- Poruka
- 3.115
tazem da lazem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*maidenka*:kakve ima veze th sa njima..kako mozete da ih uporedjujete???![]()
ma ne vredjam se..Neko_novi:Hej, jesam li rekao "bez uvrede"?
..nego mi nije jasno...kako to mislis..? :-(Neko_novi:ah, ne brini, bice ti jasno za koju godinu.
Znaces vise o muzici generalno, i cenices dobru muziku vise nego sto to sada radis.*maidenka*:kako to mislis..? :-(
pa brate ja sam samo rekla da oni uopste nisu kao tokio hotel..i ja ne kazem da su oni najbolja grupa na svetu!!!ma nije bitno 100% kad si video da sam 93 godiste odmah si pomislio da sam glupaca..necu da se svadjam!!!Neko_novi:Znaces vise o muzici generalno, i cenices dobru muziku vise nego sto to sada radis.

*maidenka*:pa brate ja sam samo rekla da oni uopste nisu kao tokio hotel..i ja ne kazem da su oni najbolja grupa na svetu!!!ma nije bitno 100% kad si video da sam 93 godiste odmah si pomislio da sam glupaca..necu da se svadjam!!!![]()

CobRa-SiC-:Skorosam bio primoran dai malo slušam... Maaalčice zvuči interesantno, al mnooogo više zvuči gej... :?...
Little Susie:meni su super!stvarno matt ima divan glas![]()
X-factor AM 007:A ko si ti da tako pricas o njima???
nadam se i jaX-factor AM 007:Moja istomisljenica, a nadam se da ih ima i da ce ih imati mnogo vise!!!!!!
CobRa-SiC-:Sulejman Redžepi... dragomie...