C.S.I Miami

Po mom misjenju CSI MIAMI je najjboja serija,ma kakvi CSI NY to je sranje zivo

Stvarno? E pa ja mislim da je malo obrnuto! Da li je iko iz NY-a provalio nesto tako glupo kao sto je "I'll be your memory" ili "burn, baby, burn"? Naravno da nije! To moze samo nas porucnik Kejn! *stavlja naocari za sunce* We never close! (pogodi ko je to rekao he he he)

Stvarno? E pa ja mislim da je malo obrnuto! Da li je iko iz NY-a provalio nesto tako glupo kao sto je "I'll be your memory" ili "burn, baby, burn"? Naravno da nije! To moze samo nas porucnik Kejn! *stavlja naocari za sunce* We never close! (pogodi ko je to rekao he he he)

Ali Caine je Caine! I BURN BABY BURN je extra recenica!!!!!

Ma serija je EXTRA....Ne mogu da sudim o Las Vegasu jer nisam gledala,NY je onako,malo smara,malo ne...zavisi od epizode...Mi u shkoli imamo nastavnika koji lichi na Horejshia....

A naravno rechenica "Burn,baby,burn" je vrh,sem toga kada je to rekao najvishe sam se smejala....

Ma serija je EXTRA....Ne mogu da sudim o Las Vegasu jer nisam gledala,NY je onako,malo smara,malo ne...zavisi od epizode...Mi u shkoli imamo nastavnika koji lichi na Horejshia....

A naravno rechenica "Burn,baby,burn" je vrh,sem toga kada je to rekao najvishe sam se smejala....

Blago vama! A kad ste vec kod "Burn baby, burn":

Jeste Horejšio utripovan i u tome je velika razlika između njega i Grisoma gde je čovek mrtav ladan ali dosta strog i mislim da ćete vrlo brzo zaboraviti na Horejšia i zavoleti najjačeg lika među svim forezničarima - Grisoma :super:
E sad,ne treba taj Grisom da vas se odmah dopadne jer koliko pričamo da čovek dobro glumi ispašće da treba očekivati u početku neko čudo od glume.
Vremenom će vam se podvući od kožu.

Trebalo bi u utorak, 17. juna (po mojim proracunima). Gledala sam vec svaku epizodu. Pitam se oce li onda Las Vegas...

Najaviće na RTS-u sigurno ako ide odmah posle NY...ali ko zna,leto je,možda i odlože za septembar :rolleyes:
Samo se nadam da neće RTS napraviti istu glupost kao i sa NY kada su zaboravili da nam puste prvih 25 epizoda.

Back