Šef ili radnik pitanje je sad

Ajmo sa terena ljubavi da predjemo na ono od cega se zivi :D

Da li bi radije bili rukovodilac sa platom od 100.000 dinara ili radnik sa platom od 150.000 dinara? :kez:
Ovo drugo.
Da dodam, bila sam i jedno I drugo, ne umem da budem sef, a i odgovarao bi mi trenutno posao sa sto manje mozganja.
Najradije bih bila samo domacica, ali od neceg mora da se zivi, kao sto rece.

Ovo drugo.
Da dodam, bila sam i jedno I drugo, ne umem da budem sef, a i odgovarao bi mi trenutno posao sa sto manje mozganja.
Najradije bih bila samo domacica, ali od neceg mora da se zivi, kao sto rece.
Radnica.
Šta danas znači biti šef, direktor...? Sluga, gora od radnika. Uvijek uznemiren, isprepadan, na oprezu, sumnjičav...Obična vreća za boks.

Welcome to Serbia je kad si radnik i na to ti dodaju obaveze šefa i nepostojećeg kolege, i sve to za čak 70 000 dinara, ne baš svaki mesec :/
Kako to sad? AV tvrdi da je Srbija ekonomski i investirni tiger ?

back off dynasties GIF by BBC America

Ajmo sa terena ljubavi da predjemo na ono od cega se zivi :D

Da li bi radije bili rukovodilac sa platom od 100.000 dinara ili radnik sa platom od 150.000 dinara? :kez:

Okrenucu malo.

Bolje je biti radnik za 100.000. nego sef za 150.000.

Ta kolicina vece odgovornosti vredi vise od samo 50% vece plate, vredi minimum 200% vise.

Danasnji dobri sefovi su izrazito slabo placeni zbog regulacija na trzistu rada.

A kao radnik za 100.000 zabole te patka, zaboravis posao na kraju radnog vremena i uzivas, dok sef nosi posao sa sobom kuci, jer je on stalno odgovoran.

Back