bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ne znam meni je karma sudbina, samo probudjeni imaju karmu.Karma is a bitch
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam meni je karma sudbina, samo probudjeni imaju karmu.Karma is a bitch
Karma je zakon uzroka i posledice i imaju je apsolutno sviNe znam meni je karma sudbina, samo probudjeni imaju karmu.
Hvala na pojasnjenju bice mi od koristi za dalje. To je u skladu sa mojim verovanjimaKarma je zakon uzroka i posledice i imaju je apsolutno svi
Budisti je ne definišu kao sudbinu jer sudbina je zacrtana a karma može da se određenim delima i meditacijom promeni
Samo probuđeni nemaju karmu.Ne znam meni je karma sudbina, samo probudjeni imaju karmu.
Svesnost nije isto što i probuđenost uvek postoje primarni i sekundarni uzroci iz prethodnih životaSamo probuđeni nemaju karmu.
Karma je zakon slučajnosti, zakon uzroka i posledica i svi koji spavaju podpadaju pod taj zakon.
Kada si svestan sebe, slučajnosti ti se ne događaju.
Ovo je u skladu sa onim sto mi se desava, zato sto pimecujem dogadjaje i ne deluju mi slucajno. To je isto Jung PrimetioSamo probuđeni nemaju karmu.
Karma je zakon slučajnosti, zakon uzroka i posledica i svi koji spavaju podpadaju pod taj zakon.
Kada si svestan sebe, slučajnosti ti se ne događaju.
Nije Branimir nego CocoOvo je u skladu sa onim sto mi se desava, zato sto pimecujem dogadjaje i ne deluju mi slucajno. To je isto Jung Primetio
i nazvao sinhronitet dogadjaja u periodu od 5 godina kada je bio u alteru.
Ja takve stvari nazivam "Bog me uputio".
Hvala jos jednom, Branimir.
Au trudio sam se da dodjem do ovakvih informacijaSvesnost nije isto što i probuđenost uvek postoje primarni i sekundarni uzroci iz prethodnih života
Nirvanom se zaustavlja točak samsare, samim tim i nova dela koja ga pokreću
Uostalom postoji i dobra karma, tzv. nagrada za pozitivne akcije
Cilj je izaći iz večitog kruga rađanja i umiranja
Nema baš puno njih koji su to ostvarili za jednog života
Postoji i ono što se zove "zavet bodisatve''- pojedinac dostigne nirvanu ali se svojevoljno vrati u samsaru da pomogne milionima bića koja i dalje pate
Bravo Svesna, ljudi koji nose maske su oni koji se plase koronePogledajte prilog 1000340
Ponosni polaznici nekakvih budističkih master studija.
Eh, da ih sad Buda vidi, kako sede u klupama, sa maskama i bubaju
nekakvu teoriju napamet.![]()
A korone se ne treba plašiti?Bravo Svesna, ljudi koji nose maske su oni koji se plase korone![]()
Bubali su i ondaPogledajte prilog 1000340
Ponosni polaznici nekakvih budističkih master studija.
Eh, da ih sad Buda vidi, kako sede u klupama, sa maskama i bubaju
nekakvu teoriju napamet.![]()
Ne.A korone se ne treba plašiti?
A cega se treba plašiti?
Nisu zlo al tako prepoznas ko je uplasen ko nijeBubali su i onda
Koliko se sutri u manastiru mora znati napamet,otkud znaš da je teorija?
Šta ste se uvatili za te maske ko da su one najgore zlo ovog sveta i uzrok svih patnji?
Ne treba se plasiti. Kako ces onda da prihvatis ultimativnu srecu?A cega se treba plašiti?
Sta je to ultimativna sreća?Nisu zlo al tako prepoznas ko je uplasen ko nije
Ne treba se plasiti. Kako ces onda da prihvatis ultimativnu srecu?![]()
Ultimativna sreca meni je sjedinjenje sa Bogom, da me Bog pojede i da prestanem da postojim kao jedinkaSta je to ultimativna sreća?
Pa šta ako su uplašeni?
Normalan strah je u skladu sa prirodom jer da ga nema i ljudi i živorinje bi još više nastradali
Junačenje nepotrebno je bezumno i ne služi ničemu sem da se udovolji sopstvenom egu i ispadne baja pred drugima
To nije obična zmija nego Naga Radža, devetoglava kobraUltimativna sreca meni je sjedinjenje sa Bogom, da me Bog pojede i da prestanem da postojim kao jedinka
Sto se straha tice pa od Bude sam naucio da se ne plasim. Meditira prilazi mu ogromna zmiija na pedalj
od glave on je kulira![]()
Pa onaj koji se hrani ljubvljuA koji to bog jede ljude?
Ljudi su ljubav?Pa onaj koji se hrani ljubvlju![]()
trebalo bi da buduLjudi su ljubav?
Ahahahahahahahahaha
Za mene je ova plandemija test inteligencije i pokornosti sistemu.Bubali su i onda
Koliko se sutri u manastiru mora znati napamet,otkud znaš da je teorija?
Šta ste se uvatili za te maske ko da su one najgore zlo ovog sveta i uzrok svih patnji?
Čovjek je išao poljem i naletio na tigra. Nagnu u bijeg, a tigar pojuri za njim.A korone se ne treba plašiti?