C.R.T.A. Trojanski konj režima SNS-a

...

Uvek je pravilo bilo da SNSekta kad je sigurna da je dobro naštemovala rezultate to sama prva objavi...

Sada je to umesto nje ucinila CRTA...a koju su osedlali onim kao hapsenjima u februaru...kad su se kao "borili protiv stranih agenata"...
Sve same predstave...

Ovog CRTAnog lika Nedeljkova mozemo vec sada, poput baba Vange, vec sada ga videti kao nekog buduceg SNS ministra za lokalni razvoj i štemovanje birackih spiskova...

Kao sto je vec taj film i ulogu prosao onaj Blagojevic iz CESID-a...

Isti film gledamo...u reprizi po ko zna koji put...

SNSekta i NWO naCRTAni kvislinzi se ne mogu pobediti na fejk pokradenim naštemovanim izborima...to je valjda sada i studentima i svim slobodoumnim ljudima jasno...

....

Ok, sad odmori! Smaraš.
ja tek ustao i bas razmisljam dal da ubacim u trecu i da vam samo pomeram dupeta kolika ste tocila da ispadnete smesni do bola sto niko ne ume kao ja :lol:

kaze mi botina da ne pisem jer mu diram nervne nadrazaje istinom koliko je mentalno neurozan :hahaha:

garant ce kao sopocanin da stavi winka da se smeje a iznutra je cemer i jad :rotf:

nemoj samo posle da vloguješ kako si dobio po pičci a mogao si lepo da piješ šumadijski čaj i staviš Portugalija - Španija 3+ kao Stojko i uzeo pare :D
znaci opet ces da kmecis da me banuju kao uvek :hahaha:

ima u scarfece-u divna scena kada sosa dovodi tonija i daje mu u amanet da rokne onog novinara...e poenta je u prici novinara koji kaze... da vidite koji su tragicni likovi ove melodrame...pa ih sve poimenice predstavi.

ti si jedan od takvih tragicnih likova :(

ja tek ustao i bas razmisljam dal da ubacim u trecu i da vam samo pomeram dupeta kolika ste tocila da ispadnete smesni do bola sto niko ne ume kao ja :lol:

kaze mi botina da ne pisem jer mu diram nervne nadrazaje istinom koliko je mentalno neurozan :hahaha:

garant ce kao sopocanin da stavi winka da se smeje a iznutra je cemer i jad :rotf:
Podseti me na fenomenalnog Toma Hardija u Moblandu: oh don't get up on account of me. I'm currently in first gear, do you want to me shift to sixth?:lol:

Back