- Poruka
- 22.744
znaci nekad je ja koji jesam bio mracan hahaJA KOJI JESAM je prosvetljen.
Eto ti primer, samo ne znam šta ćeš s njim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci nekad je ja koji jesam bio mracan hahaJA KOJI JESAM je prosvetljen.
Eto ti primer, samo ne znam šta ćeš s njim.
Onaj na koga ti aludiraš nije imao dušu, ovaj prosvetljeni imaznaci nekad je ja koji jesam bio mracan haha

znaci nekad je ja koji jesam bio mracan haha
zar nisi trazio da se uzdignem,iznad ega, zasto bi ga onda osvescivao? i jos kaza da stajem na stranu svog ega, povredjenog?.
nisam na tebe mislila kad sam ovo ispisivala..nije mi palo na pamet da je rec o bilo kom.na forumu..procitah kokijevu poruku i ono sto mi palo u tom momentu na um to i napisala..I sad, kako se iz ovog komentara da vidjeti, kroz stvorenje koje ga je ispisalo JA KOJI JESAM (JESTE) još uvijek djeluje iz tame.
Iako je u stvorenju svjestan/svjesno da jeste (Ja jesam), nije svjestan/svjesno KO, ŠTA i KAKO jeste.
To je činjenično stanje neprosvijetljenog bića u svakom svom izrazu. Ne vidim šta je pri tom razlog za smijeh ili pak ismijavanje?
pa nije imao dok je nije prosvetio..Onaj na koga ti aludiraš nije imao dušu, ovaj prosvetljeni ima![]()
pa nije imao dok je nije prosvetio..
Pa koje reko da neko nije imao dusu ja lii koki..njemu to otpevaj a ne meniSvašta.
Prosvjetljenjem se ne dobija duša već svijest-o-sebi-postojanju, apsolutu.
Duša postoji u svakome, mada često potisnuta u tamu razuma. Prosvjetljenjem se, moglo bi se reći, vraća akcenat na dušu.
Ona je iskra koja pokreće mehanizam projekcije, bez nje ne postoji stvorenje.
Svako stvorenje stoga mora imati dušu, ali ne dozvoljava joj biće u svakom stvorenju da se ispolji kako je namjerena.
To je zato što je u nekim stvorenjima biće totalno poistovijećeno s razumom, te sve što u razum iz duše dolazi ono
instantno prevodi i transformiše u razloge koji opravdavaju njegov mentalni sklop i razumijevanje postojanja.
Odatle i dolazi tvrdnja da je neko bezdušan, iako to nema veze sa istinom.
nisam na tebe mislila kad sam ovo ispisivala..nije mi palo na pamet da je rec o bilo kom.na forumu..procitah kokijevu poruku i ono sto mi palo u tom momentu na um to i napisala..

nije ni prvi ni poslednji da izvodi levitaciju. Mnogi mađioničari rade isto.Levitirajuci monah
Isus je Bog.Kažu da je Isus hodao po vodi, i to je jedna forma levitacije
Da je hteo mogao je i da leti.
mi ljudi imamo noge da hodamo, da gazimo, pa ako je precica preko vode, sto da ne - znaci mora da ima neki razlogIsus je Bog.
Da je hteo mogao je i da leti.
A ovde?mi ljudi imamo noge da hodamo, da gazimo, pa ako je precica preko vode, sto da ne - znaci mora da ima neki razlog
a ovo sto vidimo ima razlog PREVARU, jer nema svrhe biti u bestezinskom stanju osim u kosmosu, ako neces neki posao da zavrsis - ovaj posao sto ovi rade se zove PREVARA, uvek je u blizini neka skalamerija, sa strane ili iza, povezana sa sedistem.50 kg indus se digne kao od sale, dizaci su bili iza sarenih zavesa, tj. sva skalamerija od jedno 500 kg,a tacno se vidi kada je prilazio kako je pikirao da sedne tacno na sediste
Левитација никакве везе нема са Будиним учењем.
svaba je platio put do afrike ili gde vec par hiljadarki, a onda je sve snimio sa kamerom od par desetina evrica - si ti stvarno toliko naivan? nadji nesto bolje, sad sa mobilnim telefonom se prave bolji video snimciA ovde?
nema, Isus nije levitirao, jer nema vajde od toga, vec je hodao po vodi priblizavajuci se ucenicima, prelazio je neki putAli ima sa Isusovim. Kako cemo da ocenimo koje je bolje
Sad cu da otvorim novu temu