Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e6d5e932b22fa7a76dd414baedc14674.gif

Laku noć, drugari... lepi i mirni snovi...

kakav shef?
ako birate moderatora
hvala na poverenju, drugari
mogo bi ja da budem legalista veci nego shto voja svinja selska pricha da je
al ne bi mogo da volontiram u firmi koja ima profit od 18 miliona dinara
chisto iz principa 8)

tako da... ako su izbori
mislim da je pirke najadekvatniji
a Bi najposhtenija i najtolerantnija na Istoriji

mada... u istom rangu su i ljupche, Godes, Shakal, anchi...... 8-) (samo shto ono dvoje duze znam ;) )
ko god da bude, pozdravljam 8-)

kakav shef?
ako birate moderatora
hvala na poverenju, drugari
mogo bi ja da budem legalista veci nego shto voja svinja selska pricha da je
al ne bi mogo da volontiram u firmi koja ima profit od 18 miliona dinara
chisto iz principa 8)

tako da... ako su izbori
mislim da je pirke najadekvatniji
a Bi najposhtenija i najtolerantnija na Istoriji

mada... u istom rangu su i ljupche, Godes, Shakal, anchi...... 8-) (samo shto ono dvoje duze znam ;) )
ko god da bude, pozdravljam 8-)

Па ја бих за твоје предлоге гласао па и за тебе ако би се могао суздржавати од простих израза, јер то нису национална обиљежја, ма колико била у употреби ради поткрепљивања реченог. Ипак си дао добру оцену.

Dobar dan...

Kako sam ja shvatio, Gazdarica je pitala samo za mišljenje... nije inicirala nikakvu izbornu kampanju, a još manje neko glasanje...

Prema tome, bez obzira na nacionalna obilježja ("prosti izrazi" su diskutabilni i stvar su individualnih shvatanja onih na koje se odnose), ostavimo se ćorava posla... pogotovo ovde na Istoriji, gde bi došlo do neprimerene pristrasnosti u pojedinim slučajevima, kao i do nerealne procene oštrijih stavova onih koji bi se "sa strane" uključivali u rasprave...

Mislim da je najbolje da ostane ovako kako jeste... a neke prevelike aktivnosti na podforumu i nema, pa time ni potrebe za novim moderatorima... Evo, danima, aktivne su samo tve-tri teme...

Hm, kad smo kod modova... vidim, pobuna... ybt. pa traže im svašta... ime, prezime, tačna lokacija tj. adresa... Zamislite... postaneš mod. i ako si popularan... uvati se red pred gaybom... neko sa papirom u ruci a neko sa bejzbolkom...:lol: A sve za dž...:lol:

Da bar nije za dz... :lol:

Dadoh im ime i prezime, ali sam im rekla i to da ne vidim sta im ime samo po sebi znaci, ako nemaju i drugih podataka o toj osobi... :roll:

Sto se tice moderatora na Istoriji, odavno bih predlozila neke ljude kada ne bi postojao taj strah od pristrasnosti, pogotovo u kriznim situacijama...
Kad je kriza, nije uopste lako biti moderator, pogotovo tamo gdje, kao ovdje, budu dvije ili vise grupe suprotstavljenih stavova... Onda kako god da postupis, jedni te optuze da si se svrstao na stranu onih drugih... Ili te i jedni i drugi optuzuju da radis za protivnicku stranu...
I sve to za dz...
Tja...

Hm, moje mišljenje... svako od nas ovde prisutnih... je u stanju da bude neutralan... a iskreno, ovde i nema nekih problema... dok se Rufi ne pojavi... a tada je lako... šala naravno... E sad, postoji druga bojazan... da mali od palube ne zayebe svoje obaveze na brodu... šta ondak da radimo... cccccc...:lol:

Da bar nije za dz... :lol:

Dadoh im ime i prezime, ali sam im rekla i to da ne vidim sta im ime samo po sebi znaci, ako nemaju i drugih podataka o toj osobi... :roll:

Sto se tice moderatora na Istoriji, odavno bih predlozila neke ljude kada ne bi postojao taj strah od pristrasnosti, pogotovo u kriznim situacijama...
Kad je kriza, nije uopste lako biti moderator, pogotovo tamo gdje, kao ovdje, budu dvije ili vise grupe suprotstavljenih stavova... Onda kako god da postupis, jedni te optuze da si se svrstao na stranu onih drugih... Ili te i jedni i drugi optuzuju da radis za protivnicku stranu...
I sve to za dz...
Tja...

Ma, znaš šta....Šta će nam uopšte drugi mod? Forum je baš nešto slabo aktivan kao što reče Ljupče. Do sada je bilo sve OK, nismo imali većih problema (Rufima izuzimam). Zašto ne bi bilo kao i do sada? Mislim da će se svi složiti da je odnos na relaciji mod-korisnici, ovde kod nas na pdf-u bio korektan i da treba tako da se nastavi.... Ukoliko si duže odsutna, javimo ti šta ne valja kad se vratiš, kao i do sada..i gotovo...stvar rešena...

Druga stvar, iskusio sam na svojoj koži da kad ima dva "kralja" nikako ne valja....Jedan ti briše pola posta, drugi ostatak, jednog pitaš za objašnjenje, ovaj drugi ga obriše, pa prvi ne zna šta si mu zamerio, da bi te na kraju ebem li ga više koji bez razloga banovao...

DakleM, slažete li se da Gazdarica ostane jedini mod?

Па ако то зависи од ње онда може.

Ma naravno, ako se ona slaže da i dalje zadrži tu funkciju, ako joj to ne predstavlja problem i ako ovi "iz vrha" ne zahtevaju po najmanje 2 moda na podforumu...

и ако може да јој ти будеш заменик.

Otkud to sad....Zar nisi rekao da sam kategoričan i da to ne ide zajedno...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back