mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Jao, blago tebi kad nisi imala buvlji armagedon u kući, još i možeš da se smeješ. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neostomosan bi trebalo isprati jer je jako otrovan a pas će i kad se potamane buve još nekoliko dana da se češe i postoji opasnost da se otruje onako se glođući na delovima koje ne može da dohvati zadnjim šapama. A za ogrlicu ne znam, mi smo mirni i zadovoljni što se tiče toga, koristimo Virbac tubicu.
koristimo Virbac tubicu.
Pa prva kiša bi ga sprala ali moj Gizmo se od njega trovao, baš je bio loše tih prvih dan-dva dok nismo prešli na druga sredstva. Prvo smo koristili Frontline ali on je preskup (barem ovde, u KV) a pritom su ga i buve i krpelji "provalili" i ne deluje ni izbliza kako bi trebalo. Ne mogu, da me ubiješ, da se setim kako se tačno zove ova tubica čiji je proizvođač Virbac, isto je spot-on kao FL (dobro, piše da treba naneti uz kičmu, od repa ka grebenu) i otprilike je duplo jeftiniji a nama se jedna aplikacija u proleće pokazala kao dovoljna sve do jeseni. Jedino što ne sme da se koristi na mačkama i može u retkim slučajevima da izazove neke 24h posledice kakve je imala recimo Nenina Zone-drhtanje, apatija...
VAZNO!!!!
Samo da vas sve obavestim da sam uspesno pobila buve u kuci i to Bornom kiselinom u prahu,ona ubija i jaja i larve i odrasle buve.PROBLEM KONACNO RESEN!!!![]()