C.S.I Miami

Meni su Horejsio&Co. prirasli za srce, ne znam kako cu da se odvojim od njih!Dodje mi da se rasplacem na kraju svake! ALI, prva epizoda csi njujorka je sa Horejsijem!!!! JUPI!!!
Pitanje za moda: Hoce ova tema biti za sve csi serije?

A jel ste znali da je prva epizoda CSI Miami..u stvari dvadeseta epizoda prvog serijala CSI Las Vegas? U toj epizodi ekipa iz Las Vegasa stiže u Majami da bi razrešila neko ubistvo tj. dolaze samo Ketrin i Vorik iz Las Vegasa...ali ipak je extra. Miamiiiiiii i'll miss youuuuuuu :cry:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
necuuuuuuuuuuuuuuu,ocu da gledam mog vulfa,horejshia i ostale,neeeeeecu da gledam ny neeeeeeeeeee
ko hoce da otvori temu csi:new york?mislim da tamo komentarishemo ovo novo shto pochinje...........

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
necuuuuuuuuuuuuuuu,ocu da gledam mog vulfa,horejshia i ostale,neeeeeecu da gledam ny neeeeeeeeeee
ko hoce da otvori temu csi:new york?mislim da tamo komentarishemo ovo novo shto pochinje...........

ja sam gledao C.s.i New york,pre kad je bilo,ali ipak je bolji miami...........a je weceras zadnja epizoda?

Večeras kreće NY...za one koji će ostati da pate za Majamijem trebaće im vremena da se priviknu na nove glumce,situacije,načinu rešavanja (ipak postoji jedna mala razlika u odnosu na Majami) i ostalo...ali sve u svemu meni lično je NY bolji od Majamija - samo se treba priviknuti na njih i ovi što plaču za Majamijem tako će isto plakati i kada se završava NY..........ali neprevaziđeni i ubedljivo najbolji dolaze na kraju - Las Vegas (gledao sve tri C.S.I. serije pa mogu tako da kažem).;)

Sam vrh - Odeljenje za ubistva!!! U seriji su sve razradili - slucajeve, zivote glavnih likova, njihove dileme, strahove, snove....Za glumce su izabrali ljude prosecnog izgleda a po ovima iz Majamija nema lepsih od pandura i zlocinaca. Skroz je nasminkana, od predela grada do dobrih riba i frajera. A slucajevi nula...
Istrazitelji iz Las Vegasa - daleko inteligentije osmisljena serija od ove iz Majamija....

Back