glas_razuma:
Ljudi ako ima neko neki br. tel. gde je bio ranije i sigurno dobar smestaj, mislim best buy, zadovoljavajuce u svakom pogledu, mogao bi da ih izbaci.
pa neznam koliko bi ti taj telefon znacio!
i mi smo imali par telefona pa opet idemo na svoju ruku
smoris se kad "pricas" sa bugarima, oni te razumeju bolje nego ti njih, jedino imaju prodju oni koji koliko-toliko poznaju ruski npr.
nemam pojma kao sto rekoh mi ove godine idemo u svojoj reziji, i ove godine kao i prosle se nahvatasmo straha tj. pokusavaju da nas preplase.
te pokrasce vas, te bice vas neko i sta ti ja znam sta sve jos ne, mada iskreno ja prosle godine sto sam mogao da primetim da sta god je bilo od sranja zakuvali su ovi odavde....srbende, jeftin alkohol pa se odvale i izgube u prostoru i vremenu pa dobiju po nosu...
Bugari su skroz ok kao domacini, prilaze ti kao turisti kom treba da se uzme lova i to je to, niko te ne gleda popreko i ne snima ti devojku, ali ako se zakacis sa nekim je*o si jeza u... svuda
Ja sam bio svedok situacije kad spasilac nije dao tipu da udje u vodu sa camcem na naduvanje dok su bile crvene zastavice, ovaj nesto poceo da pizdi i bugarin ga iznabada da ovaj nije stigao ni da se uplasi i tip sa camcem momentalno izgubi volju da uopste vise pridje vodi

tako da "NO NUTS, NO GLORY", ne vredi se raspravljati!
i ne uzdajte se mnogo u muriju ako vam se nesto nedaj Boze "desi" pogotovo pri kraju letovanja jer tada ni ne vredi prijavljivati slucaj muriji koje inace i nema jer sve drzi suvi mafijozo i kriminalac! 8-)
tako da pamet u glavu, kintu u sobi rastrkajte na 16 mesta i njihova klopa jeste puna mirodjija i belog bibera ali meni je to kul, ako vam se to ne jede vi uzmite pecenu kokosh to se i onako tamo prodaje ko ovde kokice...i da, ne idite u njihove aqua parkove!
nisu uopste dobro testirani, mi se polomismo prosle godine, kljucna kost etc.
tako da ako ste adrenalinski zavisnik (loodak) idite na samom kraju odmora da vam se celo letovanje ne svede na brckanje sa polomljenim eligamentima...
iiiii probajte njihova peciva i jogurte!!!
Nenormalno je dobro!
1