ?

jel mogao da mu tad pojasni da se u stroj uen jede da stroj ide na svoje mjesto...

mogao je ali nije nego ga je odrugnuo drsko i usledila je reakcija onih pored...

Зависи од процјене лика који је пришао и зашто је тако брзо прилетио к`о метак ако је добронамјеран, а видиш му по фаци и његовом наступу да није. Чиста намјерна провокација!

Problem je u tome sto ih policija, Tuzilastvo, tj Drzava stite.

Da oh ne stite, ovakve smrdljive gnjide kao sto je ova jajara, bukvalno bi narod sredio za 10 minuta.

Ovakve jajare misli da mu teretana, pistolj, i jbanje spoznorosa pomazu bilo sta u nekom fizickom zastrasivanju ljudi, lol.

Gvno crnogorsko jajarsko.

1)
Taj celi SNS cirkus je tu nelegalno vec 2 meseca blokira centar glavnoga grada 00-24h
to stoji
Dakle centar glanog grada je pod okupacijom i fakticki odcepljen iz Ustavnog poretka zemlje Srbije...koju su ti veterani zivotima i delovima tela branili...
nedopustivo
Veruj mi...mene iznenadjuje da je (ako je) samo odgurno prasetinu...a da im je nije u facu nabio...
e vidis tu je problem
ne mozes tako. cak i u ovom slucaju ovo je stroj ratnih veterana srbije. za ratne veterane gradjani srbije su svi jedanki

i tak ose treba ponasati. ok imas ove nelegalne i idiote batinase..

ipak jedan je covek prisao sa prasetinom i ne vidim da je prisao sa tonom bezobraznim i rpetnjama vec ponudivsi prasetinom... vrlo drsko ga je odgurnuo predvodnik stroja. tu price nema, vidi se. mogo je komandovati STOJ. Stroj bi stao, potom bi objasnio ovome da se u stroju ne jede i zahvalio mu se.

on ga je odgurnuo drsko ko psa previse usavsi u ulogu nekog ko je umislio da je sad neko i nesto jer je dobio majicu veterana i prevodi stroj...

i Hašimu i Mandiću !!! A i to bi bilo premalo...za svo zlo kojemu sluze...
ne mozes ti suditi...

ne nasedajmo na ono sto oni zele da isapdnemo nasilni

Зависи од процјене лика који је пришао и зашто је тако брзо прилетио к`о метак ако је добронамјеран, а видиш му по фаци и његовом наступу да није.
ne vidim nista da bih proceni taj nastup... jbg ne vidim ... kazem ne cujem sta je rekao, dal ej provocirao...ali i tada je trebao drugacije predvodnik odreagovati jer ovi i jesu tu da provociraju

morao je komandovati komandu STOJ
znas neki red oko vodjennja stroja se mora znati pogotovo u ovakvim situacijama kada si medju civilima
i onda mu objasniti kulturno a potom komandovati za pokret ponovo...

Чиста намјерна провокација!
ne cujemo sta je rekao ne mogu to zakljuciti niti negodovati da to nije istina. prosto ne cujem. vidim kako nudi rpasetinu... a sta govori ne znam... kak ogod objasnio sam sta je ovaj morao uciniti. ne nasedati na provokacije!

jbg da sam ja vodio stroj to se ne bi desilo. ali ja sam neko ko poznaje sustinu a ovde je ogroman broj veterana koji su upisani ko veterani a bili u pripizdini daleko od polozaja 99te...

to je velika razlika

ja ovo ne bi dopusti oseb ida nekog odgurnem ko psa. vec bi se culo STOJ!

potom bi rekao:
gospodine zahvaljuejm na vasem cinu i ponudi prasetinom ali u stroju se ne jede. Molim vas da razumete. Potom bi ga obisao i komandovao nastavak pokreta :MARSEVSKIM KORAKOM NAPRED MARS!

i kraj price.

ti nisi za ovaj posao na krstarici. pa mora da trpimo.).

naravno da sam zabrinut. dvoje moje dece su su povredjena nezakonitom obustavom rada od strane nekih prosvetara. tako da dobro znam šta je snašlo drugu decu i roditelje.

moj stav o profesorima u obustavi jeste da trebaju dobiti otkaz s tim da u radnoj knjižici piše razlog raskida radnog odnosa.
Pao im plafon na glavu u školi?

Pao im plafon na glavu u školi?
on se pravi lud dzaba ti snjim...

ide na patetiku ali mu ne smeta svojatanje institucija i dalje

ne smetaju mu batinasi koji po ulici biju narod

ne smeta mu placanje dnevncia nasim novcem gde se na ulici ne izdaje fiskalni racun ne placa porez, gde se placaju i penzioneri ali se ne zna na osnovu cega ejr nema ugovora o delu zar ne

mnogo toga nedopustivog njemu ne smeta ali mu borba protiv toga smeta...

ne vidim nista da bih proceni taj nastup... jbg ne vidim ... kazem ne cujem sta je rekao, dal ej provocirao...ali i tada je trebao drugacije predvodnik odreagovati jer ovi i jesu tu da provociraju

morao je komandovati komandu STOJ
znas neki red oko vodjennja stroja se mora znati pogotovo u ovakvim situacijama kada si medju civilima
i onda mu objasniti kulturno a potom komandovati za pokret ponovo...

ne cujemo sta je rekao ne mogu to zakljuciti niti negodovati da to nije istina. prosto ne cujem. vidim kako nudi rpasetinu... a sta govori ne znam... kak ogod objasnio sam sta je ovaj morao uciniti. ne nasedati na provokacije!

jbg da sam ja vodio stroj to se ne bi desilo. ali ja sam neko ko poznaje sustinu a ovde je ogroman broj veterana koji su upisani ko veterani a bili u pripizdini daleko od polozaja 99te...

to je velika razlika

ja ovo ne bi dopusti oseb ida nekog odgurnem ko psa. vec bi se culo STOJ!

potom bi rekao:
gospodine zahvaljuejm na vasem cinu i ponudi prasetinom ali u stroju se ne jede. Molim vas da razumete. Potom bi ga obisao i komandovao nastavak pokreta :MARSEVSKIM KORAKOM NAPRED MARS!

i kraj price.

Најбоље ће бити да се сачека неко објашњење (ако сам добро видио Синише Јевтића), па тек онда може да се закључи шта је тачно било у питању као разлог да тако реагује.

Најбоље ће бити да се сачека неко објашњење (ако сам добро видио Синише Јевтића), па тек онда може да се закључи шта је тачно било у питању као разлог да тако реагује.
Ok

Back