Burma na ruci

Sta prvo pomislite kada vidite da muskarac ima burmu na ruci?

• Nista. On je ozenjen.

• Mora biti moj.

• Vec je njen. :(

• Uh, al su mu debeli prsti, razveo se i ne moze da je skine

• On je ozenjen. Mmmmmmm!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
lepo je to i retko što si nevina...ali baš me interesuje za kog indijanca je čuvaš...misliš da će to kao više da ti digne cenu....kolko ti imaš uopšte godina...:eek::eek::think::think:

Ne citas moje postove redovno, pa ne volim da se ponavljam. Domaci zadatak ti je da procitas moje postove i da onda krenes da me napadas, akko imas zbog cega?
Taj "Indijanac" je moj sadasnji decko. Mislim da hoce. U ranim sam 20-tim. (Dama sam i ne otkrivam godine).

Pa i Britni-Pevačica je skretala pažnju javnosti isticanjem da još nije stupila u intimne odnose sa muškarcem.....a nije bilo tako.....nama to i ne znači puno..nadam se da će tvoj prvi (ako je to istina) znati to cijeniti....ali nažalost ima mnogo nevinih koje su završile razvodom braka i sl....to i nije preduslov za sreću....inače bi sve bile nevine.....A kasnije nadam se da nećeš biti nevina i bez djece.....

Draga,draga Marga Rita...Vidim ja sta pise tamo kod quote,ne trebaju meni naocare jos uvek, hvala...:zcepanje: Ali je isto tako pisalo: "original postavio sunsceJeca"...Ja sam pametna persona,pa znam da je doslo do greske tokom citiranja...Ono sto me uvek iznenadi ovde,koliko su ljudi drski,kada im pridjes krajnje ljubazno i ukazes na gresku,a oni...Osnovni je red bio da se makar izvinis,ali to je od takvih iluzorno ocekivati...No,dobro...Ono sto je jednoj curi ,druga cura "picajzla"da te citiram,za nekoga je nesto draga moja sto se zove ugled...pa,ako ne zelim da me porede sa tamo nekim komentarima,koji bi meni i mojoj reputaciji samo stetili,jer na kraju krajeva to nije moj post i moje reci,neka budem kako ti kazes..."picajzla"...Potpisujem...:zcepanje::zcepanje::bye:

Poslednja izmena:
Ima jedna stvar koju ne razumem.Čemu to dokazivanje na forumu? Dokazuj se u RL-u.Stalno naglašavanje nevinostimi je bolesno.Ustvari kod tebe je to OKP.Može samo da te proglse sveticom pre vremena.

@pevacica
ti ocigledno nisi razumela moj post. Kazes da si u ranim 20-im (a pritom krijes godine) i sebe proglasavas damom...

Ne mogu da razumem ljude, koji ne poznaju pristojno etiketiranje. Dama moze imati 5 godina, ali i 90.. To je stvar drzanja i stava. Ipak, ne zameram ti, jer te forme etiketiranja, su siroko rasprostranjene, medju neukima, kao oznaka za babe ili neke napirlitane zene. Osim kuvara, postoje i druge knjige iz kojih se moze nesto nauciti.

Ne mogu da razumem ljude, koji ne poznaju pristojno etiketiranje. Dama moze imati 5 godina, ali i 90.. To je stvar drzanja i stava. Ipak, ne zameram ti, jer te forme etiketiranja, su siroko rasprostranjene, medju neukima, kao oznaka za babe ili neke napirlitane zene. Osim kuvara, postoje i druge knjige iz kojih se moze nesto nauciti.

To što nisi davala picu oženjenima ti ne daje pravo da se trpaš u tu kategoriju.

Vidim da je mojpost obrisan zbog eksplicitnog stava pa da ublazim.
Kao prvo ovakve teme su glupe jer se svode na ono 'srce hoce a dupe klokoce'.
Ali ok.
Fakat je da je veliki broj zena usamljeno i zapostavljeno u dugim vezama/braku.
Fakat je da ogroman broj zena ne dozivljavao orgazam i ima los sex.
Fakat je da veliki borj zena debelo robija vezu/brak zbog poslovicnog zenskog obicaja da zarad NAVIKE ostaju u dugim gnjavatorskim vezama.
E sad, zene ulaze u vezu i sa zauzetim i sa ozenjenim (ovo zauzeti znaci ljudi u vezi), bilo da su slobodne, bilo da su u vezi.

Ove teme se pokrecu zbog glupog zenskog stava da svaka veza gde daju p.icku bi po defaultu trebala da se zavrsi brakom. K. U .R .A .C. nece moci.

Uvek ce na svetu biti dovoljan broj ljudi oba pola koji ce naci zadovoljstvo u vezi sa udatom/ozenjenim i da budu svesni da ce to trajati neko vreme jer ce se svakako zasititi nakon nekog vremena.samo je pitanje kakvi su kao osobe i da li ce moci da ako vec zele da vezu nastave kao prijatelji ili prevazici totalan kraj.

Ja sa tim nemam problem.Ozenjen sam i iz raznoraznih razloga mogu da imam lepe i mladje zene cesto.Svet je pun zena kojima izlet sa mnom ne predstavlja opterecenje i razlog za duboke analize ovog tipa kakav se proteze na forumu.
Sa nekima i danas popijem pice bez sexa, neke kresnem ponekad a neke ne vidjam niti cujem.
I uvek ce biti zena sa kojima se moze na ovaj nacin bez da se bave glupavim filozofijama.NJih je otprilike oko 2 posto u celoj populaciji a i nas muskih koji MOZEMO,SMEMO i HOCEMO to da uradimo iako smo ozenjeni ima otprilike isto (s tim sto nas muskih hoce 100 POSTO).Tako da to funkcionise i funkcionisace.forumske moralistkinje nece narusiti tu prirodnu ravnotezu.

Back