Brod II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan...

Kako sam ja shvatio, Gazdarica je pitala samo za mišljenje... nije inicirala nikakvu izbornu kampanju, a još manje neko glasanje...

Prema tome, bez obzira na nacionalna obilježja ("prosti izrazi" su diskutabilni i stvar su individualnih shvatanja onih na koje se odnose), ostavimo se ćorava posla... pogotovo ovde na Istoriji, gde bi došlo do neprimerene pristrasnosti u pojedinim slučajevima, kao i do nerealne procene oštrijih stavova onih koji bi se "sa strane" uključivali u rasprave...

Mislim da je najbolje da ostane ovako kako jeste... a neke prevelike aktivnosti na podforumu i nema, pa time ni potrebe za novim moderatorima... Evo, danima, aktivne su samo tve-tri teme...

ja nisam bio par dana
nemam pojma o chmu se radi

lepo sam pitao

po mom mishljenju
Gazda je extra mod! 8-)

Da bar nije za dz... :lol:

Dadoh im ime i prezime, ali sam im rekla i to da ne vidim sta im ime samo po sebi znaci, ako nemaju i drugih podataka o toj osobi... :roll:

Sto se tice moderatora na Istoriji, odavno bih predlozila neke ljude kada ne bi postojao taj strah od pristrasnosti, pogotovo u kriznim situacijama...
Kad je kriza, nije uopste lako biti moderator, pogotovo tamo gdje, kao ovdje, budu dvije ili vise grupe suprotstavljenih stavova... Onda kako god da postupis, jedni te optuze da si se svrstao na stranu onih drugih... Ili te i jedni i drugi optuzuju da radis za protivnicku stranu...
I sve to za dz...
Tja...

vidish... kad bi bilo placeno
profesionalizam bi morao da iskljuchi emocije
ili ne bi bilo placanja
i svi bi bili srecni

iskreno,
bez namere da vredjam...

nemam lepe rechi za one koji se akoaju po desetak sati dnevno
i chiste forum
da bi neko inkasiro... :twisted:

Па ја бих за твоје предлоге гласао па и за тебе ако би се могао суздржавати од простих израза, јер то нису национална обиљежја, ма колико била у употреби ради поткрепљивања реченог. Ипак си дао добру оцену.

odakle ti znash koja su nacionalna obelezja nas Shoshona iz severozapadno Westafalla???

p.s. nemoj da me vredhash ovim: "па и за тебе"
to znachi samo jedno... :( nisam se ponashao kako je treblo!
bio sam preblag! :twisted::twisted::twisted:

@ristob

Pa i ovo je misionarenje... šta bi drugo bilo...

... Boga radi... kako tumačiš to što je sveti Nikolaj žički bio strastven pušač? I pored toga, kanonizovan je...

Onda, Rile, pusti nas, obične smrtnike da se nosimo sa tim "grešnim" porokom... ne tražimo da nas upisuju u kalendar...

:D i onda sam ja grdan kad mi pukne... i kazem mu to shto mu kazem :D

Ma naravno, ako se ona slaže da i dalje zadrži tu funkciju, ako joj to ne predstavlja problem i ako ovi "iz vrha" ne zahtevaju po najmanje 2 moda na podforumu...Otkud to sad....Zar nisi rekao da sam kategoričan i da to ne ide zajedno...:roll:

Па рекао си да нећеш бити, и да се можеш контролисати.

odakle ti znash koja su nacionalna obelezja nas Shoshona iz severozapadno Westafalla???

p.s. nemoj da me vredhash ovim: "па и за тебе"
to znachi samo jedno... :( nisam se ponashao kako je treblo!
bio sam preblag! :twisted::twisted::twisted:

Не него узимљеш улогу судије а псујеш као кочијаш, а кажеш да се мораш спустити на мој ниво, а кад си приметио да ја псујем?

За вас који играте ЛОТО има једна гршка у реклами за лото; Пише да за следеће извлачење има 1300000 евра али ће извлачење бити 1.1.2007 како је то могуће? У свим тим бројевима сакривена је добитна комбинација, на вама да је саставите.

Не него узимљеш улогу судије а псујеш као кочијаш, а кажеш да се мораш спустити на мој ниво, а кад си приметио да ја псујем?

ebi ga...
to je najblize priblizavanje tvojoj pokvarenosti i ludosti... :(

to ne umem da simuliram

u zamenu, bicu prost 8)

Ево још један предлог, касно сам приметио грешку у куцању и место грешка написао гршка, а админ ми није дао да исправим, јер сам закаснио. Ви који не верујете, за вас се може рећи да сте празноверни, те због тога ово се односи на вас.

Umesto "*" treba, valjda "o", je l tako...

... i oni iz Udbe su imali noseve, nisu hteli da se približavaju svačemu.

ne bi UDBA bila 3 na svetu
da joj promacinjali ovakvi ;)

obradjen je on dovoljno
a vremena sa promenila... 8-)
sad je slika i prilika onog shto oce ovi shto vladaju srbijom da naprave
iliti prototip Vojoveljinca 8-)

За вас који играте ЛОТО има једна гршка у реклами за лото; Пише да за следеће извлачење има 1300000 евра али ће извлачење бити 1.1.2007 како је то могуће? У свим тим бројевима сакривена је добитна комбинација, на вама да је саставите.

brate
ovde ima ristine shizofrenije....

:roll:

Ne razumem...:? Kakva greška?

A da, vidim 2007. umesto 2008....Pa dobro dešva se...

Баш зато, ево једне комбинације 1,2,3,7,12,13,20,27,30 е сад има и других могућности, али нема много, тако да се могу све платити. Можда би требало додати и 8,28, а можда би требало неке бројеве и сабирати, или ће се поновити комбинација од првог 2007 ?. То није шизофренија него сујеверје. Да ли се може уплатити комбинација од 11 бројева и колико кошта?

Баш зато, ево једне комбинације 1,2,3,7,12,13,20,27,30 е сад има и других могућности, али нема много, тако да се могу све платити. Можда би требало додати и 8,28, а можда би требало неке бројеве и сабирати, или ће се поновити комбинација од првог 2007 ?. То није шизофренија него сујеверје. Да ли се може уплатити комбинација од 11 бројева и колико кошта?

hehehe....a ti to tražiš brojeve u datumu i vremenu izvlačenja brojeva....Mogu ti tako naći svih 36 brojeva da odgovaraju na neki način datumu...:D

....Ne može Vule...7 najviše u jednoj kombinaciji...a ti kombinuj tih tvojih 11 u više njih...:D

Može, Vule. Pusti ti Pirketa. On je Piroćanac, ne igra loto...:lol:
Sistem od 11 brojeva ima 330 kombinacija po 40,00 din za kombinaciji, pa mu to dodje
oko 170 evra...:wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back