C.R.T.A. Trojanski konj režima SNS-a

Hajde sad i da plačemo zato što su neki (trenutno AV-ovi) lokalni Tome Mone pobedili alternativne (i nezainteresovane, dabome) lokalne Tome Mone… Lopovi protiv lopova, ko zna ko će od njih s kim u slededećem turnusu.

Ja nisam ni bio za izbore...jer u okupiranoj zemlji nema izbora...vec samo borbe za slobodu...znaci gerila druze...

Ali ne mogu da se radujem tome sto ce nas kviSNSling jahati 20-30 godina koliko ni Tito nije jahao

...

Zašto “sve više”? Kad to ‘nije’ ličila?
.
Било је периода када је све личило на обичну кафанску тучу пијаних гостију.

Ово је сада системско лудило.

Нпр. Председник којем крв удари у главу на новинарско питање!!!

Апсолутно неспособан за ту функцију.

И његови медији пумпају, а кога уместо њега.

Па било кога, само не таквог.

.

.
Било је периода када је све личило на обичну кафанску тучу пијаних гостију.

Ово је сада системско лудило.

Нпр. Председник којем крв удари у главу на новинарско питање!!!

Апсолутно неспособан за ту функцију.

И његови медији пумпају, а кога уместо њега.

Па било кога, само не таквог.

.
Nekako se brzo zaboravio onaj svetli reformistički period…

Nekako se brzo zaboravio onaj svetli reformistički period…
.
Добро памтим све и већ сам овде писао да је овај лудачки систем промовисао Тадић, са фикусом Цветковићем као премијером.

Коа што Тадићу то нисам опростио, не опраштам ни овом сорошевом пајацу.

.

...

Studenti provalili trojanskog konja CRTU:

Студенти у блокади ЕТФ-а: ЦРТА је изашла са информацијом да „СНС води за 51 глас“ – док напредњаци све време ћуте. Не би ћутали да воде. У Косјерићу смо по записницима победили, све остало је штеловање и крађа
http://www.nspm.rs/hronika/studenti-u-blokadi-etf-a-crta-je-izasla-sa-informacijom-da-sns-vodi-za-51-glas-–-dok-naprednjaci-sve-vreme-cute.-ne-bi-cutali-da-vode.-u-kosjericu-smo-po-zapisnicima-pobedili-sve-ostalo-je-stelovanje-i-kradja.html

...
Veo problem je nastao na relaciji CRTA-DS-studenti.
Svi su zajedno u istoj prici oko izbora. Reakcija glasaca je takva kakva je ...
sada je kasno ...

...

Zasto SNSektasi slavi SVI U CRNINI?!:eek::eek::eek:

SLAVI SE POBEDA LISTE "NE DAMO SRBIJU - ALEKSANDAR VUČIĆ" U ZAJEČARU! Masa ljudi skandira "Aco Srbine" (VIDEO)​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...m=single_dontmiss&utm_campaign=adria_internal
2300678

...
Zbog UV zracenja

Veo problem je nastao na relaciji CRTA-DS-studenti.
Svi su zajedno u istoj prici oko izbora. Reakcija glasaca je takva kakva je ...
sada je kasno ...
.
Одмах сам рекао да је захтев за ванредним изборима грешка и да се излази на Вучићев одавно припремљен и разрађен терен где је (фигуративно) његов гол ширине метар и по, а противнички 15 метара.

Како је могуће да се на листи за избор локалне власти појави име Александра Вучића и да то прође?

У ком својству је он на листи???

Јбг, навукле су их којекакве службе, па сада кусајте...

Нема избора док се не успоставе јасна и чврста правила, укључујући и правила о пост изборној политичкој проституцији.

И плус, доношење закона о регистрацији страних агената.

Ово је кључни моменат рашчишћавања стања у Србији.

.

.
Одмах сам рекао да је захтев за ванредним изборима грешка и да се излази на Вучићев одавно припремљен и разрађен терен где је (фигуративно) његов гол ширине метар и по, а противнички 15 метара.

Како је могуће да се на листи за избор локалне власти појави име Александра Вучића и да то прође?

У ком својству је он на листи???

Јбг, навукле су их којекакве службе, па сада кусајте...

Нема избора док се не успоставе јасна и чврста правила, укључујући и правила о пост изборној политичкој проституцији.

И плус, доношење закона о регистрацији страних агената.

Ово је кључни моменат рашчишћавања стања у Србији.

.
Blokaderi su se ispumpali. Previse dinstanja i zagore rucak. Tako to ide kada si ne iskusan... dobro.. zivot ide dalje...

.
Добро памтим све и већ сам овде писао да је овај лудачки систем промовисао Тадић, са фикусом Цветковићем као премијером.

Коа што Тадићу то нисам опростио, не опраштам ни овом сорошевом пајацу.

.
To je nama naša borba dala, tj ona revolucionarna, počev od Broza i Baba Jule, pa nadalje.

...

Studenti provalili trojanskog konja CRTU:

Студенти у блокади ЕТФ-а: ЦРТА је изашла са информацијом да „СНС води за 51 глас“ – док напредњаци све време ћуте. Не би ћутали да воде. У Косјерићу смо по записницима победили, све остало је штеловање и крађа
http://www.nspm.rs/hronika/studenti-u-blokadi-etf-a-crta-je-izasla-sa-informacijom-da-sns-vodi-za-51-glas-–-dok-naprednjaci-sve-vreme-cute.-ne-bi-cutali-da-vode.-u-kosjericu-smo-po-zapisnicima-pobedili-sve-ostalo-je-stelovanje-i-kradja.html

...
jel ovo znači da ste opet pukli?

kako vam ne dosadi? :D

To pitaj gurua SNSekte...
Sto se onako depresivno sam i bez trubaca pojavio sa 2-3.sata zakasnjenja...

Gde su mu drugari teletabisi?
Gde mu je mahanje ručicama?
Gde mu pecenje?
Gde mu trubaci?

Ne lici mi na pobednika...
Naprotiv...

Jos kaze UBEDLJIVO :hahaha::zcepanje::rotf:

A ko siroce izasao, niko oko njega, ni PR mama Suzana da mu popravi šiške....

...
Ostavljen je na vetrometini 🥹

Ocigledno je vrsen pritisak na nekoliko birackih mesta na predstavnike opozicije, da potpisu nesto sto nema veze sa vezom.

Ti banditi koji su im pretili, su nacinili ozbiljno teroristicko delo, i da je Srbija pravna Drzava, BIA bi to trebala da ispita, ko je taj terorista koji je pokrao izbore cak i u smislu brojanja glasova.
BIA da ispita....udba je uvek radila protiv naroda i drzave.

Back