Бруталност околине према инцелима

Živimo u svetu gde se propagira jednakost, multikulturalnost, opšteprihvaćenost svega i kad se devojka j*be sa njih sto u danu, to je kul, kraljica, i kad imaš 200 kila i kažes da si zdrav i lep, kul, i kad se drogiraš i piješ i imaš harem i varaš, ma sve je kul, ali ako si muško i nisi j*bao do 18, ti si bolesnik, psihopata, sociopata, najniži šljam ovog društva.

Au brate, koga briga da li se tamo neki neki momak seksao pre 18 ili posle 18, niko ne daje pet para, o čemu ti pričaš, čiste fantazije, besmislice.

Poslednja izmena:
Usiđelica je spinster
Видиш

ти покрећеш добре приче. Femcel vs. уćиђелица.

Ја мислим да свака права femcel-ка изгара да буде са неким човеком, али да не може, док уćиђелица може да буде индиферентна, типа да је не занима брак, мушкарац, породица и заједнички живот.

Видиш

ти покрећеш добре приче. Femcel vs. уćиђелица.

Ја мислим да свака права femcel-ка изгара да буде са неким човеком, али да не може, док уćиђелица може да буде индиферентна, типа да је не занима брак, мушкарац, породица и заједнички живот.
Moguće, ne poznajem femcelke. Moja tetka je usiđelica i mislim da si u pravu. Do 30 i neke je razmišljala da se uda, bila i verena jednom, posle mislim da je digla ruke

Živimo u svetu gde se propagira jednakost, multikulturalnost, opšteprihvaćenost svega i kad se devojka j*be sa njih sto u danu, to je kul, kraljica, i kad imaš 200 kila i kažes da si zdrav i lep, kul, i kad se drogiraš i piješ i imaš harem i varaš, ma sve je kul, ali ako si muško i nisi j*bao do 18, ti si bolesnik, psihopata, sociopata, najniži šljam ovog društva.
Confused Thinking GIF

Moguće, ne poznajem femcelke. Moja tetka je usiđelica i mislim da si u pravu. Do 30 i neke je razmišljala da se uda, bila i verena jednom, posle mislim da je digla ruke
По аналогији закључујем да је то тако. Incel je лик који гори да буде са женама, а не може. Лично сам упознао такве људе и они у себи носе тежак гнев, лоше зраче и заједљиви су. Са друге стране, типови које боли све од реда за жене не горе и не мрзе. Само гледају да их нико не дира и не смара због тога.

Што се самог малтретирања инцела тиче, њих газе други јер виде да инцели мрзе све око себе и да би радо видели друге људе у мукама. Када кренете да причате са њима, видите да желе неко зло, освету и насиље. Ја не кажем да не треба избатинати неког ко вам је учинио зло, али ови људи мрзе сваког ко може да буде са женом и ко је прихваћен.

Svi nabrojani su krivi jer je neko incel. Ja bi dodao i Vatikan, Malteški red vitezova, i ljude reptile na spisak zato što neki Pera, Žika ili Mika pate od nedostatka ljubavi i seksa.

Sama tema nije o tome da je neko kriv nego o osuđivanju incela od strane društva, a moj upis govori o tome ko sve nije osuđivan, ali zato neko ko ne j*ebe jeste.

Eto ako treba još detaljnije objašnjenje vrsnom sociologu poput tebe, slobodno kaži. Znam da je razumevanje pročitanog teksta ipak previsok nivo pismenosti.

Sama tema nije o tome da je neko kriv nego o osuđivanju incela od strane društva, a moj upis govori o tome ko sve nije osuđivan, ali zato neko ko ne j*ebe jeste.

Eto ako treba još detaljnije objašnjenje vrsnom sociologu poput tebe, slobodno kaži. Znam da je razumevanje pročitanog teksta ipak previsok nivo pismenosti.
Druže svaka mala grupa sa devijantnim ponašanjem nije preterano poželjna u većinskom društvu. Većinsko društvo toleriše svaku grupaciju samo do odredjene mere. Na primer LGBTKDISVWNFO zajednica je tolerisana dosta ali sad više nije jer su kao manjina dosadili većini i jer su pokušali svoju trans ideologiju da šire kroz obrazovanje tudjoj deci i jer su pitanje svoje seksualnosti počeli da trpaju u sva pitanja koja sa time nemaju veze. Slično se poslednjih decenija ponaša svaka manjina i na kraju je rezultat uvek isti i dosade većini eto ja tebi malo da objasnim. Pogotovo nisu poželjne grupe koje od svojih ličnih izbora i načina života prave ideologiju i to promovišu kao jedini ispravni stav. I zašto bi onda neko prihvatao misljenje incela koji za svoj nedobrovoljni celibat krive sve žive? Inceli se tolerišu kao i svi ostali.

LGBTKDISVWNFO zajednica je tolerisana dosta
Та заједница се наметнула кроз мито и корупцију. Имају огроман утицај захваљујући капиталу који поседују и сада то представљају као толеранцију, а заправо је гурање преко пара и моћи коју су стекли у међувремену.

Најгоре је то што су ушли у друштво и сада су заштићени законима.

Та заједница се наметнула кроз мито и корупцију. Имају огроман утицај захваљујући капиталу који поседују и сада то представљају као толеранцију, а заправо је гурање преко пара и моћи коју су стекли у међувремену.

Најгоре је то што су ушли у друштво и сада су заштићени законима.
Evo Tramp ih sad baš toleriše. 🤣 Ta zajednica je sjebala samu sebe jer se slabo razmnožava. Za 50 godina niko se neće sećati da je neka glumica iz holivuda proglasila svoju decu za tranvestite. Bukvalno kao što nikoga nešto danas ne potresaju orgije rimljana.

Evo Tramp ih sad baš toleriše. 🤣 Ta zajednica je sjebala samu sebe jer se slabo razmnožava. Za 50 godina niko se neće sećati da je neka glumica iz holivuda proglasila svoju decu za tranvestite. Bukvalno kao što nikoga nešto danas ne potresaju orgije rimljana.
Они не настају размножавањем већ на други начин.

Где постоји тај твој свет?

Буквално ништа од наведног нисам чуо, видео или било шта слично наведеном.

Мсм...ок, било скоро на друштвеним режама нека глумица која је била са 100 њих, али то је због рекламе и инфлуенсинга она једна то урадила. Можда постоји и друга а да ја то не знам. А све остало што си навео, буквално нигде ни видео ни чуо ни то ни ишта слично.

Мсм...ок, било скоро на друштвеним режама нека глумица која је била са 100 њих, али то је због рекламе и инфлуенсинга она једна то урадила. Можда постоји и друга а да ја то не знам. А све остало што си навео, буквално нигде ни видео ни чуо ни то ни ишта слично.
Navede jednu jedinku medju 10 miliona i onda to proglasi za neko pravilo i većinu. Niti je to pravilo, niti većina niti neki masovni trend.

Blago tebi, srećan si čovek, ako nisi odrastao u društvu u kome su izopšteni oni koji ne piju alkohol, u kome nisu kul oni koji probaju drogu zbog avanture, u kome se ne kaže nije muško bez sto kila i bolje da ljulja nego da žulja, ne priča se o tome kako si j*bavao nekoga jer ti je žena užasna i frigidna kod kuće, ali normalno da ste se uhvatili za primer dodat radi karikiranja. Svaki put kada je pomenuta tema nevinosti još od srednje škole ti ljudi su nazivani bolesnicima, nesposobnima, šugavima. A nažalost zbog zaposlenja sam imao priliku da čujem decu koja jedna drugom govore incelu kao uvredu.

To što se nešto ne dešava u tvom okruženju ili ga ti ne vidiš, ne znači da ne postoji.

Back