A zasto mislis da joj se sve to desavalo??? Mislim koje je druge probleme u zivotu imala?
Не знам, могу само да кажем своје мишљење, оно колико сам могла да приметим:
Вероватно све то вуче из породице. Одрасла је у једној нормалној, релативно имућној породици, родитељи интелектуалци...али емотивно хладни.
Никада није имала неких посебних траума, нити неког злостављања нити занемаривања...
Али, сећам се да ми је рекла да јој мама никада није ништа причала о менструацији, да није ни знала шта је то када је добила, да је била ужасно уплашена и потиђена и да није смела да каже мами...да је мислила да ће од тога умрети...
То је можда илустрација њиховог односа, мама је избегавала да прича о ''телесним'' стварима са ћерком, то се све гурало под тепих.
Опет, ништа то није тако страшно, друге девојке доживе много горе ствари током одрастања па ипак не скрену у тако нешто...
Била је одличан ђак, нормално дете, али у везе је почела да улази рано, биле су врло краткотрајне, и све је то олако прихватала.
Крајем средње школе и касније, имала је фаза када се напијала три пута недељено и када је опијање било једина сврха изласка.
Имала је фаза када је улазила у шеме са потпуно непознатим типовима, покупе је у кафићу и заврше у неком хаустору, а не зна ни ко је тај тип, ни како се зове...
Није уопште уживала у сексу, то јој је био неки начин доказивања самој себи.
С друге стране, када смо причале о сексу, она ја и тада била врло крута, врло конзервативна, врло стегнута, пуна баријера и гађења...чудно!
Па онда пропаст на факсу и несналажење....
Иначе, никада није била ни буцмаста, увек је имала сасвим лепу линију, значи, није изглед био у питању!