GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 37.857
Ако је то истина и ја ћу да се учланим. Једино што ми не би дозволили анонимност.
Ту се по пореклу учлањује. Не по заслугама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако је то истина и ја ћу да се учланим. Једино што ми не би дозволили анонимност.
Немам никог избосне...Ту се по пореклу учлањује. Не по заслугама.
Narodni pokret otpora kao i iza svakog poštenog čoveka. Nemoj sad da se čudiš.Koja sluzba stoji iza tebe??
Немам никог избосне...
A inacce
Удбаш ме је држао у руци када сам био новорођенче, али није био у крвном сродству...******* онда. Не знам шта да ти радим. Нађи неког ђеда удбаша из Црне Горе.
Форма „изложавали линчу“ звучи природно, али није граматички стандардна у српском језику.Ovo je postalo uobičajeno da se svi zezaju na račun ćacija.
Ovog puta se slobodno zezajte i na moj račun. Naime, reč izložavati nekoga nečemu je za mene prihvatljiva. Kako drugačije da se kaže? Kao trajni glagol.
Izložiti je u trenutku, a trajnije je izložavati. E sad ako ne postoji ok. Na primer, izložavali smo ga konstantnim pretnjama. može ?
„Они су излагали жртве линчу.“
или
„Излагали су га линчу.“
Форма „изложавали линчу“ звучи природно, али није граматички стандардна у српском језику.
Исправна верзија:
„Излагали линчу“ је граматички исправно.
Објашњење:
Глагол „излагати“ је несвршен глагол, чији је презент:
- ја излажем
- ти излажеш
- они излажу
Имперфекат (некористи се често) или перфекат множине гласи:
- они су излагали
Према томе:
Где настаје забуна:
Форма „изложавали“ звучи као неки хибрид глагола, али не постоји у стандардној граматици. Она личи на облик од глагола са наставком -авати, као што су:
- показивати → показивао
- представљати → представљао
Али глагол „излагати“ није те врсте — он је од „лагати → излагати → изложити“, и већ има правилну глаголску парадигму.
Слажем се. Као што сам рекао ово је најмање за спрдњу. Разумем зашто, додуше. Вучић који га разочарано исправља јесте фактор за смехOk, ali to nije za takvo podsmevanje, nije baš kao lača mati.
Sta ces mu ti govoriti, on je najbolji student kojeg medicinski fakultet vidio. Sram da te bude! Mrzis ga samo sto je pravi Srbin!Ćaci prvo da se vrate u osnovnu školu i nauce gramatiku srpskog jezika pa onda da studiraju![]()
Ok, ali to nije za takvo podsmevanje, nije baš kao lača mati.
nije ovaj samo student nego ćaci jedna parodija od čoveka seti se kad su napali onog građanskog aktivistu šta li je već što ih je snimao kako bleje u šatoru lik je prsnuo suzavcem u pravcu jednog drugog ćacija nije ga čak ni pogodio sledećeg trenutka kad su došli režimski mediji oba ćacija umiru i guše se nije im dobro u kolima hitne pomoći jer ih je neko prskao biber sprejomMene samo nervira što je to sad hit da se ljudima ismejavamo.
Pa iako je ćaci, nije dečko neki kriminalac i lik sa pijace, već student. Šta sam ja sve čula inače od studenata.. i kakve sve greške u pismenom izražavanju - ovo i nije strašno.
Удбаш ме је држао у руци када сам био новорођенче, али није био у крвном сродству...
Вучићи су унијати те ће се можда увредити кад му отворе досијеЕто! Имаш основа да тражиш упис!
Ako podržava kriminalce, onda je deo toga, i sam kriminalac, ne može se neukaljan biti deo esenes sveta.Mene samo nervira što je to sad hit da se ljudima ismejavamo.
Pa iako je ćaci, nije dečko neki kriminalac i lik sa pijace, već student. Šta sam ja sve čula inače od studenata.. i kakve sve greške u pismenom izražavanju - ovo i nije strašno.
Mene samo nervira što je to sad hit da se ljudima ismejavamo.
Ма не би било страшно (ваистину свега има и међу студентима) , да он, као такав, није фронтмен студената који хоће да уче.
Овамо хоћеш да учић, шмрц, слин, а за 15 година школе ниси научио основну граматику матерњег језика.
Реално, брука. И ту бруку овај мафијашки режим промовише као неког лидера.