Bullet 4 my Valentine

Ovde negde sam procitala da neki misle da su oni naslednici Metallice...Uzas,zeludac mi se isprevrnuo...Iako je Metallica sad vec komercijala,ne znam kako neki mogu da POMISLE da uporedjuju Bullet 4 my valentine sa njima...Razocarala sam se...Ukaljase metal do jaja!!!!!!!!!!!Oni i METALLICA!!!!Ma nemoj!!!NE VERUJEM,SOKIRANA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U je** te, sve vrsni znalci muzike . . .. . .. .. .. .. . . kako oni rade, zakljucuju, a nemaju pojma sa muzikom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dr,Grozozo i Nemesis Divina sta vi znate o muzici pa njih baciste toliko nisko??? Ako vam se ne svidjaju ili vam smetaju ne posecujte ovu temu!!!!! A to da su naslednici Metallice sam procitao u nekim muzickim novinama u kojim su intervjuisali nekog poznatog muzickog producenta, koji radi sa metal bendovima!!!!

Znam da su 1999. pocheli da sviraju, i brat iz Amerike mi donese neki CD sa mnogo pesama, a medju njima mozda 3-4 pesme od Bulleta i onda sam se nalozio svake godine mi donese po neki njihov CD!!!! Tada sam bio treci ili cetvrti razred, ustvari leto izmedju ta dva razreda!!! A kad su prvi album izdali nemam pojma!!!

X-factor AM 007:
U je** te, sve vrsni znalci muzike . . .. . .. .. .. .. . . kako oni rade, zakljucuju, a nemaju pojma sa muzikom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dr,Grozozo i Nemesis Divina sta vi znate o muzici pa njih baciste toliko nisko??? Ako vam se ne svidjaju ili vam smetaju ne posecujte ovu temu!!!!! A to da su naslednici Metallice sam procitao u nekim muzickim novinama u kojim su intervjuisali nekog poznatog muzickog producenta, koji radi sa metal bendovima!!!!
Sta se gubis bre?Pitanje glasi sta MISLIMO o njima,tako da smo mi samo izrazili svoje misljenje koje tebi ocigledno smeta!Ne dopadaju mi se i stvarno je trulo sto ih uporedjuju sa Metallicom jer oni nisu ni ono crno ispod noktiju njima niti ce ikada postici ono sto su oni!
To ti je realnost,surova ali tako je...Zasto to shvatas tako licno,glupo je...A i ti si mi pa do jaja poznavalac,vredjas se zbog kritike u vezi Bulleta...Ma daj bre,postedi me...Ti si se bacio nisko jer si sve shvatio kao licnu uvredu...

pa nema teorije da budu naslednici metallice...razlikuju se po vrsti muzike...a i nikad nece moci da im pariraju ni po slavi..ni po svirci... Jeste da sam ja otvorio temu ali ne bih bas da se gluposti kao ova valjaju na temi...

Brate-mnogo se proseravas.Stvarno se gubis,pokusavam da te skapiram ali ne ide-izvini,zar sad treba da se pobijemo oko Bulleta???To sto se ti przis na njih je ok,tvoj problem,meni ne smeta,ali to sto ti ne odgovara moje misljenje-ZALIM SLUCAJ...******,stvarno se k'o kreten ponasas...

Back