Buve, krpelji i ostala gamad

Uh, uspeh da se javnem na kratko.
Miloš i meš dolaze po mene pa idemo u banku, pa u pet centar po nešto ili ta radnja kod carine ali brate meni je to skupo za tri komada ogrlice a traju samo mesec dana. Znači da svakog meseca treba da kupim za Mazu i Mašu 2x370=740 i za Meša je sigurno 800-900 pa je ukupno 1640. A front line koliko traje dva ili tri meseca?

Ogrlice traju više od mesec dana:) Ako ti je za utehu. Bar bi trebalo da traju:neutral:

Uh, uspeh da se javnem na kratko.
Miloš i meš dolaze po mene pa idemo u banku, pa u pet centar po nešto ili ta radnja kod carine ali brate meni je to skupo za tri komada ogrlice a traju samo mesec dana. Znači da svakog meseca treba da kupim za Mazu i Mašu 2x370=740 i za Meša je sigurno 800-900 pa je ukupno 1640. A front line koliko traje dva ili tri meseca?

Scalibor je za Meša 1400:thumbdown: preko puta carine, to je od 65cm.

ček bre, ovako:
virbac ampule traju mesec dana
fron line ampule traju ?
fron line sprej traje?
preventef traje ?
ogrlica koja ?

Više ni ja ne mogu da pohvatam, al koliko kapiram da Scalibor i Kiltix(Bayer) ogrlice imaju najduže dejstvo i da su najefektivnije.
Mi smo u nedelju bili tu preko puta carine i bila je Scalibor 1400 dinara otprilike i neke druge dosta jeftinije. Sa tim drugim sam ja imala loša iskustva, tako da se ne usuđujem da kupim opet. Virbac ampula je imala samo za manje pse, a Frontline nije imao uopšte. Ako saznaš da ima ova ampula i za veće pse, javi sutra. Pitaj u Pet centru veterinara za savet.

Idemo sad do velikog pet centra pa ću videti šta tamo ima. Ako ništa drugo kupiću opet fron line u spreju. ja ga koristim godinama i nikada nismo imali problema ni sa jednim psom. Ali se mora naći svež, da mu nije rok upotrebe pri kraju jer onda nema efekta.

Idemo sad do velikog pet centra pa ću videti šta tamo ima. Ako ništa drugo kupiću opet fron line u spreju. ja ga koristim godinama i nikada nismo imali problema ni sa jednim psom. Ali se mora naći svež, da mu nije rok upotrebe pri kraju jer onda nema efekta.

Ajd pa javi šta ste uradili, sad videh na Virbacovom sajtu da prevetIC traje oko 3 meseca
I videh da postoji Duowin contact za velike pse(preko 30kg), to je ampula

ljiljo a koliko je sprej?
ja sam koristila one ampule sto se rastvaraju u vodi pa se prskaju po zivotinji, buvi prasak i ogrlicu protiv buva, ne mogu reci da sam zadovoljna ni sa jednim proizvodom

Nisam našla front line sprej ali sam uzela nešto slično takodje u spreju. Proizvodjač je Kanin a posle javljam kako se zove. Traje 6 nedelja i za buve i za krpelje i košta 1525 din. flašica koja je duplo veća od flašice gront line. Ona je dovoljna da isprskam njih troje, računajući da je Meš veliki pas. Još ću idućeg meseca Mešu da kupim skalibur ogrlicu (sada nemam para) koja je kažu najbolja, traje 4 meseca, može se kvasiti za razliku od drugih ogrlica a da nema umanjeno dejstvo i košta za njega (65cm ) 1400 din.Devojke ću samo da prskam onim sprejom jer one ne izlaze van dvorišta (ali moram jer Meš izlazi) a njega ću prskati i plus ogrlica.

E pa ovo što sam kupila, u spreju nemoj slučajno neko još da kupi. Toliko smrdi da je to užas. naprskala sam Mazu i Mašu, utrljala u dlaku a Meša sam samo malo jer mi ludak nije dozvoljavao, tede da me pregazi. Tako da je on ostao nepoprskan čekajući svog ljubljenog gazdu da se sa njim lomata. Ove dve toliko smrde, ruke mi i posle 15 pranja smrde. Sutra deca imaju zadatak da ih okupaju u kadi, dobro obrišu peškirima i neka se jure po sobama dok se ne osuše jer je napolju ledeno. One se brzo osuše pa je sva sreća što su me ledja bolela pa nisam sa onim monstrumčićem mogla da se natežem inače bi i on sutra bio kupan a kako bi ga osušili to ne znam.
Sredstvo se zove PETVITAL proizvodjač Kanina zapremina 250ml i košta 1525 dinara. Bacih pare. Sigurno tera buve i krpelje pored ovolikog smrada:dash:

E pa ovo što sam kupila, u spreju nemoj slučajno neko još da kupi. Toliko smrdi da je to užas. naprskala sam Mazu i Mašu, utrljala u dlaku a Meša sam samo malo jer mi ludak nije dozvoljavao, tede da me pregazi. Tako da je on ostao nepoprskan čekajući svog ljubljenog gazdu da se sa njim lomata. Ove dve toliko smrde, ruke mi i posle 15 pranja smrde. Sutra deca imaju zadatak da ih okupaju u kadi, dobro obrišu peškirima i neka se jure po sobama dok se ne osuše jer je napolju ledeno. One se brzo osuše pa je sva sreća što su me ledja bolela pa nisam sa onim monstrumčićem mogla da se natežem inače bi i on sutra bio kupan a kako bi ga osušili to ne znam.
Sredstvo se zove PETVITAL proizvodjač Kanina zapremina 250ml i košta 1525 dinara. Bacih pare. Sigurno tera buve i krpelje pored ovolikog smrada:dash:

:sad2::sad2::sad2:

A sto se bre Ljiljo ne drzis proverenih stvari? Mesu skalibur ogrlicu, dve za godinu dana, nije preskupo ( 2 x 1400), a damama virbac ampule svaka dva meseca (2 x 370=740 svaki drugi mesec):)

Back