- Poruka
- 50.136
Ziva istina! Kako me nerviraju, grrrrrrrrr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj RTS nas ubi sa ovim seckanjem...u kontinuitetu prikazuju C:S:I i ako nisu u stanju da isprate barem dva serijala bilo kojeg grada neka prave pauzu dok ne otkupe sledeći serijal i neka nastave tamo gde su stali...ovo liči na mešanu salatu,ne znaš više gde se iz prethodnog serijala stalo a već nastavljaju sa novim gradom![]()
Otišla je doktorka Aleks Vuds, a ja sam nju baš gotivila. Sve zbog sina, bzvz. Najbolja mi je od svih patologa u CSI serijalima.
Da li neko zna koji se serijal trenutno prikazuje na RTS-u?
Sta mislite o ovoj seriji?
Dali neko prati?
I bolje dok su ove vrućine pa na jesen ponovo...malo neka se konsoliduju oko tih sezona iz svih serijala C.S.I. ...počeli su da brljave.
Veceras ce da rane Horejsia.....nije mi samo tu jasna Volfova uloga jer mu je na mobilni stigla poruka "gotovo je" a on je naprvio facu kao da je u to umesan![]()
Veceras ce da rane Horejsia.....nije mi samo tu jasna Volfova uloga jer mu je na mobilni stigla poruka "gotovo je" a on je naprvio facu kao da je u to umesan![]()
Ovo sa ranjavanjem je bilo na Hrt1 (umesan je "prijatelj" njegove bivse drage tj. Kajlove mame) a koliko znam...mi kasnimo epizodu, dve ili gresim
"Near the end of the episode, Horatio Caine is shot and presumed dead. Ryan receives a text message saying, "Its done"." Citat sa wikipedije....tako se zavrssava sezona