- Poruka
- 51.813
nema, nestalo, posta oje mica maca Medica ... ili je lepo napusio one
pametnice na politiKi pa sd siri ljubav dobrosusedsku
pametnice na politiKi pa sd siri ljubav dobrosusedsku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bio sam dobar na politici, pisao sam o nekidasnjem festivalu demokracije.nema, nestalo, posta oje mica maca Medica ... ili je lepo napusio one
pametnice na politiKi pa sd siri ljubav dobrosusedsku![]()
Bio sam dobar na politici, pisao sam o festivalu demokracije.

Ajde bogati, SNS-ovci se pred razularenom ruljom morali sakriti u neku supu i zakljucati.gde se odrzavao da se i ja maskiram u normalnog coveka u odelu i stavim cvikere i pricam
o Diznilendu na Mlaecnom putu ... Srbiji![]()

Pa to i ja kazem za gospodna premijera Plenkovica.jooooj preskacem na svim pdf vise pricu o izborima jer kome objasniti da 54-60% ukupno izaslih biraca NIJE VECINA
od tih 54-60 celih cca 58% nije vecina ... ma kaki smo ko ljudi postali i ovaj predsednik nam je premija![]()
Признај да си дошао да ликујеш због победе АВ, ниси мого да одолиш ?Pa to i ja kazem za gospodna premijera Plenkovica.
Bez brige, nikada nismo bili u boljim rukama.
Југица није прави љубитељ АВ, само тролује, као што није ни прави расиста..jooooj preskacem na svim pdf vise pricu o izborima jer kome objasniti da 54-60% ukupno izaslih biraca NIJE VECINA
od tih 54-60 celih cca 58% nije vecina ... ma kaki smo ko ljudi postali i ovaj predsednik nam je premija![]()

Batice, di je ovo uslikano?
Мацо, шапнућу тиBatice, di je ovo uslikano?
E prije neki gan mi se tu javio Grujan, jedan od nasih indexasa koji je zbog klikanja na moje linkove morao brisati history na poslu.
Meni je najbolje Karlovacko.Мацо, шапнућу ти
И да, које ми ти предлажеш?
Испијам друго, нећу да ти кажем које.![]()
Да, стари је снимак.
Па да, певала Габриелаa jesi tu od Doris?![]()

Jel ovo Doris?

Forumasica s ugaslog index.hr foruma.jeste.
Šta je to indexašica?