Maya!
Aktivan član
- Poruka
- 1.547
Delko je u jednim spotu od Jennifer Lopez.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje...
Nedostaju mi oni predeli i divni pejzaži...
Po mom misjenju CSI MIAMI je najjboja serija,ma kakvi CSI NY to je sranje zivo
Stvarno? E pa ja mislim da je malo obrnuto! Da li je iko iz NY-a provalio nesto tako glupo kao sto je "I'll be your memory" ili "burn, baby, burn"? Naravno da nije! To moze samo nas porucnik Kejn! *stavlja naocari za sunce* We never close! (pogodi ko je to rekao he he he)
Gris je genije. Gledala sam samo 6. sezonu LV ali je super. A sto se tice Horejsija ja ga ipak volim, samo je malo (citaj: malo vise) utripovan.Ali Grisom je Grisom.Najbolji je Las Vegas.I slazem se sa tim da je burn baby burn extra recenica.!!!
Ma serija je EXTRA....Ne mogu da sudim o Las Vegasu jer nisam gledala,NY je onako,malo smara,malo ne...zavisi od epizode...Mi u shkoli imamo nastavnika koji lichi na Horejshia....
A naravno rechenica "Burn,baby,burn" je vrh,sem toga kada je to rekao najvishe sam se smejala....
Trebalo bi u utorak, 17. juna (po mojim proracunima). Gledala sam vec svaku epizodu. Pitam se oce li onda Las Vegas...dal neko zna kas ce se zavrsiti csi ny ?????
Trebalo bi u utorak, 17. juna (po mojim proracunima). Gledala sam vec svaku epizodu. Pitam se oce li onda Las Vegas...
Hahaha sigurno ce od 5. ili 6. sezoneNajaviće na RTS-u sigurno ako ide odmah posle NY...ali ko zna,leto je,možda i odlože za septembar :rolleyes:
Samo se nadam da neće RTS napraviti istu glupost kao i sa NY kada su zaboravili da nam puste prvih 25 epizoda.
Nema vise C.S.I Do naredne televiziske sezone.Od danas serija Bones.Obavezno pogledajte tu seriju.Cuo sam da je malte ne bolja od CSI?
Sad sam i ja videla da više nema CSI i da počinje neka nova...glumi onaj tip iz serije Angel a glumio je i u seriji Buffi tj Bafi, ubica vampira. Ali ništa nije kao CSI Miami![]()