Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve najbolje u Novoj godini.
al ne bi mogo da volontiram u firmi koja ima profit od ** miliona dinara
chisto iz principa 8)......

E nešto mi muka od većine ovih novih moderatora...dojučerašnji najveći spameri sad nalaze spama i gde ga nema....Jbt, sad su neka vlas'.....![]()
kakav shef?
ako birate moderatora
hvala na poverenju, drugari
mogo bi ja da budem legalista veci nego shto voja svinja selska pricha da je
al ne bi mogo da volontiram u firmi koja ima profit od 18 miliona dinara
chisto iz principa 8)
tako da... ako su izbori
mislim da je pirke najadekvatniji
a Bi najposhtenija i najtolerantnija na Istoriji
mada... u istom rangu su i ljupche, Godes, Shakal, anchi...... 8-) (samo shto ono dvoje duze znam)
ko god da bude, pozdravljam 8-)
Da bar nije za dž...Hm, kad smo kod modova... vidim, pobuna... ybt. pa traže im svašta... ime, prezime, tačna lokacija tj. adresa... Zamislite... postaneš mod. i ako si popularan... uvati se red pred gaybom... neko sa papirom u ruci a neko sa bejzbolkom...A sve za dž...
![]()

Da bar nije za dz...
Dadoh im ime i prezime, ali sam im rekla i to da ne vidim sta im ime samo po sebi znaci, ako nemaju i drugih podataka o toj osobi...
Sto se tice moderatora na Istoriji, odavno bih predlozila neke ljude kada ne bi postojao taj strah od pristrasnosti, pogotovo u kriznim situacijama...
Kad je kriza, nije uopste lako biti moderator, pogotovo tamo gdje, kao ovdje, budu dvije ili vise grupe suprotstavljenih stavova... Onda kako god da postupis, jedni te optuze da si se svrstao na stranu onih drugih... Ili te i jedni i drugi optuzuju da radis za protivnicku stranu...
I sve to za dz...
Tja...
Па ако то зависи од ње онда може.
и ако може да јој ти будеш заменик.