Будизам...

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
78310284_2724395997583344_7472345064623046656_n.jpg

Korisnije bi ti bilo da malo sebe prostudiraš.
A ko ce da studira ove tvoje vizueLizacije, videe, I PAMFLETE sto ostavljas, - pitam, jer ti ocigledno neces, nikad i nisi... ajde, reci posteno jer si ti igde dala komentar ili analizu svih ovih nebuloza sto sejes ovde? pogledaj npr, hriscantvo, pa tu se diskutuje do najsitnijih detalja, ali kad god se prokomentarise tvoj neki link tu usledi pljuvacina na komentatora - ZASTO? zar ste toliko ispranih mozgica da cak niko ne sme da se usudi ni da prokomentarise nesto od toga sto ti sejes?

ej, ja dam analizu, kakvu takvu, i umesto zahvalnosti na trudu, ja dobijem slajmaru. pa glisto moja draga, od tebe su mi onda draze i najgrdje sekte, jer za razliku od tebe bar diskutuju, a ne pljuju automatski.

Jesi li ti čuo da je pametnije ćutati nego davati kakve takve analize?
Ćuti malo. Saberi se.
pa znamo da si iz tog razloga upravo ti najpametnija - kopiras kao gestetner, kao ova arijana, a kada treba dati komentar onda glumis glistu, kao fol svesnu. Vidi, smisao diskusije je da mi razmenjujemo sta mislimo, da se usaglasavamo ako mozemo, a ne da kopiramo kao masine i postavljamo flajere, postere i sl. Podrzavas ovog provokatora koga samo sto nisu banovali, paz' sta ti kazem; nije da mene licno svrbi sto me opljunes, nego bzvz ti je, jer ja tacno znam gde sam u ucionici, medj' gomilom decurlije.

ne, moj motiv je kada ti kazes da su unistitelji armagedonci, a znamo da je siva unistitelj - da te ispravim
ti, dakle, ili nastojis da opljunes ili slazes, a ja sam motivisan da ti to zabranim, cak i kada znas da su mi armagednoci neprijatelji kao casnom borcu ja ne dozvoljavam da se opanjkavaju - to mozes sa ovim tvojim buducim banovanim drugarima da radis

Back