Britney Spears...slusati ili ubiti?

Lucky girl:
joGooOOD:
a da,creva su mi se okrenula od dela kada su britny's btches uzele elektricne guitarre,bubanj,a ova gadura kojoj sila zemljine teze pomaze da ljubi pod je imala bundicu jedva preko grudi.... :lol:

Dobro,drago mi je sto si nam to saopstila...Lepo,to tvoje misljenje...Sta drugo da ti kazem... :shock:

oh pa forym je za diskutovanje,zar ne lucku? :twisted: a kad ja obnovim izvore svog stava,onda je moja obaveza da tio ovde izjasnim :!: jasno?

joGooOOD:
Lucky girl:
joGooOOD:
a da,creva su mi se okrenula od dela kada su britny's btches uzele elektricne guitarre,bubanj,a ova gadura kojoj sila zemljine teze pomaze da ljubi pod je imala bundicu jedva preko grudi.... :lol:

Dobro,drago mi je sto si nam to saopstila...Lepo,to tvoje misljenje...Sta drugo da ti kazem... :shock:

oh pa forym je za diskutovanje,zar ne lucku? :twisted: a kad ja obnovim izvore svog stava,onda je moja obaveza da tio ovde izjasnim :!: jasno?

Pa jel sam ja rekla nesto sto ne valja...Kao sto rece lphoklica,jasno...Samo ti obnavljaj svoje izvore,samo pazi da ne presuse... :twisted: :)

LPhoklica:
joGooOOD:
LPhoklica:
jasno!

aha neko se prepoznao :lol:

aha,samo za tebe pametnice 8)
uostalom,znam da sam te smorila s tim ali opet radish istu foru kao za hitlera i "ubiti"( :lol: )zarijesh kandze i krecesh da se vredjash oko SVEGA,samo ne oko nashe male kreativne apdstraktne britny u jaknici prego grudi :lol: no agryments,ha?

joGooOOD:
LPhoklica:
joGooOOD:
LPhoklica:
jasno!

aha neko se prepoznao :lol:

aha,samo za tebe pametnice 8)
uostalom,znam da sam te smorila s tim ali opet radish istu foru kao za hitlera i "ubiti"( :lol: )zarijesh kandze i krecesh da se vredjash oko SVEGA,samo ne oko nashe male kreativne apdstraktne britny u jaknici prego grudi :lol: no agryments,ha?

Njen je problem...Sta to tebe toliko muci??Moze ona i nishta da ne nosi,a moze i rolku i dzempere,ponovo je to njen problem.Niko tebi ne sere kako se oblacis,a i ne treba,to je tvoj ukus...A i ti se ponavljas ako cemo iskreno,zato ti kazem,cuvaj izvore svoje,da ne presuse.... :wink: :wink:
Pozz..

A da,na kraju krajeva za st :?: si ti??Za ubijanje ili slusanje?Nikako da kazes to...Samo pricas o bundicama,i ostalim glupostima,pa me interesuje,ako ne odgovaras vec direktno na pitanje ove teme sta onda???I nemoj da mislis da te zezam,stvarno me zanima... :oops:

Lucky girl:
VisionOfDisorder:
dobro... ako vas dve devojchice volite tako. ionako je ovaj forum postao ziva dosada.

Nije valjda.... :cry:

jeste,sve teme se brishu i nema o cemu da se prica...smor...a sto se tice mog konkretnog stava?Smatram da je na pocetku karijere imama par dobrih pesama,onda se pretvorila u takvu neimenovanu kreaturu(da se pitam kako mogu americke pa i evropske)devojcice da je podrzavaju u lov-u na muza :lol: pritom, ponavljam METAFORA je to ubijanje,i mislim da je jedino mozesh "ubiti" tako sto je iskljucich iz svog svakodnevnog zivota, jer ipak,muzicari zive od svojih fanova

Back