- Poruka
- 89.439
Samo rokenrol i meditacija. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ćestitam ti na 50 000 postu
Dakle, ovaj cova je totalno ludilo, paralelne inkarnacije, :lol

A ko ce da studira ove tvoje vizueLizacije, videe, I PAMFLETE sto ostavljas, - pitam, jer ti ocigledno neces, nikad i nisi... ajde, reci posteno jer si ti igde dala komentar ili analizu svih ovih nebuloza sto sejes ovde? pogledaj npr, hriscantvo, pa tu se diskutuje do najsitnijih detalja, ali kad god se prokomentarise tvoj neki link tu usledi pljuvacina na komentatora - ZASTO? zar ste toliko ispranih mozgica da cak niko ne sme da se usudi ni da prokomentarise nesto od toga sto ti sejes?Korisnije bi ti bilo da malo sebe prostudiraš.
pa znamo da si iz tog razloga upravo ti najpametnija - kopiras kao gestetner, kao ova arijana, a kada treba dati komentar onda glumis glistu, kao fol svesnu. Vidi, smisao diskusije je da mi razmenjujemo sta mislimo, da se usaglasavamo ako mozemo, a ne da kopiramo kao masine i postavljamo flajere, postere i sl. Podrzavas ovog provokatora koga samo sto nisu banovali, paz' sta ti kazem; nije da mene licno svrbi sto me opljunes, nego bzvz ti je, jer ja tacno znam gde sam u ucionici, medj' gomilom decurlije.Jesi li ti čuo da je pametnije ćutati nego davati kakve takve analize?
Ćuti malo. Saberi se.
koga si ti bogumilko nesto negde naucila? pa ljudi tebe mozda za zimnicu pitaju, a ostalo... pokazi, koga, gde? ti bre kopiras gore od arijane, kao masina si, nemas pojma nista osim copy/paste i zimnice. Glisto, ne zasmejavaj me.Rekoh ti da mogu samo da ti odgovaram na pitanja, pod uslovom da ti nešto nije
jasno i da hoćeš da naučiš. A ti nećeš.. I ne moraš.
Ok. Što si onda zapeo da diskutuješ sa neznalicom?koga si ti bogumilko nesto negde naucila? pa ljudi tebe mozda za zimnicu pitaju, a ostalo... pokazi, koga, gde? ti bre kopiras gore od arijane, kao masina si, nemas pojma nista osim copy/paste i zimnice. Glisto, ne zasmejavaj me.
jer neznalica siri dezinformacije ko je unistitelj, SIVA; obaska sto se hvali hinduizmom, navodno zna trimurti, a u stvari NEMA POJMAOk. Što si onda zapeo da diskutuješ sa neznalicom?
ne, moj motiv je kada ti kazes da su unistitelji armagedonci, a znamo da je siva unistitelj - da te ispravimTo je motiv?