Goran Šarić je postao ćaci!

Ako se mora opredeliti između s jedne strane Vučića sa svim njegovim manama i s druge onih koji nude krvproliće kao što su Milan St. Protić ili Kišjuhas onda za one kojima je stalo do Srbije ne bi trebalo da bude nikakve dileme.
https://forum.krstarica.com/threads/kisjuhas-revolucija-pa-sta.1039251/
tako je,gospodin vucic je heroj koi se bori za srbiu i koi nije za krvoprolice nego za napredak srbie i da srbia napreduje a ne da nazaduje nego da napreduje a ne da je rušu koje kakwi kiškujasi,ćilasowci,iluminati i patkovgradjani.živijo sto godine.svako dobro.

Штра мислиш тј. да ли знаш можда... јел завршио стварно те католичке студије?

Ne znam. Mislim da je pominjao da je studirao i protestantsku bogosloviju posle, nisam sad siguran.

Ono što znam jeste da Žarko Veljković njega izazvao na duel na temu starih Ilira. Jedan od Žarkovih uslova bio je da se pre početka same debate, prikažu svi obrazovni sertifikati za kamere.

Taj duel do danas nije bio održan tj. Šarić ga je odbio. To ne mora biti razlog iz kojeg je Veljkovićev izazov odbio, naravno, ali mislim da je za Veljkovića bilo indikativno da posumnja baš u tom smeru. Valjda je i namerno formulisao tako jedan od preduslova za duel, očekivajući da ovaj to neće uraditi baš iz tog razloga.

tako je,gospodin vucic je heroj koi se bori za srbiu i koi nije za krvoprolice nego za napredak srbie i da srbia napreduje a ne da nazaduje nego da napreduje a ne da je rušu koje kakwi kiškujasi,ćilasowci,iluminati i patkovgradjani.živijo sto godine.svako dobro.
Nasta jesi ti spreman da položiš svoj život na oltar borbe protiv korupcije,diktature,medijskog mraka a za vladavinu prava,integritet instutucija i druge ideje za koje se zalažu Milan St.Protić i Kišjuhas ?
Jesi ili nisi ?

Шарић је одавно у служби СНСа. Њима је у циљу да форсирају историјске флоскуле, митове и легенде о Србима од Индије, Атлантиде, планете Сиријус и слично. Није он џабе као и Деретић гостовао на ТВу и лепу лову зарађивао на томе, па је и био на оној журци где је долазила Хркаловићка и где се Бокан нервирао.

Зар он није као Хрват? Мислим не знам шта је по националност Шарић, јесте веома образован и паметан, али лупета за све паре и наравно ботује за Вучића.

Njegova najveća mana je što je dopustio da ga u javnosti lažno predstavljaju kao doktora nauka i istoričara. Puštao je sve to, od momenta kad ga je Tamara Komazec tako predstavila svojevremeno.

Toga odavno više nema; to je korigovao nakon dosta kritike koja je bila izrečena povodom toga, uključujući i sa Foruma Krstarice. Tako da se ne možemo tih vremena podsetiti a da ne pomenemo da je dotično ispravio.

Naravno.Neke moje poruke su provakativne.Takve poruke je lako prepoznati.

Više VŠU je povodom baš pitanja koje si postavio, orgnsizovala referendumsko izjašnjavanje studenata, na koje su upisani studenti masovno glasali. ETF, primera radi. Bila su vršena i istraživanja; sve je konzistentno ukazivalo da se podrška blokadama i protestima među studentima Srbije kreće u domenu ca. 85%.

Baš nakon tih izjašnjavanja, vlast je odustala od insistiranja da se takva glasanja sprovedu, što je jedno vreme bila ideja Vučića da se organizuje. Sve je ukazivalo da je podrška sveopšta i dominantna, te da insisitranje na tom pitanju samo izbija argumente pristalicama vlasti, tako da su zaključili da je bolje da ne bude nikakve provere.

Takođe je jako naivno misliti da može preko 9 meseci da se događa to što se događa, tek tako. Bukvalno je nemoguće i sve ranije blokade su padale upravo zato što nisu uživale ovoliku (ovoliko dominantnu) podršku.

Više VŠU je povodom baš pitanja koje si postavio, orgnsizovala referendumsko izjašnjavanje studenata, na koje su upisani studenti masovno glasali. ETF, primera radi. Bila su vršena i istraživanja; sve je konzistentno ukazivalo da se podrška blokadama i protestima među studentima Srbije kreće u domenu ca. 85%.

Baš nakon tih izjašnjavanja, vlast je odustala od insistiranja da se takva glasanja sprovedu, što je jedno vreme bila ideja Vučića da se organizuje. Sve je ukazivalo da je podrška sveopšta i dominantna, te da insisitranje na tom pitanju samo izbija argumente pristalicama vlasti, tako da su zaključili da je bolje da ne bude nikakve provere.

Takođe je jako naivno misliti da može preko 9 meseci da se događa to što se događa, tek tako. Bukvalno je nemoguće i sve ranije blokade su padale upravo zato što nisu uživale ovoliku (ovoliko dominantnu) podršku.
Kakvo crno “referendumsko” izjašnjavanje studenata? Sam referendum kao takav podrazumeva da je neko doneo neke odluke koje se stavljaju na referendum: odakle dotičnima pravo da domose bilo kakve odluke koje bi da “verifikuju” na “referendumu”?

Kakvo crno “referendumsko” izjašnjavanje studenata? Sam referendum kao takav podrazumeva da je neko doneo neke odluke koje se stavljaju na referendum: odakle dotičnima pravo da domose bilo kakve odluke koje bi da “verifikuju” na “referendumu”?

Na vaš zahtev. Vi ste insistirali ds se organizuje glasanje o tome da li studenti podržavaju blokade ili ne.

I onda je to izvršeno, da bi se začepila usta jer ima dosta ljudi koji plasiraju nekakve dezinformacije o fiktivnoj 'tihoj većini' koju niko nikada nije video i ne vidi je već više od 9 punih meseci nigde.

Da li ste primetili da je Goran Šarić stao na stranu Vučića, da radi na Informeru i ima tamo emisiju, da je protiv studenata? Kako je moguće da se tako prodao a delovao je kao spasitelj srpstva? Kako da mu više ikada verujemo? Kako će on uopšte da se opere od toga da ga plaća Vučićević?
:hahaha:...konačno ste se dosjetili !? E jadni moji, trebalo je vremena. Pisali mu hvalospjeve, postavljali ga za PredCjednika..na YT imao desetine, čak i stotine hiljada pregleda ...kad ono...međutim.
Šarko, drpio lovu, napunio glupostima..glave naivaca i 🙋
Sada će kolega Mrkalj presvisnuti od muke a tako ga je ♥️

Da li ste primetili da je Goran Šarić
:hahaha:...konačno ste se dosjetili !? E jadni moji, trebalo je vremena. Pisali mu hvalospjeve, postavljali ga za PredCjednika..na YT imao desetine, čak i stotine hiljada pregleda ...kad ono...međutim.
Šarko, drpio lovu, napunio glupostima..glave naivaca i 🙋
Sada će kolega Mrkalj presvisnuti od muke a tako ga je ♥️
Čestitam Maksimoviću, Zagreb je uz tebe.

Ko smo to “mi”? Ne priznajem legitimitet ni tvoje strane ni ove vlasti koja dozvoljava neomarksističke revolucije i anarhizam opšte prakse.

To je parafraza tebe; tvog stila izražavanja i metoda komunikacije ovde na forumu. Ti svakoga ko izrazi bilo kakvu formu neslaganja sa tobom ili kritike na račun aktuelnog režima, etiketiraš nekakvim funkcionerom bivše vlasti od pre 2012. godine, koji samo sad želi da se vrati natrag na vlast (zamisli, molim te, logike razmišljanja....neko piše na Forumu Krstarice u nadi da će mu to pomoći da ponovo postane ministar nakon 13 godina pauze).

To je, naravno, ispod mog nivoa, ali sad sam se hipotetički spustio privremeno na tvoj nivo, da ti malkice prikažem kako izgleda tvoja komunikacija drugima ovde i zašto te skoro celi forum Krste naziva botom ili sendvičarem. Tako da - vi, ćaciji (kako bi ti sam rekao za sebe da si na mom mestu).

Poslednja izmena:

Back