Lucky girl:pa iskreno ni nemam zelju...ali ok,ako gresim sorry...
ne rise da nemash zelju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucky girl:pa iskreno ni nemam zelju...ali ok,ako gresim sorry...
psy:Lucky girl:pa iskreno ni nemam zelju...ali ok,ako gresim sorry...
ne rise da nemash zeljue bash sam se smorio
![]()
wild_child:psy:Lucky girl:pa iskreno ni nemam zelju...ali ok,ako gresim sorry...
ne rise da nemash zeljue bash sam se smorio
![]()
oce to kad s e r e s previse....![]()

joGooOOD:a da,creva su mi se okrenula od dela kada su britny's btches uzele elektricne guitarre,bubanj,a ova gadura kojoj sila zemljine teze pomaze da ljubi pod je imala bundicu jedva preko grudi....![]()
Lucky girl:joGooOOD:a da,creva su mi se okrenula od dela kada su britny's btches uzele elektricne guitarre,bubanj,a ova gadura kojoj sila zemljine teze pomaze da ljubi pod je imala bundicu jedva preko grudi....![]()
Dobro,drago mi je sto si nam to saopstila...Lepo,to tvoje misljenje...Sta drugo da ti kazem... :shock:
jasno?:wink:LPhoklica:jasno!

joGooOOD:Lucky girl:joGooOOD:a da,creva su mi se okrenula od dela kada su britny's btches uzele elektricne guitarre,bubanj,a ova gadura kojoj sila zemljine teze pomaze da ljubi pod je imala bundicu jedva preko grudi....![]()
Dobro,drago mi je sto si nam to saopstila...Lepo,to tvoje misljenje...Sta drugo da ti kazem... :shock:
oh pa forym je za diskutovanje,zar ne lucku?a kad ja obnovim izvore svog stava,onda je moja obaveza da tio ovde izjasnim
jasno?

joGooOOD::wink:LPhoklica:jasno!

Rebel Without A Clue:Ni slusati ni ubiti nego ......
LPhoklica:joGooOOD::wink:LPhoklica:jasno!
)zarijesh kandze i krecesh da se vredjash oko SVEGA,samo ne oko nashe male kreativne apdstraktne britny u jaknici prego grudi
no agryments,ha?joGooOOD:LPhoklica:joGooOOD::wink:LPhoklica:jasno!
aha,samo za tebe pametnice 8)
uostalom,znam da sam te smorila s tim ali opet radish istu foru kao za hitlera i "ubiti"()zarijesh kandze i krecesh da se vredjash oko SVEGA,samo ne oko nashe male kreativne apdstraktne britny u jaknici prego grudi
no agryments,ha?
si ti??Za ubijanje ili slusanje?Nikako da kazes to...Samo pricas o bundicama,i ostalim glupostima,pa me interesuje,ako ne odgovaras vec direktno na pitanje ove teme sta onda???I nemoj da mislis da te zezam,stvarno me zanima...
ops:

VisionOfDisorder:josh gnjavimo na ovu temu...
zevsa mi...
VisionOfDisorder:dobro... ako vas dve devojchice volite tako. ionako je ovaj forum postao ziva dosada.

Lucky girl:VisionOfDisorder:dobro... ako vas dve devojchice volite tako. ionako je ovaj forum postao ziva dosada.
Nije valjda....![]()
pritom, ponavljam METAFORA je to ubijanje,i mislim da je jedino mozesh "ubiti" tako sto je iskljucich iz svog svakodnevnog zivota, jer ipak,muzicari zive od svojih fanova