Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135

Zanima me koliko vas je polagalo za kola i kakvi su utsci ?

Gledam dobar deo mog odeljenja je polagao mada je i dobar deo njih polagao tek iz osecanja nadmoci nad nama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja iz treceg, huh. Izmedju prvog i treceg polaganja mi je bio jedan od najvecih skenj perioda u zhivotu. :>
brate, Yugo je keeeva !!!moj deda ima juga, doduse onog ''novog'', al' to je isti qurac...obozavam da ga vozim...rekao sam, prvu vecu kintu koju skupim, kupujem juga...batjo, kad zakrci menjac, e tooo je to, pa kad das gas, a ono se cuje ko tri'es sedma sandzacka, pa to mora jeza da te podidje...a jok ovi stranci, nit' cujes, nit' osecas...
![]()
Ja sve kao hocu da polazem tj da naucim da vozim a toliko se osecam nesposobnim za voznju automobila da je to neverovatno![]()
Pa lako je voziti kola, tesko je nauciti sva pravila...obicno svi padaju na testovima...mada, ja prvi put kad sam seo za volan (skorije je to bilo) zamalo se nisam sudario sa kamionom, sva sreca pa je neko bio pored mene i uhvatio volan, inace ode mas' u propas'...
Treba me ubila...a s' obzirom da sam navikao da sedim na suvozacevom mestu, non stop sam gledao da idem tacno uz belu liniju, i zato sam uletao u jaruge...
Al' prosto je u sustini...![]()
Najjaci je neki Siptar u Makedoniji sto je prosle god pao 4x voznju i popizdi lik ode kuci po ak47 vrati se nazad i sve ih postroji hahaha
cuti ja tako dok sam ucio voznju sam uleteo odjednom u jednosmernu ulicu pogubljen i ne gledajuci saobracajni znak da se ovaj instruktor ziv usrao dok je mene boleo k*rac![]()
Otkud ti to? xD
Kakav lik...i treba bre... xD![]()
Sta ti je rekao instruktor?![]()
Ma zayebi, nekih pola metra je falilo i kamion bi nas pokupio u krivini...susret sa smrcu ybt...drhtale mi noge kad sam izasao iz kola..al' sam i provalio da je bitno samo tremu ubiti
![]()
ja necu polagati nikada. Imam neki trip od auta.
Veruj mi tako je bilo i meni al' sam prevaziso taj strah jako brzo...ja imam trip od saobracajnih nesreca pa kada vozim uvek mislim kako ce neki debil da se zakuca u mene