Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
ajdemi, na sta mislis? Da nije na ovu, ili...adem_ks:pa ako se pogledaju neke slike koje su forumasi postavili dok je tema o nobelovki za mir onda...![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajdemi, na sta mislis? Da nije na ovu, ili...adem_ks:pa ako se pogledaju neke slike koje su forumasi postavili dok je tema o nobelovki za mir onda...![]()
![]()
U je6ote, ja mislio citira BorataSalvantis:shnygngjkljgn ajedmi azerbeeejanihh bnthgygg dahnurjhis
Odvratnog li 'jezika'
Al savrseno se uklapa uz siptarsko-goblinsku hordu![]()
Salvantis:ajdemi, na sta mislis? Da nije na ovu, ili...
![]()
Pa siptari su poreklom iz tih krajeva, doduse malo su dole...ispod....boratove domovine, ali tu su negdeKoscheiBesmertnii:U je6ote, ja mislio citira Borata![]()
A ti kao znas sta je to metaforaadem_ks:ako ga ne preteras vise ti necu odgovarati na postove... dok me ne iznenadis. previse si providan i predvidljiv. a ja ipak volim volim izazove. kao i svaki lovac, koji izbegava sitan plen jer mu je ispod renomea. morao sam da upotrebim zivotinju da bi ti shvatio metaforu
goxy :..Ne ide ko kod Orthodoxa sve za bolji džip i mobilaju......
Hrvatska je raščisitla sa Mesićem i Tuđmanovom politikom?Marin55:Nisam Hrvat i necu biti Hrvatski advokat ali Hrvatska je raskrstila sa fasizmom i ustastvom.
A ja sam svjedok da vi na ovom forumu velicate fasisticke saradnike cetnike i Drazu Mihajlovica.
Бојаџи=Бојаџија, презиме карактеристично за Јевреје и Цинцаре, али и као надимак код Срба, настало по занату Бојаџисања, то јест некада су људи носили сукно и вину на бојење.KoscheiBesmertnii:Makedonski akademik Tome Serafimovski nedavno je objasnio kako je došlo do zamisli da se poznatoj rimokatoličkoj monahinji, Majci Terezi, rođenoj 1910. godine u Skoplju, podigne spomenik u rodnom gradu. Akademik kaže da je ideja njegova i da je nastala pre pet godina. To bi bio jedan od simbola prestonice. Podržao ga je gradonačelnik Riste Penov a i skopski biskup, Rusin iz Bačke, Joakim Herbut. Privrednik Trifun Kostovski pobrinuo se za izdatke.
“Niko nikada u Makedoniji nije tvrdio da je Majka Tereza bila Makedonka, ali u Skoplju se zna da joj je otac Nikola Bojadži bio ne Albanac, već Cincar,” kaže Serafimovski.
To se bato, zove Kleveta.....Iznošenje tvrdnje bez dokaza.....Nego, super ti je ta pretnjaKoscheiBesmertnii:Не клевећем, само износим своје мишљење, на шта имам право, а твоје је право да се сложиш са њим или не!
имаш тамо један линк и један текст који говори о њеном раду, па ти види!
Е сад што се тиче завера, Ватикан је у плановима завереника планиран за одстрел, тако да ће и они нестати ускоро!
KoscheiBesmertnii:Majka Tereza bila je ozbiljno poremećena osoba koja je uživala u patnji drugih. (mislila je da se jedino patnjom može približiti bogu)
Takođe je izgubljen trag mnogim donacijama koje je primila za vrijeme boravka u Indiji...
Za svoja dobra djela, svijet ju je nagradio Nobelovom nagradom.
No prema pismima koja su objedinjena i objavljena, čini se da Majka Tereza nije bila toliko sigurna u svoju vjeru. Zapravo
KoscheiBesmertnii:Majka Tereza bila je ozbiljno poremećena osoba koja je uživala u patnji drugih.
Izvini, dobi Tvoj deda Most uzdisaja koji je bio namenjen za jednu drugu Temu. Ali, slazem se sa tobom i kazem, on je bio Najbolji deda jer je bioMarin55:Necu valjda za mog dedu da kazem da je bio los? Dobar je kakav bio.
rdeki:Hrvatska je raščisitla sa Mesićem i Tuđmanovom politikom?
Draža fašistički saradnik????
Još jednom, blago tebi...
Mora biti i da je Šarl de Gol bio fašistički saradnik...