CSI:Bar
Zainteresovan član
- Poruka
- 115
Paaaa... Ne bih da te razocaram ali izgleda da nece do jeseni ili zime. Uostalom, mislim da ce ti se i Bones dopasti.Da li to znači da se CSI više neće emitovati na TV-u?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaaa... Ne bih da te razocaram ali izgleda da nece do jeseni ili zime. Uostalom, mislim da ce ti se i Bones dopasti.Da li to znači da se CSI više neće emitovati na TV-u?![]()
Sve sam lijepo opisala na drugoj stranici foruma CSI: New York.E izvini a dal znas o cemu se radi u Bones?????
Paaaa... Ne bih da te razocaram ali izgleda da nece do jeseni ili zime. Uostalom, mislim da ce ti se i Bones dopasti.
Jel zbog toga dobra serija![]()
Pa znaš kako.....
Nažalost,većina serija se i gleda zbog dobrih glumaca.....
A ne zbog same serije....
***.Zanimljivije je,hteli mi to ili ne.....![]()
To sadašnja klinčurija tako razmišlja jer danas iskreno i nemaš nešto preterano kvalitetnih serija...u fazonu"u je,gledaj što je riba ili kakav frajer"
Sigurno jedna od najpopularnijih serija ikada ONLY FOOLS AND HORSES (Mućke) ima baš ružne glumce i glumice ali je jedna od najboljih i najpopularnijih serija svih vremena.
I gde je tu logika![]()
obozavam horejshia ....bas je lik
u koje vreme je na hrtu csi?
Procitao sam na rts-ovom sajtu da kada zavrse sa C.S.I Las Vegas da planiraju da puste i sestu sezonu.
To me je bas obradovalo![]()
Procitao sam na rts-ovom sajtu da kada zavrse sa C.S.I Las Vegas da planiraju da puste i sestu sezonu.
To me je bas obradovalo![]()