Brus Li je bio ljudski fenomen

Kinezi ga nisu voleli jer je otkrio kineske vestine zapadu, tako mi rekose oni.

A nasi zasto pljuju. Pa ziveci ceo zivot u mnogim zemljama i razlicitim kulturama shvatio sam da balkanci imaju jednu jaku crtu omalozavanja svih ljudi koji imaju neko znanje, vestine ili kvalitete (cak i kad nemaju nista svoje, pogotovo kad nemaju svojih). U drugim zemljama mi se desilo da ljudi pametniji i vestiji od mene mi kazu bravo, nauci me tome. Suprotno kod nas, kod nas ni BL nije dovoljno dobar.

To je ovaj video.
Aha, nije kortikosteroid, nego kortizon . U stvari, on i ima neke kortikosteroide izgleda. Brale, ja sam popio dve tablete tog nekog kortikosteroida, u narednih par dana me zadesilo što me nije zadesilo sveukupno za 10-15 godina. Temperatura i to nenormalno visoka, kada sam bio na 38,6 meni bilo super; otok na zubu... Sad , vidiš taj kortizon je za bolove, koji je ovaj što sam ja popio nemam pojma ali mi dali zbog alergije

Aha, nije kortikosteroid, nego kortizon . U stvari, on i ima neke kortikosteroide izgleda. Brale, ja sam popio dve tablete tog nekog kortikosteroida, u narednih par dana me zadesilo što me nije zadesilo sveukupno za 10-15 godina. Temperatura i to nenormalno visoka, kada sam bio na 38,6 meni bilo super; otok na zubu... Sad , vidiš taj kortizon je za bolove, koji je ovaj što sam ja popio nemam pojma ali mi dali zbog alergije
Kortizon, ili precnije kortikosteroidi, su steroidni hormoni koje proizvodi naše telo, ali i oni koji se proizvode sintetski za lekove. Oni imaju snažno antizapaljensko i antialergijsko delovanje, a koriste se u lečenju raznih bolesti, uključujući alergije, astmu, kožne bolesti, autoimune bolesti i upale.
To je to....

Kortizon, ili precnije kortikosteroidi, su steroidni hormoni koje proizvodi naše telo, ali i oni koji se proizvode sintetski za lekove. Oni imaju snažno antizapaljensko i antialergijsko delovanje, a koriste se u lečenju raznih bolesti, uključujući alergije, astmu, kožne bolesti, autoimune bolesti i upale.
To je to....
Kako sam ja razumeo, meni su dali zbog alergije, jer mi organizam gura suviše tog nekog 'protiv otrova, i telo kreće da truje samo sebe. Taj, kortikosteroid obara imuni sistem kako bi sprečio tu preveliku dozu 'protiv otrova', e sad, štos je u tome što on obara i sve ostale protiv mehanizme tela.

@DarkMoon
Koliko sam shvatio ovog lika iz klipa koji si postavio, Brus Li je imao nekakvu traumu od udaraca koja se odrazila na nekoj veni, ili kako bi već pravilan izraz bio, u mozgu. Na toj veni se napravila izbočina koja je otanjila taj krvni sud, donosno zid(opnu) i on je jednostavno pukao na nezgodnom mestu. Pa nije ono u fazonu, 'oduzela mi se leva strana ' nego mu stalo srce.

Brus Li je imao na stotine uličnih borbi, ono kao klinac maltene ništa nije ni radio drugo osim šibao se na ulici, inače mislim da je i osvajao neke turnire i neka nama ne baš tako bitna i prestižna takmičenja, ali u svakom slučaju Brus Li je trenirao kao pravi profesionalac i sparingovao stalno je sa pravim profesionalnim borcima iz raznih boriličakih sportova i koji su se bavili raznim disciplinama.
Realno te njegove treninge i ono što je on radio teško da bi ijedan profesionalni borac danas mogao da isprati i bio je pravi sportista 100% (iako možda nema neki profi skor niti se borio u nekim prestižnim organizacijama jer prosto tad nije ih još ni bilo, tad nije bilo ni UFC-a , ni PRIDE-a, ni PFL-a, ni Bellator-a niti je MMA još postojao kao sport), takođe treba imati i u vidu da u to vreme kada se on bavio svim tim borilačkim veštinama tad to još nije bilo mejnstrim nit je iko razmišljao da pravi karijeru u tome (osim ako nije bio bokser ili eventualno olimpijski rvač) i on je praktično bio pionir i začetnik toga i tek zahvaljujući Brus Liju mnogi klinci su poželeli da se bave borilačkim veštinama (umesto nekim tradicionalnim sportovima sa loptom), isto kao što su i recimo zahvaljujući Švarcenegeru mnogi želeli da se bave bodibildingom i da izgledaju kao on.
brutjelu da opalim shakom ja mislim da bi ga ubjo dvared :D

• Ublažavanje bola i upale:
    Kortikosteroidi se mogu ubrizgati i u zglobove i meka tkiva da bi se smanjila upala i bol.
Uzgred, izgleda da je godinama pio te pejnkilere, i verovatno se navukao. Po slikama deluje da je poprilično dehidriran, a verovatno je to uticalo i na mozak. Zato oni MMA borci koji skidaju nenormalne kilaže za par dana, malo-malo, pa padnu u nesvest na merenju.
Lik je imao 125 pounds, 56,5 kila!!!

Uzgred, izgleda da je godinama pio te pejnkilere, i verovatno se navukao. Po slikama deluje da je poprilično dehidriran, a verovatno je to uticalo i na mozak. Zato oni MMA borci koji skidaju nenormalne kilaže za par dana, malo-malo, pa padnu u nesvest na merenju.
od toga mu kosa i espadrile bili 8 kila

Otprilike tako ali zvanican izvestaj kaze da popio lek protiv glavobolje i da je to izazvalo mozdani udar, gluposti....ocigledno da je imao zdravstvenih problema kao sto i kaze njegov karton i ovaj patolog.

Otprilike tako ali zvanican izvestaj kaze da popio lek protiv glavobolje i da je to izazvalo mozdani udar, gluposti....ocigledno da je imao zdravstvenih problema kao sto i kaze njegov karton i ovaj patolog.
Da, on se par godina kljukao tim lekovima protiv bolova, mada, moguće da je u jednom trenutku postao alergičan na te lekove. Prvi put kad ti organizam odreaguje više na nešto nego što treba to je alergija.
Gledao sam dokumentarac o ženi koju je osica ujedala 10 puta u životu, i tipa 11 put organizam je odreagovao suviše jako i od tada ide s injekcijom u džepu. Inače, 5 minuta posle ujeda i 'pa-pa'.

Back