Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
joGooOOD:smorenost i metafore(nauci da ih prep[oznajesh,trebace ti i za skolu 8) )
haha..mozda za tvoju skolu,tvoju neku "specijalnu"....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joGooOOD:smorenost i metafore(nauci da ih prep[oznajesh,trebace ti i za skolu 8) )

*Lenja_Pita*:BRITNI JE SUPER!
NE VIDIM ŠTO BISMO JE UBIJALI KAD NJENA MUZIKA (IAKO MALO PATKASTA PO PITANJU VOKALA) BAŠ OPUŠTA!!!
![]()
![]()
ops: 
Lucky girl:joGooOOD:smorenost i metafore(nauci da ih prep[oznajesh,trebace ti i za skolu 8) )
haha..mozda za tvoju skolu,tvoju neku "specijalnu"....![]()
8) a jer se to u tvojoj spec. skoli radi? :wink:LPhoklica:auuuu
ccc...
__ _ _ _
Šta ovi ljudi imaju protiv Britni, šta pričaju na ovoj temi, kada je ovo čisto lična rasprava
Ljudi slušajte ŠTA HOĆETE! meni je Britni kul, nekom se ne sviđa - boli me baš.

Obe su mi ogavne. Samo shto Britni nije TOLIKO veshtachka, ali su mi uglavnom slichne... :?Moon Child:hmmm...sorry but
meni su njih dve bas onako iste...samo karleusa nista ne izigrava, a brit je izgravala 'dobricu'...
Tinar:Obe su mi ogavne. Samo shto Britni nije TOLIKO veshtachka, ali su mi uglavnom slichne... :?Moon Child:hmmm...sorry but
meni su njih dve bas onako iste...samo karleusa nista ne izigrava, a brit je izgravala 'dobricu'...
joGooOOD:Lucky girl:joGooOOD:smorenost i metafore(nauci da ih prep[oznajesh,trebace ti i za skolu 8) )
haha..mozda za tvoju skolu,tvoju neku "specijalnu"....![]()
jok,to se ja mislim josh u sedmom razredu osnovne skol;e radilo8) a jer se to u tvojoj spec. skoli radi? :wink:
to je i moje mišljenjeLucky girl:Dajte molim vas...Britney za razliku od Karleuse ima talenat i dobru muziku...Karleusine su sve obrade,a zavija kao da je neko kolje...Ok,moje misljenje.. :wink:

Moon Child:... ili bolje stiliste?

joGooOOD:obe su ispod granice... sto kazesh moon child kod karly znamo na cemu smo![]()
![]()
bonelady2003:znaci ima nas!! DA, znam te 'metalce', u stvari znam ih puno...nisu oni tako losi kao drugovi, ali me neki nerviraju sto pljuju po drugoj vrsti muzike!If u know what a mean... :wink:britgirl:Volim MATM!Vau,hvala bogu da ima,posto su ovde sve neki"metalci".
Za razliku od kojih?britgirl:a izvini,sta je ona tebi licno uradila da je zakopas?I ne seri,Britni se NE drogira!Jedna je stvar probati drogu pre 2 godine,a druga redovno uzimati!
Britni je bar zgodna i lepa i ima lepe pesme,za razliku od nekih!
Majesty Of The Nightsky:Definitivno ubiti.Ne smeta ona meni licno,
ali znajuci kolikom broju klinki predstavlja uzor...
uzas!!Deca ne shvataju sta je dobro,a sta lose.
Ne razumeju pojmove kic i sund,zato im treba lepo
zabraniti Britney i kompletnu domacu Pink scenu.
Meni su pokazali da je Black Metal zakon,pa ja znam sta je kic i sund.Mladi treba da budu mladi,a ne kojekakvi uniformisani debili.Neka slusaju METAL, rock,punk,pa cak i techno,house,trance,rep,hip-hop,
r'n'b i sve sto ide uz to....
I klasicna muzika bi trebalo da zauzima vazno mesto.
Znaci KILL,KILL,KILL!!![]()
![]()
Mystica_lady:bonelady2003:znaci ima nas!! DA, znam te 'metalce', u stvari znam ih puno...nisu oni tako losi kao drugovi, ali me neki nerviraju sto pljuju po drugoj vrsti muzike!If u know what a mean... :wink:britgirl:Volim MATM!Vau,hvala bogu da ima,posto su ovde sve neki"metalci".
ti metalci koje vi toliko pljujete se diskimisani od strane fensera kojima je elektronska muzika popila mozak!!Neka bilo ko ko pljuje metal,neka proba da odsvira samo jednu jedinu solazu na gitari pa neka se javi!!!
Mystica_lady:Britney je toliko jadna da nije ni za slusanje ni za ubijanje,treba je samo ismejavati malu iskompleksiranu glupacu
fuj!!