C.R.T.A. Trojanski konj režima SNS-a

"Jedna lista – svi zajedno", bila je poruka studenata iz Kosjerića.

Tako će i biti. Predstavnici tamnošnjih opozicionih partija su, nakon sastanka sa studentima, dogovorili da se oformi jedinstvena lista bez jasnih stranačkih obeležja i prefiksa - Grupa građana "Ujedinjeni za Kosjerić". Na na toj listi biće članovi stranaka Novo lice srbije, Narodnog pokreta Srbije, SRCE i grupa građana "Čisti ljudi za čisti Kosjerić". Vladan Todorović iz "Čisti ljudi za čisti Kosjerić" kaže za NIN da će, uprkos stavu svojih stranaka (Nove DSS i DS) njeni članovi verovatno izaći na izbore kao građanska opcija, bez obzira na posledice. Iz DS-a će ih, dodaje, biti oko 50 do 70.

"Jer je klima takva. Mislim da smo uradili jedinstvenu stvar što smo se ujedinili na ovakav način. Naša grupa je bila stava da moramo samo da pratimo i sledimo studente, jer preko njihovih leđa smo došli svi sada tu gde jesmo. I to mora da se poštuje. Kada su studenti podržali opciju izlaska na izbore, odlučili smo da budemo jedinstveni, ali tako što ćemo svi da ostavimo svoje političke prefikse po strani", navodi Todorović.

NIN / Milan Ilić

Koji ste vi pacenici,nevidjeno u istoriji visestranacja :think: polomis noge svim fudbalerima,bez kazne,das tri gola rukom i slavis takvu pobedu,to mogu samo vrhunske barabe
Da vas nema takvih kao što si ti AV bi morao da vas izmisli. Upravo VI takvi ste im i dobili ove izbore.

Što se tiče “botovanja”, voilà:
36A59EF5-2630-4314-95A6-25F3220576F8.jpeg

Da vas nema takvih kao što si ti AV bi morao da vas izmisli. Upravo VI takvi ste im i dobili ove izbore.

Što se tiče “botovanja”, voilà:
Pogledajte prilog 1739877
Ma pusti ti te floskule.Samo odgovori da li te je stid da slavis opljackanu ne pobedu,da slavis pobedu na krilima ponizenih i osakacenih,osiromasenih i izgladnelih?

Ma pusti ti te floskule.Samo odgovori da li te je stid da slavis opljackanu ne pobedu,da slavis pobedu na krilima ponizenih i osakacenih,osiromasenih i izgladnelih?
Zahtebi sa patetikom, KO “slavi”? To što sam ovde bar trista puta konstatovao činjenicu da su Šolakovizije i njihov autošovinizam glavni faktor dugovečnosti režima me ni na koji način ne čini bilo čijim podržavaocem!

Zahtebi sa patetikom, KO “slavi”? To što sam ovde bar trista puta konstatovao činjenicu da su Šolakovizije i njihov autošovinizam glavni faktor dugovečnosti režima me ni na koji način ne čini bilo čijim podržavaocem!
To na lokalne izbore nema nikakvog uticaja i cinjenicu da je pokrao svake izbore od 2012.godine.Ssd je krenuo i bukvalno u kradju otimanje.
Bez spinovanja

Pa da i onda se donesu dzakovi sa zaokruzenim listicima,ponistavaju opozicioni,primorava nesposobno staracko stanovnistvo.Od vremena dahija,nije bilo ovakvog tretiranja naroda
Ti baš ne kapiraš. Rezultati se broje na biračkom mestu, potpisuju zapisnici, opštinska komisija u kojoj je takođe opozicija samo sabere broj. Pravite neku atomsku fiziku od prostog sabiranja.

Po tom osnovu kompletna vlada, bukvalno ceo sistem pada momentalno i svi bi trebalo da budu pohapseni.
.
Није то закон о забрани страних агената.

Дозвољено је да се и даље баве чиме се баве, али су дужни да се евидентирају као агенти страног утицаја и у оквиру тога пријављују све износе које примају за своје активности из иностраних извора.

.

Back