Ok, sad odmori! Smaraš.napredak kolega... bas veliki. i sam si skontao da kada se prosiris u razmisljanju od dve recenice, delujes onako bas mudro kao dzaba d hat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, sad odmori! Smaraš.napredak kolega... bas veliki. i sam si skontao da kada se prosiris u razmisljanju od dve recenice, delujes onako bas mudro kao dzaba d hat.
ja tek ustao i bas razmisljam dal da ubacim u trecu i da vam samo pomeram dupeta kolika ste tocila da ispadnete smesni do bola sto niko ne ume kao jaOk, sad odmori! Smaraš.
kažu bol im pojačava uzbudjenjenije me bilo 2 sata. jel se nesto promenilo?
opozicija i dalje izgubila oba grada?
Ništa bitno kao i uvek. Patetisanje do jaja, smajliji bez kraja...sta rekoh![]()
naša deca uče, naša deca radejel vi botine zaista ne vidite koliki ste volovi? u sta verujete i u sta ginete? imate li dece da vas nauce necem pametnom?
to jos nisi svestan da si iznutra umro i da postoji samo ljustura koja se odaziva na ime miso.Ništa bitno kao i uvek. Patetisanje do jaja, smajliji bez kraja...
Ma, ništa.
des krupniji brate od dzabe koga od miloste svi zovemo hugonaša deca uče, naša deca rade
vaša deca ne uče, vaša deca imaju odredjenu mamu i odredjenog tatu
Bajo, nije ti lako s takvom glavom. Kako li je tek tvojima?to jos nisi svestan da si iznutra umro i da postoji samo ljustura koja se odaziva na ime miso.
dodješ mi objasniš lično?des krupniji brate od dzabe koga od miloste svi zovemo hugo![]()
bolje brini za svoje sta ces i di ces vrlo brzo kada ovo pukne ko nategnut lastis od neopranih gaca koje svi drzite na glavi glumeci apstraktne filozofeBajo, nije ti lako s takvom glavom. Kako li je tek tvojima?
odgovor ces dobiti kao onaj sto ga je dao bosanac iz pionirskog parka nevenu... prvo d' operes te lopovske magacinske ruke pa cu onda da ti ih....dodješ mi objasniš lično?![]()
jok strani...e ovo je cirkus sada i crta ne valja...
Tragikomicno...ono istina treba da se registruju kao strani agenti
![]()
nemoj samo posle da vloguješ kako si dobio po pičci a mogao si lepo da piješ šumadijski čaj i staviš Portugalija - Španija 3+ kao Stojko i uzeo pareodgovor ces dobiti kao onaj sto ga je dao bosanac iz pionirskog parka nevenu... prvo d' operes te lopovske magacinske ruke pa cu onda da ti ih....
znaci opet ces da kmecis da me banuju kao uveknemoj samo posle da vloguješ kako si dobio po pičci a mogao si lepo da piješ šumadijski čaj i staviš Portugalija - Španija 3+ kao Stojko i uzeo pare![]()
Kao na primer Mitrovićev sin, koji ubije devojku na pešačkom prelazu, na njeno zeleno, drogiran i pijan, pa dobije nanogicu?naša deca uče, naša deca rade
vaša deca ne uče, vaša deca imaju odredjenu mamu i odredjenog tatu
banovanja neće sprečiti izbornu volju naroda koja je realnaznaci opet ce s da kmecis da me banuju kao uvek![]()
Podseti me na fenomenalnog Toma Hardija u Moblandu: oh don't get up on account of me. I'm currently in first gear, do you want to me shift to sixth?ja tek ustao i bas razmisljam dal da ubacim u trecu i da vam samo pomeram dupeta kolika ste tocila da ispadnete smesni do bola sto niko ne ume kao ja
kaze mi botina da ne pisem jer mu diram nervne nadrazaje istinom koliko je mentalno neurozan
garant ce kao sopocanin da stavi winka da se smeje a iznutra je cemer i jad![]()
da je ljis napisao bi nesto vezano za broj necega, ali posto sam odjutros fin nemam nes volje...odo na kafu...sad se razgacite i razgalimite jer serif je otisaobanovanja neće sprečiti izbornu volju naroda koja je realna
jedna Karleuša za dragog Marlona![]()
Opet smajli. Kao, izvalio si nešto.bolje brini za svoje sta ces i di ces vrlo brzo kada ovo pukne ko nategnut lastis od neopranih gaca koje svi drzite na glavi glumeci apstraktne filozofe![]()