vcbccbc vcbcvb
Iskusan
- Poruka
- 6.887
kazem ja da od zafrkancije niste odmakli, ja da sam na vasem mestu bar bih posteno priznao da nemam pojmaI ja sam dosegla 54 prosvetljenja,Glista 765 a tek Sizif i Coco po 8000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazem ja da od zafrkancije niste odmakli, ja da sam na vasem mestu bar bih posteno priznao da nemam pojmaI ja sam dosegla 54 prosvetljenja,Glista 765 a tek Sizif i Coco po 8000
pošto Ti kažeš, to je onda aksiom,nema sumnjekazem ja da od zafrkancije niste odmakli
Јел можеш сада да се присетиш тих првих дана својих у које си се просветлиоi... sta bi na kraju, kakve veze imaju taoizam i budizam
ste je sledece, ultraprosvetljenje? vi se zafrkavate jer NISTE prosvetljeni, dzaba vam dalekoistocne, a mislite pogresno da je prosvetljenje neki cilj. Nije. Ja sam npr. dosegao prosvetljenje pa sam tek onda postao vernik. Tada, za zen na primer nisam ni znao.
Јеврејима, глава 1032. Опомињите се, пак, првих дана својих, у које се просветлисте и многу борбу страдања поднесосте,
А кој је он?pošto Ti kažeš, to je onda aksiom,nema sumnje
al zato će svetli trenutak u mojoj bednoj egzistenciji biti ovaj čudesni dan kad sam pisala sa tobom na istoj temi
pa, mogao bih, ali pitanje je zasto bih... cak sam i pisao o tim danima, jer prosvetljenje je samo 1 stvar koja vas zanima, vas navodni cilj, a ne verujete mi da to nije cilj, vec usputna stanica u jednom sirem kontekstu, recimo 1 od markera... sto ga vise uzdizete, sve vam vise postaje nedostizan cilj, a nama prosvetljenima je marker, cini mi se da je zen budzami to plasticnije objasnoi... ja inace znam za 4 ukupno markera, manifestacije ljubavi, zasebno funkcionisu, ali ne znam nisam siguran nemam dovoljno iskustva sa njima kao sa celinom... i zato vam pricam samo ono sto znam, za dzabe uzdizete prosvetljenje, samo ga udaljavate od sebeЈел можеш сада да се присетиш тих првих дана својих у које си се просветлио
и да ми их опишеш?
Ваља се опоменути, а и нема ничег кориснијег и бољег што би са намаpa, mogao bih, ali pitanje je zasto bih
3. nedostaje vam ozbiljnost, taman sam podelio koliko vam treba, tj. koliko bi vas neozbiljnost pustila da shvatiteВаља се опоменути, а и нема ничег кориснијег и бољег што би са нама
могао да поделиш.
Ето, то су два разлога.
Ако није довољно има и трећи разлог
После можеш да идеш по Кнезу да продајеш наруквице.
Ево признајем да немам појма о чему ти причаш.3. nedostaje vam ozbiljnost, taman sam podelio koliko vam treba, tj. koliko bi vas neozbiljnost pustila da shvatite
sto se tice ulice i kneza, ja sam u americi, nemam potrebe za fizickim idenjem, za fizickim gazenjem, a za duhovno tumacenje vidi u bibliji i za ulicu i za kneza
pa ni proroci nisu znali sta prorokuju pa su opet prorokovali, cak istovremeno za njihovo vreme i za udaljeno... ne moz' svako sve da zna, vec delimo, ali ja kada delim , onda delim sta ja hocu; hteli ste prosvetljenje, ne udaljavajte ga od sebe onda kao nedostizan cilj - zar to nije logicno sto sam podelio sa vama? ja ne znam da zafrkancija ima veze sa prosvetljenjem, a ja ako moje licno iskustvo podelim sa tobom, mozda bih ti priblizio, a mozda bih ti udaljio tvoje prosvetljenje, razumes li samo to, ili mozes sve sto hoces da razumes?Ево признајем да немам појма о чему ти причаш.
i... sta bi na kraju, kakve veze imaju taoizam i budizam
ste je sledece, ultraprosvetljenje? vi se zafrkavate jer NISTE prosvetljeni, dzaba vam dalekoistocne, a mislite pogresno da je prosvetljenje neki cilj. Nije. Ja sam npr. dosegao prosvetljenje pa sam tek onda postao vernik. Tada, za zen na primer nisam ni znao.
Јеврејима, глава 1032. Опомињите се, пак, првих дана својих, у које се просветлисте и многу борбу страдања поднесосте,
zamisli nekom unesrecenom kazes da je to zato sto je on to izabrao umesto za izabere srecu
slaba je to uteha, kad slomis vrat, da kazes da je to zato sto je pao soliter i izginuli silni ljudi, tj. zaDESIO si mu se - soliteru, bolje da si izabrao evakuaciju kao i ostali, niko nije izginio - lazes samog sebe jedini birajuci zloSve što doživljavaš, da l' dobro il' zlo, sam birašn ne dešava ti se, dešavaš mu se.
A ti sad vidi kako to, speciajlno ako tvrdiš da si prosvijetljen.
slaba je to uteha, kad slomis vrat, da kazes da je to zato sto je pao soliter i izginuli silni ljudi, tj. zaDESIO si mu se - soliteru, bolje da si izabrao evakuaciju kao i ostali, niko nije izginio - lazes samog sebe jedini birajuci zlo
ko nije izabrao svesno, ti ili ja? to je opet tvoja slaba uteha da biras i nesvesno, a ne moja.Nema zadešavanja. Se je izbor ali nije sve izabrano svjesno.
ne, ja sam svesno napravio izbor da se evakuisem, niti se pozvajuci na sudbinu da je htela da se ja spasem, niti na slucajnost, vec samo na svoju svestveć što je nesvjesniji izbora
to više teži da osuđuje sudbinu ili pak slučajnost u kojoj se našao na mjestu gdje se soliter ruši i slično
tacno, ali ti kazesAko si svjestan da će se srušiti, izaći ćeš.
znaci po tebi dobro biram svesno, a zlo nesvesno - ja ti opet kazem da ti to radis, a ne ja, pa ti ni nesvest nije dovoljna unutrasnjadobro il' zlo, sam biraš
ne dešava ti se, dešavaš mu se.
za mene ne postoji nuznost, realnost mi odredjuje drugoZnaš li recimo kako je moguće da nužnost određuje realnost?
Ako znaš, onda ćeš znati da nužnost takođe prestaje tamo gdje svjesnost postaje i obrnuto. Ako si svjestan
da soliter pada... nećeš tamo. Ako si svjestan da će se srušiti, izaći ćeš. Ali ako si u soliteru a
zemljotres 'se desi' ( a ništa se ne dešava tebi, ti se dešavaš svemu)
upravo je obruto, samo sto si ti svoju odgovornost IZVEZAO iz sebe u nesvesno koje se ne desava tebi vec se tvoje nesvesno, tvoj soliter desava celom bloku zgradaSve što si gore naveo su izgovori nekoga ko svoj izbor ne vidi i stoga ne preuzima odgovornost
Jes djavo je u detaljimaukratko: treba da postaneš svjestan svih tih faktora koji nesvjesno utiču na tvoj izbor.
nema negacije, samo afiormacijeveć se radi o tvom mentalnom
sklopu koji je već dugo djelovao kroz negativnost, kroz strah, kroz stresove, kroz sve te negativnosti
koje su postale ultimatni vodič za nužni izbor, a ti ih nisi primjećivao
Znaš li recimo kako je moguće da nužnost određuje realnost?
upravo je obruto, samo sto si ti svoju odgovornost IZVEZAO iz sebe u nesvesno koje se ne desava tebi vec se tvoje nesvesno, tvoj soliter desava celom bloku zgrada
moja odgovornost je svesna i desava se u meni, a ti si svoju onesvestio i kazes da se desava/desavas nekom drugom, da ti se odgovornost desila svesno, ne bi zaginuo, ovako u nesvesti kazes da si se ''odgovoran'' ZAdesio ko zna kome - rusitelju zgrada, bloka
Jes djavo je u detaljima
nema negacije, samo afiormacije
nema straha, bar ja sam pokazao da se nikoga ne bojim
nema stresa, mozda ti sve ovo iz licnog iskustva... samo se ispovedi, sve to sto si osvestio, evo slusam, objasni nam taj tvoj nuzni izbor, koja nuznost ti je odredila realnost, samo imaj u vidu da smo na javnom mestu
ne, ja sam svesno napravio izbor da se evakuisem, niti se pozvajuci na sudbinu da je htela da se ja spasem, niti na slucajnost, vec samo na svoju svest
znaci po tebi dobro biram svesno, a zlo nesvesno - ja ti opet kazem da ti to radis, a ne ja, pa ti ni nesvest nije dovoljna unutrasnja
uteha, vec je stavljas van sebe recima
za mene ne postoji nuznost, realnost mi odredjuje drugo
ti opet koristis slabe utehe, umesto sudbine - nuznost
umesto svesti pravdas se da si bio u nesvesti
umesto licnog konteksta, stavljas sve u siri, ali opet izokreces - kao da se ti desavas sirem kontekstu, a one siri kontekst tebi, a to je upravo zbog nesvesti, da nisi pao u nesvest, shvatio bi da se I TEBI desva, a ne samo ti da se desavas sirem rusenju, mozda tvoj soliter zajedno sa celim blokom