Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.612
Sitno.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo cvetanje mora - nerazumem ?lana7:jel moze neko da mi kaze kad je otprilike period cvetanja mora u bugarskoj

Psihologue:Misliš Burgas..Primorsko je lepo malo mesto..Obavezno obiđi Burgas ima šta da se
vidi i da se kupi..

lana7:jel moze neko da mi kaze kad je otprilike period cvetanja mora u bugarskoj
N :wink: NEZNAM CENE ALI PUMPU NA PLIN IMA NA SVAKIH 500 M. AKO SLUCAJNO OSTANESH BEZ PLINA ODGURACESH AUTO DO PRVE PUMPE BEZ PROBLEMA.wasy:Da li u Bugarskoj postoje pumpe za gas i koja je cena gasa trenutno ili ako neko zna otprilike, jer bih drustvo islo kolima na letovanje, a auto je na gasu, a i mnogo je i ekonomicnije i jeftinije ?!
ovo nije tačno. diskoteke rade do sitnih sati, može se u njima ostati do ujutru i onda hvatati jutarnji bus za Nesebar. Moja preporuka - Mania & Lazuro[/QUOTE]blpd_girl:Sunčev breg je živo mesto do 01 naveče posle toga sve zamre..
Pa dobro, nije bash bukvalno na 500 m ali na svake 3 plinske pumpe ide po jedna benzinska. Jel sad ok ?Psihologue:Jerotije ne pali ljude da ima pumpi na svakih 500m
Kartice su proslo leto bile 10 leva (5 e) sa 10 leva kredita, bilo je i za 20 leva.rei_zulu:posto su mobilne kartice? mislim valjda imaju mobilnu telefoniju?
cojka:Kartice su proslo leto bile 10 leva (5 e) sa 10 leva kredita, bilo je i za 20 leva.