Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može, Vule. Pusti ti Pirketa. On je Piroćanac, ne igra loto...
Sistem od 11 brojeva ima 330 kombinacija po 40,00 din za kombinaciji, pa mu to dodje
oko 170 evra...:wink:

Može, Vule. Pusti ti Pirketa. On je Piroćanac, ne igra loto...
Sistem od 11 brojeva ima 330 kombinacija po 40,00 din za kombinaciji, pa mu to dodje
oko 170 evra...:wink:
Значи да је ваш лото од 36 бројева, то не мења ствар. Рачуница се не слаже са комбинацијама, да ли је у тих 330 комбинација пермутација комплетна? Има и једна друга ствар коју треба узети у обзир, то је публицистичка пропаганда, они ће вероватно видети ово и поступити онако како им одговара. То би требало предвидети, шта им одговара? Лото је намештаљка као и све игре на срећу, али има ситуација кад се не може избећи да неко погоди, јер су све комбинације одигране. Онда они одаберу оне које су најмање игране и у њих убаце и своје. Мене чуди да нисте верници а да верујете у срећу. Срећа постоји али не у играма на срећу, тамо је све унапред одређено, срећа је у томе да упаднете у оне који су предвиђени и да вам то не могу ускратити. Доказ за то је једноставан; пре се играло тако да је завршна продаја тикета и других ствари била завршена један дан пре извлачења бројева, па се прешло на неколико сати и сада се продају те исте ствари све до неколико минута пре извлачења. Јер ординатор може све да сажвака за неколико секунди. Наравно да се некад допушта више добитника ради охрабљивања других, али чињеница је да се све контролише и дели према плану. Мислим да сам вам сада све рекао, као Исус на Тајној вечери, а ви поступите по вашем нахођењу.

Jok, bre...39 brojeva....8-)Значи да је ваш лото од 36 бројева, то не мења ствар. Рачуница се не слаже са комбинацијама, да ли је у тих 330 комбинација пермутација комплетна?......
Piroćanac, Nepiroćanac.....170 evra...što je mnogo, mnogo je.....![]()
Hm, nešto me net zayebava... Ako me nema... Sretna Vam Godina Nova!!! Pozz.
![]()
Pa da imamo svega kao što je ova pogača...
Ne žalim se na udare... već na promene vremena...Ti si konkretan čovek......Sarme, pogače...i one ribe....::wink:
Pa, se posle žališ na neke udare.......
Sve najbolje, puno zdravlja....Sve ostalo će samo doći...:wink:

Штаћете радити за нашу нову годину, кад за ову народну све истрошиште, Да ли је још увек Деда Мраз у промету и онда би могао и ја вама свима да честитам Деду Мраза, или то значи Нову Годину 2008, да би вам се испуниле све жеље, осим оне што мени Врана жели.
Jutro...
Nego kako drugačije.....
Prva kafa u 2008. na brodu....