Sa pristojnim normalnim osobama to bi bio najprirodniji gest i način.kada im vise puta pružis ruku a te osobe pljuju tu ruku ne vredi.
Ja sam uvek za dijalog i pristojan razgovor i da se izvinim ako treba ali sa njima ne vredi normalno komunicirati.odmah ti zalepe etiketu vučićević,izdajnik etc
Probaj sa srećom...
Bilo bi to sve lepo da lepljenje etiketa nije započeto još pre više od decenije, kad su prekaljeni radikali počeli da truju narod preko medija o mržnji, ovaj mrzi Srbiju, onaj mrzi Srbiju, čovek bi pomislio da postoje ljudi koji celog života ovde žive i po ceo dan provode samo besno ponavljajući "uh kako mrzim Srbiju", a vi to uredno počeli sve više da papagajišete. Još tad sam upozoravao da se ljudi ne zaluđuju i ne dozvoljavaju da drugi upravljaju njima, ali ne vredi, sve što sam dobijao kao odgovor bile su prozivke da mrzim Srbiju. Kažem da je Nikolić lažov - mrzim Srbiju, kažem da je Andrej Vučić zaslužio batine - mrzim Srbiju, kažem bilo šta smisleno - mrzim Srbiju.
Deceniju kasnije imamo situaciju 100 puta goru - svako ko je opoziciono nastrojen mrzi Srbiju, terorista, ustaša, naci, itd. S takvim debilima maloumnim da se neko miri i civilizovano razgovara? Kako? S bolidom koji nema sposobnost autonomne misli i koji na bilo kakav argumentovani komentar, kao mnogi na ovom forumu, odgovara sa "Hehe šta kaže Điki, šta kaže Marinika, piculići, Kurti, Dinko, Mila Pajić, hehe". Kakav dijalog i pristojan razgovor je moguć s takvim botovima u pravom smislu reči? I pre nego što pokušaš da me prozoveš licemerom jer koristim uvredljive epitete da ih opišem - da, koristim ih jer ih zaslužuju i jer mi godinama unazad na pristojnost i civilizovanost bez tih epiteta nisu nikako drugačije odgovarali nego uvredljivim epitetima i psovkama.
Zamisli koliko vnogo moraš da budeš da pripadnike naroda, čije su pretke i sunarodnike ustaše i nacisti surovo istrebljivali, nazivaš ustašama i nacistima, i to uz šeretsko kezečenje i debilni sarkazam. Nisu mi takve sposobne uopšte jasne, ja bih takve šamarao dok ne napune gaće, a zaslužuju puno gore kazne od šamaranja. A kako sam prethodno objasnio, to dolazi iz medija i godinama traje kao programiranje.
I onda imate obraza da kritikujete ljude jer takvo ponašanje trpe godinama i normalno počeli da uzvraćaju istom merom.
https://www.facebook.com/share/r/16rpF8gv9g/