DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
ON je osudio ubijanje BogumilaŠto ti pravoslavni toliko smetaju? Peče savjest?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ON je osudio ubijanje BogumilaŠto ti pravoslavni toliko smetaju? Peče savjest?
Ja ništa ne lažem, uvek govorim istinu, jer služim Isusu koji je Istina. Ti nisi dokazao da lažem, nego me klevećeš, a ja sam dokazao da lažeš. Najveća tvoja laž je što kažeš da Otkrivenje Jovanovo nije od Boga nego od đavola, i po tim tvojim rečima će ti Gospod i suditi. Takođe, nikog ne vređam, ja kad kažem "žigosani" to kažem skraćeno od "oni koji su primili žig". "Žigosan" znači obeležen, u ovom slučaju žigom zveri, tj. Novog svetskog poretka (NSP) i dolazećeg Antihrista. Dakle, iznosim činjenice bez namere da ikoga vređam, samo upozoravam šta je namera NSP i da to treba po svaku cenu izbeći (nažalost mnogi nisu već su to primili tokom kovid plandemije).мислиш део лагања
лагање
са тобом никако
не знам зашто те не банују, јер вређаш, ајде што си лажов, али жигосани да кажеш, мени би већ летео са форума @Maki! ?
Na koga misliš kad kažeš da je osudio ubijanje bogumila?ON je osudio ubijanje Bogumila
Njima je samo delimično propao plan, a propao im je, jer je Božiji plan iznad njihovog i na kraju će NSP izgubiti. Ipak, za sad samo delimično, jer oni imaju uvek plan B, C, D i sl. ako im prethodni ne uspe. A uspeće onoliko koliko ljudi veruju njihovim lažima, koliko ljudi odstupaju od Božije istine. A oni koji su sa Bogom pobediće. Pismo je jasno da će na kraju Satana, Antihrist i Lažni prorok, svi ovi satanistički globalisti (talmudisti i sl. iz sinagoge satanine (Otkr. 2:9 i 3:9)), kao i oni koji primaju njihov žig i ne kaju se za to, otići u jezero ognjeno, a "krotki će naslediti zemlju" i vladaće sa Hristom hiljadu godina na obnovljenoj zemlji i posle večno sa Jagnjetom živeti na Novom nebu i novoj zemlji.Ma propao im.plan
I b i c i d sve to propaloNjima je samo delimično propao plan, a propao im je, jer je Božiji plan iznad njihovog i na kraju će NSP izgubiti. Ipak, za sad samo delimično, jer oni imaju uvek plan B, C, D i sl. ako im prethodni ne uspe. A uspeće onoliko koliko ljudi veruju njihovim lažima, koliko ljudi odstupaju od Božije istine. A oni koji su sa Bogom pobediće. Pismo je jasno da će na kraju Satana, Antihrist i Lažni prorok, svi ovi satanistički globalisti (talmudisti i sl. iz sinagoge satanine (Otkr. 2:9 i 3:9)), kao i oni koji primaju njihov žig i ne kaju se za to, otići u jezero ognjeno, a "krotki će naslediti zemlju" i vladaće sa Hristom hiljadu godina na obnovljenoj zemlji i posle večno sa Jagnjetom živeti na Novom nebu i novoj zemlji.
Maran ata!
kad neko zna da je Bog vremena i rokove ostavio u svojoj vlasti i opet laznoprorokuje o njima, on je patoloski lazov - e, to si ti, bolestan mentalno, nego nema ovde nikoga da preuzme tvoj slucaj.Ja ništa ne lažem,
Ne mogu da pocnu jer je to pogtrsno jezuitsko ucenje koje su oni podturili.U pravu je CB, uskoro počinje sedam poslednjih godina!
U pravu je CB, uskoro počinje sedam poslednjih godina!
Zapravo, 7 godina je počelo 2022., 2 će sada proći (na prvi dan Hanuke 7/8.12.2024. kad je vaznesenje), onda ostaje 5 još gladnijih godina (do 7/8.12.2029.) i onda još onih 75 dana (zbog 1290 i 1335 dana iz Danilo 12:11,12) do početka čišćenja Zemlje (27/28.02.2030.). Armagedon je 25.02.2030. Čišćenje Zemlje je od 27/28.02.2030. do 27/28.02.2032. kad počinje izgradnja Jezekilj 40-48 hrama koja se završava u februaru ili martu 2045. kad završava 6000. godina (16.03.2045.).U pravu je CB, uskoro počinje sedam poslednjih godina!
Ти си у тешкој прелести, ово што пишеш само изврћеш Христове речи.O tome zašto je vaskrsenje i preobražaj 5/6.12.2024. a vaznesenje 7/8.12.2024.:
https://drive.google.com/file/d/1Ny5_RIU0dGo1tySsXS7eGVbqtHRqHa2w/view
Maran ata!
Naprotiv, ti si u teškoj prelesti i izvrćeš Hristove reči, kao što pokazah više puta, i ne želiš da se pokaješ, pa nemam nameru više da s tobom raspravljam, bespotrebno je. Posvedočih, pa ko ima uši da čuje neka čuje, a ja uskoro očekujem svog Ženika... Tada će biti svima jasno, ali za mnoge kasno...Ти си у тешкој прелести, ово што пишеш само изврћеш Христове речи.
za šta će biti kasno?Naprotiv, ti si u teškoj prelesti i izvrćeš Hristove reči, kao što pokazah više puta, i ne želiš da se pokaješ, pa nemam nameru više da s tobom raspravljam, bespotrebno je. Posvedočih, pa ko ima uši da čuje neka čuje, a ja uskoro očekujem svog Ženika... Tada će biti svima jasno, ali za mnoge kasno...
Ми смо причали једном а ти си више пута показао моје извртање Христових речи ?Naprotiv, ti si u teškoj prelesti i izvrćeš Hristove reči, kao što pokazah više puta, i ne želiš da se pokaješ, pa nemam nameru više da s tobom raspravljam, bespotrebno je.
Koliko se sećam, više smo puta pričali, a ne jednom. Ali, i da je jednom, nije bitno, isti ti je duh kao kod mnogih drugih koji su me ovde napadali bez argumenata, pa ne nih dalje raspravljao o istoj temi. Ko ima uši da čuje neka čuje.Ми смо причали једном а ти си више пута показао моје извртање Христових речи ?
Са ким си ме ти помешао само ти знаш.
Нити смо ми причали толико пута па ниси ни могао било шта да ми доказујеш.
Кад си ти то мени више пута доказао да сам у прелести ?Koliko se sećam, više smo puta pričali, a ne jednom.
Ne sećam se kad, rekoh da možda to i nisi bio ti, možda sam te i pomešao s nekim čiji nik isto počinje sa R. Nemam sad vremena da proveravam istorijat mojih poruka. To je nebitno. Suština je da si neosnovano napisao da izvrćem Pismo i da sam u prelesti. A ja kažem da to nije tačno, to sam ovde dokazao u raspravi sa mnogim klevetnicima ovde nevezano da li su jednom ili više puta sa mnom raspravljali.Кад си ти то мени више пута доказао да сам у прелести ?