- Poruka
- 74.229

ajmo eksperti, zašto pisci biblije ne spominju ovu slatku životinjicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...hmmm,a sto tebi smeta sto se tramo ne pominju losos,ni orangutani,ni bubamare a vidis,ne pominju se cak ni ajkule..![]()
pitam za mačku, kapiraš. pas se spominje preko 50 puta a mačka nijednom. takođe pominje se oko 150 vrsta životinja mačka nijednom....hmmm,a sto tebi smeta sto se tramo ne pominju losos,ni orangutani,ni bubamare a vidis,ne pominju se cak ni ajkule..
koja glava?Cat — Domestic cats are not mentioned in the Protestant Bible, but they are mentioned in Letter of Jeremiah verse 21.
Previse citas protestantske biblije.
21. stih.koja glava?
Koja je to protestantska biblija? Možda verzija neke zajednice u SAD, inače na raznim jezicima postoje razne verzije prevoda i ponekad isti prevod koriste i Protestanti i Katolici/Pravoslavci. Protestanti u Srbiji uglavnom koriste istu bibliju kao i SPC, vrlo retko imaju svoja izdanja prevoda.Cat — Domestic cats are not mentioned in the Protestant Bible, but they are mentioned in Letter of Jeremiah verse 21.
Previse citas protestantske biblije.
Jesi li ti siguran da su tad postojale?![]()
...hajde sve to, ali kuliranje cica maca je stvarno veliki peh...hmmm,a sto tebi smeta sto se tramo ne pominju losos,ni orangutani,ni bubamare a vidis,ne pominju se cak ni ajkule..
Možda, nije isključeno.pitam za mačku, kapiraš. pas se spominje preko 50 puta a mačka nijednom. takođe pominje se oko 150 vrsta životinja mačka nijednom.
bili sujeverni, egipatska životinja božanstva...
šta može biti u pitanju eksperte, imaš ideju?
šta 21 stih čega koga gde21. stih.
možda se mojsije uplašio jer je video one ćelave mačkeJesi li ti siguran da su tad postojale?
To je mala, domaća cica maca, nije tigar (mislim da su tigrovi postojali)![]()
Poslanice Jeremijine. Tog spisa nema u protestantskim Biblijama.šta 21 stih čega koga gde![]()
pa daj gde imaPoslanice Jeremijine. Tog spisa nema u protestantskim Biblijama.
daj bibliju gde ima ovo, to tražim
https://svetosavlje.org/bogosluzbeni/sveto-pismo/daj bibliju gde ima ovo, to tražim
HAHAHAHAHHAHYHSmožda se mojsije uplašio jer je video one ćelave mačke
jel ima baš takva knjiga biblije
Da, naravno. Otiđi u bilo koju prodavnicu SPC i naći ćeš takvu Bibliju. Ja imam jednu takvu.jel ima baš takva knjiga biblije
nisam ja viđaoDa, naravno. Otiđi u bilo koju prodavnicu SPC i naći ćeš takvu Bibliju. Ja imam jednu takvu.
Pa tu nema jer je Daničić preveo od protestanata koji nemaju Poslanicu Jeremijinu. Mitropoliti Amfilohije i Atanasije su preveli devterokanon na srpski i sad je to dio Biblije u SPC.nisam ja viđao
imam Daničić Karadžić
a zašto protestanti nemaju devterokanonske sz a nz imaPa tu nema jer je Daničić preveo od protestanata koji nemaju Poslanicu Jeremijinu. Mitropoliti Amfilohije i Atanasije su preveli devterokanon na srpski i sad je to dio Biblije u SPC.
Zato što protestanti slijede Jevreje i njihov kanon, a Jevreji ne prihvataju devterokanon.a zašto protestanti nemaju devterokanonske sz a nz ima