Srbijo - jadna li ti majka

1000010071.jpg

autorska tema

dojucerasnji portparol mupa, svalerka nese sline, bjelivuka ... pravno osdujena na kratko jel ...
danas sa obezbedjenjem ...

Pogledajte prilog 1749255

slika govori hiljadu reci.
Odlicna je, a verovatno nije ni kriva kao sto joj se pripisuje.

Jedino mi nije jasan ovaj "stajling" Melanije, ali hajde, mlasod' - ludos'.

w
доводе их у ред 🤬
pa nazalost u svakoj zemlji se zna do gdje au granice dopustenog. I te granice slobode su vece ili manje, nedje rastegljive jer je sloboda misljenja veca, vise fiksne kad je drustvo BAs ono kohezivno pa ne dopusta slobodu izrazaja da narusi normalnost…. Jednostavno ne trebq zatvarati oci pred cinjenicom da je i najbolja drzava ipak aparat kontrolisanog nasilja

Ova je dojavljivala koga treba da samelju a sada pljuje studente po Tviteru. Napredna Srbija i dalje daje samo najbolje kadrove :mrgreen:

Прочитај шта значи психолошки толико се уселити, пред полицијом, тужилаштвом, судством, председником, медијима, народом!!!!!!

Odlicna je, a verovatno nije ni kriva kao sto joj se pripisuje.

Jedino mi nije jasan ovaj "stajling" Melanije, ali hajde, mlasod' - ludos'.
Ali ja nikada neću shvatiti ovoliku potrebu opravdavanja dokazanog kriminalca :( da je bilo ko, ali bilo ko od blokadera, uradio hiljaditi deo ovog kriminalnog dela, koji je dotična uradila, jurili bi ih sa vilama i motikama, neverovatno..:(

Haha Melanija ali za bugarsko tržište, ono kao Nutela za bugarsko tržište koja je ono upakovna kao Nutela ali samo umesto čokolade i lešnika sadrži topljene stare traktorske gume. :da

Inače vi ste svi primitivni da razumjete Diksi, mislim to je samo sprdnja i običan performans, ko Beli Preletačević, inače ja sam slične zajebancije pravio još u srednjoj školi pa sam onda malo kasnije malo počeo da igram i u jednom amaterskom pozorištu. :da

Slučajno jedan lik koga znam mi je rekao da ju je viđao par puta tamo na Voždovcu i ono viđao ju je kako nosi kese iz supermarketa, onako normalno i relativno skromno obučena, ne deluje uopšte nešto upadljivo, naravno nema nikakvu pratnju ili obezbeđenje nit sad deluje kao neka bitna osoba ili neko ko živi nešto posebno na nekoj visokoj nozi.

Tako da kapiram i ja da je više htela da napravi neku foru i neku zajebanciju. :d

Haha Melanija ali za bugarsko tržište, ono kao Nutela za bugarsko tržište koja je ono upakovna kao Nutela ali samo umesto čokolade i lešnika sadrži topljene stare traktorske gume. :da

Inače vi ste svi primitivni da razumjete Diksi, mislim to je samo sprdnja i običan performans, ko Beli Preletačević, inače ja sam slične zajebancije pravio još u srednjoj školi pa sam onda malo kasnije malo počeo da igram i u jednom amaterskom pozorištu. :da

Slučajno jedan lik koga znam mi je rekao da ju je viđao par puta tamo na Voždovcu i ono viđao ju je kako nosi kese iz supermarketa, onako normalno i relativno skromno obučena, ne deluje uopšte nešto upadljivo, naravno nema nikakvu pratnju ili obezbeđenje nit sad deluje kao neka bitna osoba ili neko ko živi nešto posebno na nekoj visokoj nozi.

Tako da kapiram i ja da je više htela da napravi neku foru i neku zajebanciju. :d

Били смијо рећи то у лице овим батинашима? :D
Лопову не можеш рећи да је лопов.
Никада то неће признати.
Види како живе људи у затвору. Има не мали број који каже како су добри али су неправедно осуђени.
Мангупи их навукли ;)

Лопову не можеш рећи да је лопов.
Никада то неће признати.
Види како живе људи у затвору. Има не мали број који каже како су добри али су неправедно осуђени.
Мангупи их навукли ;)
сјећам се један амерички филм
дође овај у затвор и жали се "ја сам невин, како да им докажем" а овај други затвореник му каже "сви су ође невини, ниђе на свијету немаш толико поштени људи"
и каже му, ето ја сам једини ође крив "убио сам и зато сам у затвору"

Back